Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

ZTE Blade Super - őrült ellentét

A kínai gyártó újdonsága viszonylag kedvező áron kínál HD IPS kijelzőt és kétmagos hardvert, a szoftver és a sebesség viszont nem tökéletes.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Hol vannak már azok az idők, amikor az SMS-ekre sokan rövidített szavakkal válaszoltak, mert a 160 karakter bizony nagyon kevés mondandóra volt elég. Manapság már csak küldünk egy rövid szöveget, és valamelyik közösségi oldalon, vagy más ingyenes üzenetküldő alkalmazással válaszolnak vissza a barátaink. Az okostelefonok elindítottak egy visszafordíthatatlan folyamatot, életünknek olyannyira részeivé váltak már, hogy bizonyos felmérések szerint sokan már egy napot sem bírnak ki kedvencük nélkül. A funkciók rohamosan bővülnek, egyszerűen nem lesz olyan dolog, amire ne tudnánk használni a készülékeket, lassan saját kommunikációra is képesek lesznek, a "Gorilla Glass 9" pedig már egy kijelzőn ugrálást is ki fog bírni.

ZTE Blade Super
[+]

Az Android, az iOS és a Windows Phone térnyerése lélegzetelállító, több millió ilyen eszközt aktiválnak naponta, és lassan minden földi emberre jutni fog legalább egy okostelefon, de persze nem mindenkinek lesz még ténylegesen ettől. A Blade sorozat első tagja annak idején rendkívül kedvező áron hozta el a kategóriához képest nagyon jónak számító kijelzőt, és a ZTE mindig arra törekedett, hogy a szűkebb pénztárcával rendelkező vásárlóknak is jusson a jó dolgokból. Mai tesztalanyunk a Blade Super névre hallgat, mely nevéhez méltóan újra szuper szolgáltatásokkal támad, bár messze nem tartozik a pengevékony modellek közé, a fontosabb probléma viszont az lehet, hogy nem minden téren sikerült leküzdeni azokat a hiányosságokat, melyek komolyan érinthetik a felhasználói élményeket.

ZTE Blade Super
[+]

A dobozon a telefon képe alatt jól látszik, hogy a Super megnevezésből az S betűt vastaggal jelölték, az "uper" rész viszont halványabb lett. Ennek oka, hogy a kék szolgáltató és a kínai gyártó más nevet szerettek volna, és ez a kompromisszumos megoldás született rá. A csomagolás tartalma egyébként tejesen átlagos, egy töltőfej, egy headset és egy microUSB kábel pakoltak bele. A Blade Super külföldön egyébként Grand X Pro néven fut, méghozzá sárga, piros, sötét- és türkizkék, valamint fekete színben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Vodafone Smart III - okosan a nyáron

  A piros szolgálgató legújabb okostelefonja viszonylag kedvező áron kínál teljesen vállalható sebességet, még ha a belső nem is olyan ütős már.

 • ZTE Blade G - G lett és pont

  A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

 • ZTE V889M - kétélű penge

  Itthon is ismert és meglehetősen népszerű a kínai gyártó Blade III nevű készüléke, ám létezik kétkártyás változat is belőle, le is csaptunk rá.

 • ZTE Blade III - újra éles lehet az a penge

  ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.