WayteQ xTAB-7x Quad - újult erővel

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nem lehet panaszkodni a mai tablet kínálatra, hiszen a korábban még „csodának” számító kategória alaposan kinőtte magát. Először a nagyobb, 10 hüvelykes gépek jelentek meg, hiszen úgy gondolták, egy tablet kiválthatja a laptopot (végül a netbookokat ítélte halálra). Majd kiderült, hogy azért ekkorában még ezt se annyira kényelmes hordozni, illetve használat közben jó, ha van egy asztal, amire le tudjuk tenni, mert egy kézben fogva nem sokáig lesz kényelmes.

WayteQ xTAB-7x Quad
[+]

Így aztán elkezdődtek a kísérletek a különféle képernyőméretekkel, és ma már szinte 0,1 hüvelykenként találunk valamilyen eszközt az ízlésünknek. A legkisebb, 7 hüvelykes csoport elég gyorsan kedvelt lett, mivel ezek a készülékek remekül hordozhatók, könnyűek, de egy okostelefonhoz képest mégis óriási képernyővel rendelkeznek (és akkor jöttek a phabletek...). Vannak gyártók, akik igyekeznek valami különlegesebb extrával kitűnni a dömpingből, a WayteQ is gondolt egy merészet és az xTAB-7x-et ellátta mobiltelefonos funkciókkal is.

WayteQ xTAB-7x Quad
[+]

Az alig néhány hónapja nálunk járt modell máris átesett egy frissítésen, ami leginkább a belsejét érintette, és xTAB-7x Quad néven váltja fel elődjét. A hazai forgalmazótól érkezett hófehér dobozon a termék képét látjuk, hátul pedig némi információval szolgálnak az eszközről. A fedél leemelése után a tablet kerül elénk egy szivacskeretben, majd ezeket eltávolítva az alsó szinten hevernek a tartozékok. Töltőfej, USB és OTG kábel, meg minimális mennyiségű nyomtatvány, ennyi a teljes pakk.

WayteQ xTAB-7x Quad
Xiaomi Redmi Note vs. WayteQ xTAB-7x Quad

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • WayteQ xTAB 7x - a hét szerencseszáma

    Mai tesztalanyunk alacsony áron kínál számos extra szolgáltatást, két SIM-et kezel, található benne GPS modem, IPS kijelzővel rendelkezik, és mindezt úgy, hogy tablet.

Hirdetés