Hirdetés

LG blog: Érkezik a G2

Optimus előtag nélkül érkezik az LG legújabb zászlóshajója, mely szimplán a G2 névre hallgat. Az Optimus G utódjáról egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül rántja le a leplet a dél-koreai gyártó, a készülék egy látványos microsite-ot is kapott. Az esemény magyarországi idő szerint pontban délután öt órakor veszi kezdetét, a helyszín New York városa lesz.

Egyelőre nem sokat tudni az új csúcsgépről, a hivatalos adatok váratnak magukra az esti műsorig, az LG mindössze néhány kedvcsináló videóval jelentkezett az elmúlt időszakban. Mint általában a csúcsmodellek bemutatásakor, a G2 esetében is beindult az internetes pletykagyár, a szóbeszéd szerint 1080p felbontású kijelzőre és Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészletre lehet számítani. Mindez persze még nincs megerősítve, de a gyártó idei teljesítményét elnézve hardveres oldalon kimondottan jól szerepel majd az újdonság, a nyers erő mellé pedig számos szoftveres extra társul majd.

A rendezvény élőben követhető majd az LG hivatalos YouTube-csatornáján és a gyártó Facebook-oldalán, a stream mindenki számára elérhető. Természetesen mi is folyamatosan közvetítjük majd a bejelentést, a kommentár a szokásos formában lesz olvasható az oldalon. Ötkor kezdünk!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés