Hirdetés

Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Vandit. #30751 üzenetére

    Ne viccelj már, hogy te normálisan le tudod edzeni a teljes testet. Átmozgató edzésnek hívják az ilyet, és kezdők csinálják.

    Vagy talán lehet, ha szarrá koxolod magad, de naturálban megfelelő stimulációt te nem fogsz tudni adni, ha teljes testet lenyomod egyben.

    Ismétlem, kezdőknek jó, és az elején ezt lehet nyomni és lehet fejlődni is, de idővel kizárt, hogy normális edzés le lehessen nyomni ezzel a módszerrel. Az pinalegyezés lesz.

    ---

    A glikogéntéma meg érdekes, hogy mindig előkerül :U

    Ha közben iszogatod a cukros szart, felnyomja a vércukrod, kapsz erőt, hú de jó, gyorsan el is használod. Leesik a vércukrod. Majd iszol, megint jön a PÓWER, megint elhasználod, megint leesik a cukor. És ez így szépen hullámzik. Ha valaki szerint ez egészséges, akkor gratulálok.

    Nem, nem ürül ki teljesen soha. Viszont amennyire lehet, ki kell üríteni, hogy a tápanyaghiány álljon fenn edzés után és felszívja a cuccost, amit belöksz (turmix, kaja). Ha a raktárak telítettek, kurvára nem fogja felvenni a cuccost, hiszen nem lesz érzékeny az inzulinra.

    Edzésről jövök, nem tudom értelmesebben magyarázni, mert kurvára lefáradtam, bocs, ha elírás van valahol vagy hülyén fogalmaztam, de szerintem érthető a lényeg.

    Aztán tőlem mindenki azt csinál, amit akar, tőlem ihatjátok a cukros vizet is, nekem abból nem lesz bajom ;]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák