Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    A műanyagokkal ez a baj, hogy egy idő után a menete megadja magát, főleg egy óvatlan félrecsavarás után és onnantól kezdve ereszt. Ez addig nem gond, amíg bele nem folyatod a táskásba a cuccot, vagy ami rosszabb, hogy fejérje rázogatás közbe megy mindenhova is a motyó. De mivel filléres tétel, sőt ingyen vágják hozzád lassan hármassával, így van mindíg csere 0 ft-ért.
    Akkor nem büdösödik, ha tökéletesen el van mosva és meg van száradva. A kis kupak alatti menet a kritikus pont, ott ha marad egy kis motyó és a szádhoz emeled, akkor lehet érezni, hogy hoppá itt berohadt valami...és napi 1-2 használattal azért becsúszik olykor, hogy nem 100% tökéletesen van elsikamikálva.

    3 olyan linkelt biotech-es shakerem volt...a nagy kupak menete a legótvarabb, amit valaha láttam. Állandóan túl kellett húzni, a perem alatt sokszor vagy fél deci maradt, ami felbontáskor szépen szét is folyt. Ha nem húztam meg tuti folyt oldalt...nem is olyan régen, úgy b@sztam ki őket a kukába, mitn a huzat. Az egyetlen pozitívum az alsó menetes tároló rész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák