Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    válasz dragon1993 #37232 üzenetére

    Még erre felelek, remélem nem tiltanak ki :U

    1.) Az oldalon, amit linkeltél ott van, hogy Június 1.-jétől nem igényelhető. Aki az előtt megrendelte annak van, aki nem, annak már nem is lesz.

    2.) Figyelembe véve a beszélgetési és netezési szokásaimat kiszámoltam, ~1500Ft-tal leszek bentebb havonta korlátlan nettel.

    3.) 2x voltam bent személyesen a Telekomnál, 1x pedig vissza hívattam magam. Konkrétan elmeséltem, hogy van ez a Hello Data havi 6000-ért. Mondjanak egy versenyképes ajánlatot és akkor nem váltok szolgáltatót.
    Ez nem jött össze 3x sem. Annyit "sikerült" elérni, hogy adtak egy 4gb-os netet, amiről kiderült, hogy kevés. Illetve a 20 éves hűségemet úgy hálálták, meg, hogy elfelejtettek szólni, hogy ha csomagot váltok megszűnik az egyenleg elfogyása utáni lassított net. Ráadásul ezt duplán szívtuk meg, mert az Asszonyt is rábeszéltem egy egyel nagyobb net csomagra és akkor is elfelejtették ezt említeni. Ez volt az utolsó csepp.

    4.) Már megtörtént, váltottam. Nem bántam meg, sőt nagyon örülök! Már a vasárnapi motorozásra is rányomta volna a bélyegét, ha nem tudom lesni az idokep.hu -t.
    Megyünk külföldre, itt is lesz az előfizetésen felül 5GB netem. Egyébként bárhová megyünk az országban, meg tudom osztani az Asszonnyal és akkor Ő is hipernetezhet. :K :K ;)

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák