- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krilehor
tag
Sziasztok, az új Bruno v1.1 JB romnál más nem találkozott olyan problémával, hogy nem érzékeli a telefon a headset (1 gombos) gomb megnyomását? Feltettem a KeyTest.apk-t, (https://github.com/chrisboyle/keytest/downloads) de az sem érzékelte a gombnyomást. A headset bedugást és kihúzást érzékeli rendesen. A v3.1-es romon működött gond nélkül.
Az 1.1-es romot próbáltam default installal és custom installal is, volt system/data/cache format is előtte.[ Szerkesztve ]
-
-
Doki16
addikt
Nálatok a telefonon belül a kijelzőnél nem porosodik be a telefon? Nálam már elég sok por van bent és igen csak zavaró.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Dot
őstag
Az enyém 1 pontban kezdett el a kijelző jobb felső pontjánál lehet valami lyuk(illesztési hiba). Éjszaka látni is, hogy onnan is világít egy nagyon picit, de 3 hónap alatt nem gyűlt még annyi össze, hogy zavaró legyen! használat közben nagyon kell lesni, hogy láss 1-2 kitakart pixelt/pixeleket.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
nagyúr
Úgy kifagyott az aromainstaller, mint a szél... a custom telepítésnél.
Másodszot default estén felment. Az külső sd-t nem tudja kezelni.
Nem érzem, hogy váltanom kéne. Főleg, hogy nem értek hozzá.(#1958) tlac
A második kártya t-vedéses, ott kiírja, de OK utána megy tovább.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tlac
nagyúr
válasz cappa72 #1963 üzenetére
az 1.0-ás JB is kezelte már az átparticionált telefont
na szóval, JB
tehát ha jól értem, ha az egyik kártya t-s, akkor előjön a hibaüzenet?
azt próbáltad, hogy ha nincs benne t-s kártya, csak két másfajta, akkor nincs hiba?(egyébként én is úgy érzem, hogy több problémát hozott a JB, mint előnyt)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jól értelmezem-e, hogy eme készülék mindkét SIM-kártyájával képes adatkapcsolatot létesíteni? Igaz, az elsővel 3G-set is, míg a másodikkal "csak" GPRS alapút?
Nekem van ugye a hang előfizetésem, ami mellett volt egy akciós mobilnet stik. azon 4GB netet lehetne elpazarolni havonta, de a táblát nem igen hordom magammal. Ha jól értem itt el tudnám ezt is, meg a hang előfizetésen lévő forgalmat is füstölni?
Köszi a választ!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
ui: a tmallbox.com, illetve az etotalk.com küld csomagkövetési számot minden esetben?
A dhl, ha nem lel otthon, akkor hogy értesít?
mely küldés milyen gyakorlatilag tapasztalható időket vett igénybe?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
dReFiX
senior tag
Hány mA a gyári töltő ? Köszi
-
Maximum1
őstag
A Bluetoothal lenne problémám, próbálom párosítani a géppel, de csak úgy kezeli mintha egy fejhallgató lenne.
Másnak jól működik a blutusz?
Ezt szeretném futtatni blún, mivel nincs wifim. -
junkpod
veterán
Nektek jól működik a hang-keresés gmapsban? Nálam 0 a helyes találati arány, régen bléden 99%-osan jó volt.
Box's don't touch!
-
vegyszer
addikt
válasz barnam_ #1972 üzenetére
szervusz!
lehet pontatlanul fogalmaztam. az egyik simröl csak adat menne, a másikról meg csak hang. :-) (4GB vs 40MB a két kvóta, azért nem is bánnám, ha a kisebb nem fogyna el, és különben is nekem vagy vagy alapon is megfelel a két szolgáltatás)
más: ha az egyik szimen aktívan netelek, akkor azért a másikon tud hívást fogadni?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
nagyúr
Úgy néz ki van pár lehetséges válaszom.
Amolyan explicit alapon.Ha egy partíció van az sd kártyán, akkor nincs baj a csatolással.
Ami pedig az FC-det illeti a t-s kártyával, az egy fura dolog.
Mivel nekem a 2. kártya a t-s, ezért az első pin beütése után nekem is megvolt az FC a t-kártyás pin beírása előtt.Viszont az első pin beütése előtt nyomtam egy képernyőzárat.
Aztán 1másodperc múlva képernyő kinyit,
Első pin beír.
Várom az FC-t.
Nem jön.
Viszont így meg kétszer kéri be a t-s kártya pin-jét.Tehát, ha nyomsz egy képernyőzárat a telefon feléledésekor, akkor lehet, hogy nem lesz FC?
Többször megpróbáltam. Konzekvensen viselkedett.
-
nagyúr
válasz cappa72 #1980 üzenetére
Hm.... valami más lesz a csatolási problémáknál...
Levettem a második partíciót az sd kártyáról, és ugyanaz a hiba.
Viszont amit először próbáltam sd kátrya, az 2GB-os, class4-es. A jelenlegi meg 32GB-os class10-es, és ezt nem eszi meg... De azt, ami "csak" 16BG-os, class6-os, ráadásul kétfelé particionált, azt csatolja gond nélkül!Ez már lehet, hogy így megér egy bug-report-ot.
-
nagyúr
Egyenlőre végeztem a Titanium backup visszaállítással.
Antutu 6317 lett. (Nekem spec. ez mond semmit)
Nagyon fura, hogy a ledek fényereje magas. A piros/zöld kombó is, illetve a soft gombok háttérvilágítása is szemmel láthatóan erős. Ez hátrányosan hathat az akkuidőre.
Kerestem valami /system/etc/hw_config fájlt, de nem találtam, szóval valahol máshol kell állítani a ledek fényerejét. Majd még kutakodok.Zavar, hogy nem eszi a 32BG-os kártyát... és mivel nem tudok még posztolni az xda-n a fejlesztői részlegben, ezért bug-report-ot sem tudok küldeni.
(Tlac, ha esetleg megtennéd... megköszönném)A t-s kártyával valóban (még mindig) jön a hirtelen leállás (FC) a pin kérés előtt.
Amúgy megy szépen, már ha egy fél napos működés után lehet erről határozott kijelentést tenni.
-
BaconBrother
csendes tag
Sziasztok.
MiniDeal.net-ről rendeltetek már telefont? Mennyire megbízható ez az oldal? -
dReFiX
senior tag
válasz BaconBrother #1984 üzenetére
Itt ahogy láttam tmallboxtól rendelte mindenki, jók voltak a vélemények átlagban illetve még olcsóbb is ott. Én is onnan rendeltem meg hétfőn.
-
nagyúr
válasz BaconBrother #1984 üzenetére
Megbízhatónak mondják, akik onnan rendeltek. Több találatot viszont a dualsim-es topikban találhatsz
-
dReFiX
senior tag
Tmallboxtól rendelt telefonon van gyári fólia? Köszi
-
-
nagyúr
Úgy gondolom, hogy ha a 4.0 megeszi minden kombinációban a kártyákat, a 4.1 meg nem, akkor nem az sd kártya a hibás.
Az fsck sem jelez hibát egyik sd kártya particióra sem.@(#1987) dReFiX
Igen, van. (Hacsak nem változtattak valamit azóta)[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
Aszongya hogy az EtoTalk-nál 140dollár+posta az Antelifeon meg 177 free posta,szóval egykutya mind a 2.De jobban hajlok az Eto felé a mod rom miatt is.Ennyi pénzért simán megéri.
Ja és ezen akkor nincs GorillaGlass?Mennyire karcolódik a kijelző?Utálom a fóliát.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gipsztigris #1996 üzenetére
De a 146$-ra még a singpost +3$, illetve a paypal az egész összegre még +4%, ezért írtam 155$-t.
-
nepszter1
addikt
JB 1,1 re Frisítettem a telefonomat és a logo töltésnél nem akar tovább menni ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest