Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lela

    aktív tag

    Hát ez a Nougat nem igazán jött be... A facebook nagyon sűrűn belefagy, és visszaugrik a postok elejére, illetve ha ráklikkelek egy postban lévő képre, nem nagyít rá, hanem belemerevedik, majd vissza gomb és utána többszöri klikkre csak megnyitja a képet.Tegnap görgetve a postokban 4-5 db postot rakosgatott egymás után, és ezt ismételgette függetlenül attól hogy mennyit görgetek lefelé.
    A kijelző idő sem annyira szuper, illetve ez inkább attól is függ hogy ki hogy használja. Ha folyamatosan használom akkor a 6 óra is megvan sőt. Ha sokat van készenlétben, illetve a munkahelyen nekem csak edge van és az is gyenge jelerőséggel(sokszor nincs kapcsolat), így a 8 óra alatt a "cella készenlétben" ugrik az első helyre, és akkor a 4 óra is nehezen jön össze. Erre nem tudom mi lenne a megoldás.

    A másik gondom hogy factory reset után a galériába belépve az összes fotó megmaradt, pedig azt hittem hogy azok törlődnek. De a Quickpicben nem látszanak csak azok amiket azóta készítettem, mentettem( facebookról, viberből)
    Arra tudok gondolni hogy ezek a samsung felhőben maradtak, vagy nem tudom, mert igazán nem látszik ebből semmi a galériában?. Esetleg hogyan tudom őket a telefonra letölteni?

Új hozzászólás Aktív témák