Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoli1987
aktív tag
elindítottam a saját repomat, lesz közte +18 addon is, sajnos az awilime nagyon védett, remélem lesz collab belőle segítsük egymást, egyenlőre win/android párhuzamosan tesztelek, köszönöm a Gemini AI-nak hála, sokkal gyorsabb bepengetni a kódokat
-
tobias40
veterán
-
vzoli1987
aktív tag
engedélyt kérnék az awilime addonhoz, az stb.hu keresőt integráltam bele !!! androidon winen is megy !!!
-
tobias40
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Akkor te nem aszerint a leírás szerint csináltad?
Mert itt ugye az a lényeg hogy ha minden ok,akkor az említett torrent oldalakról lehet "filmeket nézni" hasonló kinézettel mint a Plex,de ott intéz mindent,a letöltést,a borítókat,seedelést,mindent.(ha jól értelmeztem)
Kíváncsiságból kezdtem hozzá az egészhez de pont a legvégén vérzett el,amikor bekellene tenni új addonként a kliensbe de nem veszi fel...(eddig is megvoltam nélküle de beletelik egy kis időbe mire mindent megcsináltam,ezért sajnálom hogy nem tudom kipróbálni..
)Na mindegy,még tovább keresgélek ha lesz időm,meg aki segyt benne..

-
tobias40
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem nem veszi fel új addonként az én linkemet.Van rá ötleted mi lehet a gond?
Dockerbe telepítettem ahogy a link alatt le van írva,és odáig minden rendben hogy felveszem a pl n*ore adatait,írja hogy kapcsolódva de az addonnál hibát ír és nem jön létre.
Ha ez itt off akkor átmehetünk PÜ-be is hogy ne zavarjunk senkit,már ha tudsz benne segíteni.
-
®abstract®
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Stremio nekem van alkalmazás telepítve
faxa egyébként ha működnek az addonok vannak linkek, hasonlít az elementum ra meg a debrid addonok hoz a működése. szóval hogyha jó akkor van sok minden ha nincs akkor meg csak pislogsz, ebből a szempontból szerintem egy plex az stabilabb úgy tudom, ahogy olvastam, igaz nem használom gyakorlatilag. -
vzoli1987
aktív tag
válasz
Csillagember
üzenetére
nagyon sok a random elérés, a Dooplay akaszt ki és CF mögötte, nagyon nehéz megcsinálni, odáig eljutottam hogy a videás linket ki tudom szedni
-
tobias40
veterán
Lehet ide jobban illik ezért ide is beteszem:
"Találkoztam ezzel a project-el: [link] Van vkinek tapasztalata a Stremio-ról a Plex-el összehasonlítva?
Felraktam a Syno Nas-ra de vmiért nem működik így nem tudom kipróbálni élőben.
Vmi apróság lehet nálam a gond mert a 2 torrent oldalt látja csak nem tudom a linkemet betenni addonként,azt nem fogadja el.
Nem találtam CE-Kodi alá ilyen plugint,igaz nem is sokat kerestem
" -
stefi68
addikt
válasz
syncmaster83
üzenetére
Ez a kiegészítő engem is érdekelne (direkt nem írom ki a nevét), akár priviben is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
syncmaster83
üzenetére
Kérdés, hogy milyen platformon, milyen egyéb alkalmazás használatával... Ugye itt nem csak x86-ról van szó, nem túl erős vasakró.
-
bivalyos
aktív tag
Működik most minden.
-
bivalyos
aktív tag
Netmozi nálam nem működik? Vagy megint náluk van a gond változtattak valamin? Web megy.
-
syncmaster83
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Azért az túlzás, hogy nagyjából sehogy.
https://files.fm/u/gnv3u2q76a#/view/sg5eaeedmw
Magamnak megoldottam

-
andrew3
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom ki csinálta az Ncoretv-t de Respect nagy király vagy!
-
kpityu2
addikt
Sziasztok. A Backup nevű kiegészitővel csinálok Kodi biztonsági mentéseket. Sima Android 14 box. Hetente egy mentésre van beállitva. Az a gond vele, hogy egyrészt állandóan feldobálja a figyelmeztetést, hogy ekkor meg ekkor fog mentést csinálni. Azután hiába hagyom bekapcsolva a boxot, nem csinálja meg a beállított időben. Majd amikor nézném a filmet, elkezdi tömörítgetni meg menteni. Rá lehet birni a normális működésre vagy van egyéb módja a biztonsági mentésnek?
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 topictársnak köszönhetően felkerült a MovieShark repoba az nCore TV kiegészítő 1.0.6-os. verziója. A változások:
- javítva: film és sorozat bemutatók
- javítva: borítók
- javítva: ajánlókban a themoviedb
- Kereső (felbontás) szűrő hozzáadva a főmenübe
- Ha nem látszódna egyből a választás akkor egy másik kiegészítőre kell váltani majd visszalépni
- Beállításokba egy kapcsoló hozzá, ha 0 találat lenne akkor ideglenesen lehessen keresni szűrő nélkül
- javítva: keresés színészre -
vargalex
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Felraktam a MovieShark repoba a ResolveURL kiegészítő 5.1.189~beta verzióját. Frissítések keresésére frissülni fog ez is, menni fognak az új Videa linkek is.
-
Hege1234
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
akkor viszont ki kellene szedned a logot, amiből talán kiderül
küld el pm-be és ne ide a fórumba tedd a logot -
vargalex
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha forrásból felrakod a resolveURL-t, akkor a pull request-em merge-elése óta megy az összes Videa link. De lehet, hogy feldobok egy béta ResolveURL-t az msrepo-ba.
Egyébként Videa esetén nem minden link érintett, úgy láttam, hogy inkább az újak. -
nfsu17
veterán
válasz
freeland0806
üzenetére
Van amikor rejtetté teszik a torrentet, van amikor törlik.
Akkor szokott ilyet kiírni a honlap.
De az nem 'bármelyik'-re igaz, hanem néha fordul elő. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Akkor ha jól értem, ahol vkvideo.ru és videa a forrás ott semmi nem fog menni, addig ameddig gulaj nem oldja meg az url resolve-ban?Mert hirtelen elég komoly kiesések lettek
-
Hege1234
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
ha bármire akkor a legalsó statisztika menü nem írja, hogy
Jelenleg letölthet:
és esetleg nálad itt a 'nem' van?ha van egy konkrét id akkor a részletek tabon ez szokott ilyenkor lenni:
Nem található az adatbázisunkban....azonosítójú torrent! -
freeland0806
aktív tag
Sziasztok!
nCore tv add on-nal lenne problémám Google Tv alatt (Android 14). Olyan problémával találkozott valaki, hogy elindítjátok bármelyik filmet és ez a hibaüzenet ugrik fel? : "nem található a szerverünkön ez a torrent"
Elementumot felraktam természetesen, Burst is fent van, nem tudom van e valami még amit kihagytam.
Szépen listázza a tartalmakat, de elindítani már nem tudom.
Kodi V21.2 -
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Kodival szeretnék lejátszani 480p minőségű videót, TCL 4k-s tv-n. A videó NAS-on van tárolva. A probléma az, hogy amikor elindítom, csak pörög a "homokóra", de nem indul el (előképet látok a videóból). Minden más felbontás tökéletesen működik, mindent lejátszik. A Kodi-n kell beállítani valamit ilyen alacsony felbontás esetén, vagy esetleg a TV nem tud ilyen alacsony beállítást?
-
Zozo2
kezdő
Sziasztok. Netmozi ismét behalt, az új frissítés (1.0.42) óta.
-
gabywap
tag
Sziasztok!
🎄Kellemes Karácsonyi Ünnepeket 🎄🎄és Boldog Új évet 🍾🥂kívánok mindenkinek és családnak sok szeretettel!🎄Ebből lehetne valamit kihozni addons-t?

https://retroflix.org -
vikentyu
újonc
Szia
-
m3ss
veterán
válasz
vikentyu
üzenetére
mi az az ncore tv?
milyen vetito? ha pc-n van a kodi problemas, pcn tudomasom szerint csak a regi videokartya driverek tamogatjak a 3d-t. vagy csak lejatszo fuggo? mar nem emlekszem. en meguntam a pc 3d lejatszast, mindig csak a nyug volt vele. csak 3d miatt tartok egy olcso medialejatszot (himedia q10) -
vikentyu
újonc
Sziasztok! kérdésem 3d filmeket lehet nézni kodin az ncore tv keresztül 3d projektor használok köszönöm előre is ..
-
Tasa76
csendes tag
Sziasztok! Tegnap estéről ma reggelre megint történt valami a Netmozival. Nem listázza a tartalmakat, "Nem található forrás!" hibaüzenettel.
A forrásoldal működik, úgy látom. 
Ellenben a Kedvencekbe korábban bepakolt filmeket gond nélkül lejátsza.
-
Hege1234
addikt
válasz
syncmaster83
üzenetére
md-t ne nagyon híreszteld itt mert már szóltak érte, hogy kodi alatt hanyagoljuk
és megint az lesz majd, hogy naponta változtatják, hogy ne tudd scrape-elni...
"NE HASZNÁLJ SCRAPPERT! NÉZD AZ OLDALON" -
batabe
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
úgy gondoltam, hogy én előre beállítom az adott eszközön, hogy ott csak HD alatt keresve csak a 720-as verziók jelenjenek meg.
Vagy máshol csak 1080, de ne DV...
Tehát nem automatikusan ismerné fel hogy mire képes a környezet, hanem előre be lenne konfigolva, hogy milyen találatokat ne jelenítsen meg a kereső, vagy éppen miket jelenítsen csak meg. (kvázi egy alapértelmezett szűrő a keresési eredményeken, ami akár oldalmenüben esetleg módosítható) -
Hege1234
addikt
válasz
batabe
üzenetére
külön rákeresve valamire ne legyen 1080 DV és vagy 1080 HDR
ez eddig oké erre lehet egy külön kapcsoló a beállításokbaa másikra nem nagyon van ötletem, hogy egy basic user
is elboldoguljon, ha azt se tudja milyen felbontást válasszon ki
talán egy max felbontás ami működhetne
max 1080p:
sd > 1080pmax 720p:
sd > 720pvagy le is kérhetem a megjelenítő szélességét és hosszúságát
és akkor alapból nem jelenik meg jobb mint a tv/monitoramúgy pl. ha csak 1080-ra vagy 720-ra lenne szűrve az nem egy jó megoldás mert
akkor a régebbi tartalmakat soha nem érnék el mert azok csak az sd-be lennénekminden ilyen megoldás kapcsolható lenne a beállításokba és nem lesz automatikus mindenkinél vagyis addig el kell jutniuk, hogy ezeket átkapcsolják!
-
®abstract®
őstag
válasz
batabe
üzenetére
remek ötlet
Nagyon sok esetben a kiegészítőkben ha esetleg kijelzi a felbontást,az lejátszás közben jobb esetben ugyanaz lesz de legtöbbször megváltozik 🤔 nagyon kevés a 4K tartalom, vagy ha az is volt kijelezve lejátszás közben már fullhd vagy hdra módosul, rosszabb esetben ez alatti.. full extrás igények szempontjából én az elementum addont tudom ajánlani mert ott hd/ full hd /4k mellett dolby vision/hdr/hang/5.1/7.1 minden előfordul
Ja meg extra esetén ott vannak a debrid addonok/az mind havi díjas, viszont ott/4K/8K/hdr/dolby/vision/meg az annya ..ja is van! 😎 -
batabe
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Szia Hege,
egy gyakorlati problémára keresek megoldást, lehet, fejlesztéssel lehetne orvosolni az ncore TV-ben:
Családban több helyen használom a kiegészítőt, de a családtagok nem olyan geekek, hogy tudják, hogy melyik találat találat az, ami minőségileg nekik való, és így több filmbe, sorozatba belepróbálnak, amire a jót megtalálják. (feleslegesen kerül letöltésre így egy tartalom (automatikus könyvejlző által --« az nagyon jó találmány volt!)
Fejlesztési ötlet: a keresési találatokat esetleg felbontás alapján szűrni nem lehet? (pl a 4-k, esetleg a 1080-t ne hozza fel bizonyos környezetben, vagy csak 1080-akat hozza fel, de pl azok közül a DOVI-t ne? A videó infónál látszik, hogy ezek elég jól "kiolvashatóak" a torrent megnevezéséből gondolom, és akár ezekrre lehetne szűrni. Nagy segítség lenne a keresés során, gondolom másoknál is.köszi
BataBé
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
ha ott a github oldalon a javasolt leírások szerint nem sikerül beállítani akkor nincs ötletem.. nekem droidra van az arm apk alkalmazás telepítve szóval egész más mint amit te szeretnél elérni..
faxa egyébként ha működnek az addonok vannak linkek, hasonlít az elementum ra meg a debrid addonok hoz a működése. szóval hogyha jó akkor van sok minden ha nincs akkor meg csak pislogsz, ebből a szempontból szerintem egy plex az stabilabb úgy tudom, ahogy olvastam, igaz nem használom gyakorlatilag.

A forrásoldal működik, úgy látom.