Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz F-ECT$ #15341 üzenetére

    Természetesen ezekben van némi eltérés: a hétvégén otthon voltam, de vasárnap vonatoztam (van is 1%-nyi lefedettség nélküli idő), a hétvégén volt, hogy 30-40 percig egyfolytában ment a képernyő, most meg melózok, szóval nem állandóan a telefont nyomkodom.
    Viszont mindkét esetben a nagyfogyasztók: kijelző, cella készenlétben, google szolgáltatások, android rendszer, android operációs rendszer. CSak a sorrend más. Most a kijelző a második, a jobb SoT esetén meg a kijelző az első. A felhasználói szokás azonos. Nuku játék. Böngészés, social networking, voip az esetek nagy részében, ill. fotó-videó készítés.

    De máskor is volt már olyan, hogy egyszer 2 óra, máskor 4-6 óra volt a kijelzőidő. Pont az ilyen jellegű különbségek miatt érdekes kicsit, hogy ekkora a szórás. Tudom, körte-alma esete, de kb. mintha autóval pályán 8-10 literes fogyasztásod lenne, városban meg 25-30.

    Félreértés ne essék, tényleg elégedett vagyok az akksival, meg úgy a telefonnal általában, mert ha lemerül, feltöltöm és kész. Csak furcsállom, hogy ekkora különbségek is lehetnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák