- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
Amúgy hogy került a BM 3.1-be 41-es villamos mint háttérkép?
-
fi:zi'k
nagyúr
-
-
nagyúr
Megtörtént minden rendben.
Viszont ha bedugom az USB kábelt, akkor nem tudok csatlakozni a géphez.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
solarix45
senior tag
Én meg nyomtam egy factory resetet. Nem kellett volna. Olyan boot loopba került, hogy a gyári rom-ot kellett visszaflashelni, és utána mindent elölről kezdeni.
De más is írta, Bruno azt mondja, hogy a recovery-ből kell csinálni. -
solarix45
senior tag
Amúgy az a kék fólia, ami a csomagban jött mi kar lenni?
Illetve tök jó ez a Nilkin tok, csak biztosra veszem, hogy ha leejtem a telefont, pont a fedetlen élekre fog esni. Van olyan tok, ami alul-felül is fed?
-
-
solarix45
senior tag
válasz Kodiak88 #1612 üzenetére
Igen, ez jól néz ki. Különösen a rózsaszín
Nekem az előzőn van valami ilyesmi fólia. Ez is szedi az ujjelnyomatokat, de talán nem annyira, mint a Nilkin. Az kritikán aluli. Valamelyik matt fóliáról olvastam, hogy ugyan nem szép az ájfónon, mert ront a felbontáson, viszont nem szedi az ujjlenyomatokat. Csak már nem tudom, melyik volt... -
Doki16
addikt
Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy kevesebb mint 5 oldalas legyen a főképernyő?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Kodiak88
tag
JB-ről van már vmi hír?
-
solarix45
senior tag
Huh, volt egy kis pánikom, azt hittem, ebben nincs SIP kliens, de van, csak irtóra eldugták, nem a beállítások közt van: [link]
Erm... miért van ugyan az az IMEI rendelve a két SIM kártyámhoz? Elmászott valami, vagy ez így van gyárilag?
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Van aki jól ismeri az EngineerMode-t?
Vagy esetleg van egy linkje, hogy milyen menüponttal mit csinálok?
A hangot és a mikrofont már sikerült beállítanom, még a kijelzőt szeretném megpiszkálni és a kamerát.
A kijelzőt szeretném kalibrálni és az érintésen finomítani.
Szerintem a kamerából is kilehetne hozni valamit.
Valaki próbálkozott már?[ Szerkesztve ]
-
solarix45
senior tag
Másnál is össze-vissza megy a fényerő, ha auto fényre van kapcsolva? (BM 3.1)
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Sikeresen megérkezett a tmallbox-tól az eszköz, BM 3.0 rommal, így csatlakozom a használók táborához én is. (igaz egyelőre a családban használja majd más ) A fórum átolvasása után az itt leírtak alapján partícionáltam illetve rákerült az 3.1 rom is. Miután kész voltam, akkor vettem észre, hogy flashtool használatakor nem vettem ki a a PRELOADER és a DSP_BL tételek elől a pipát. A telefon látszólag jól működik ennek ellenére, de van -e teendőm ezzel? Kell-e újra a partícionálási folyamatot elvégeznem?
Még egy kérdés....miután úgy gondolom, hogy kész a telefon melyik alkalmazással a legideálisabb mentést készíteni a már "belakott" telefonról, amit tartalmazza a telepített programokat,a beállításokat, névjegyeket stb...Köszönöm!
-
nagyúr
válasz smirdex #1629 üzenetére
Üdv eme helyen!
Semmi további teendőd nincs a telefonnal a két pipa miatt.
A teljes mentést/felhasználói adatokat legkönnyebben a Titanium Backup-pal tudod megtenni, elég egyszerűen. Ingyenes verzió a play-ről letölthető.
Ha csak a programokat akarod lementeni, akkor az Application backup and restore nevű programot javaslom.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
smirdex
tag
válasz cappa72 #1630 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattál. Megjegyzem a először nem látta a telefon az sd kártyát, mert azt olvastam , hogy nem szükséges a BM3.0 romtól a disable_internal_sdcard fájl telepítése...hát nekem kellett, mert csak azután látta a 8 gigás kártyát...
Ha jól értem CWM-ben szereplő recovery/backup funkció tehát csak a romra vonatkozik? Azzal programot, adatot stb nem lehet menteni?Még valami..már a második dual simes telefonon nem boldogulok a Root Call Blocker nevű progival (a másik egy lenovo a65). Egyszerűen nem tiltja a hívást. Állítólag ez az egyetlen progi, amire meg sem mukkan a telefon ha nem kívánt személytől érkezne hívás. Most a Call Master nevű került fel, eredmény ua.
Csak én rontok el valamit vagy már más is találkozott ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz smirdex #1631 üzenetére
Annyi, hogy valószínüleg régebbi módszerrel csináltad az átparticionálást, ezért kellet a "disable...zip"-et lefuttatnod.
Ha CWM-mel mentesz, az mindent lement, a felhasználói adataidat is. Komplett rom mentést csinál.A Titanium-ot a futó android rendszerről indítod, előnye, hogy ha más romot teszel fel, akkor a felhasználói programjaidat egyesével vissza tudod pakolászni, elmentett adatokkal együt. Ha új romod van, akkor a rendszeradatok visszaállítása Titanium-ból veszélyes lehet!
A hívástiltó szoftvereket nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Maximum1
őstag
Nagyon halk volt, én alig hallottam akikkel meg beszéltem mind panaszkodott hogy nem vagy rosszul hall, és hogy kínai telefonom van vagy mi.
Ez alapján sok mindenre rájöttem így most már van olyan minősége a hangszóróknak mint a Defymnek.
Még az érintési érzékenységet kéne beállítani és a kamerát, mert szerintem sokkal többet kilehetne hozni belőle.
Vagy egy olyan rom kéne ami rendesen optimalizálva van, de lehet ezeket nem tudja a rom vezérelni ezért nem is foglalkozott vele Brúnó.
Ja, és még feltoltam a Dsp Managert.Ezzel szemezgetek még, mit tudhat?
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz Maximum1 #1635 üzenetére
érdekes, nem emlékszem, hogy bárki panaszkodott volna, hogy halk lenne a hangszóró
nekem pont ellenkezőleg, maxon nagyon hangos és be is recseg tőleDsp Manager tényleg működik? van hatása a hangra? ez meglepő nekem
én mindenféle random romot nem tennék fel
[ Szerkesztve ]
-
GtCaT
tag
Újra kellett telepítenem a gépem (XP) és az sd kártyát most nem tudom elérni a telóban, mert azt mondja, "nincs benne lemez." A két drive megjelenik.
Lenne olyan szíves vki megnézné, h XP Eszköz kezelőjében ugyanezek a bejegyzések vannak, mint a képeken?
Nincs sárga kérdőjelem sehol, mégse jóErre a "CD Gadget" féle dologra nem emlékszem - lehet, h rossz drivert raktam fel?
Tudnátok adni a helyes driverekhez linket, a Bruno féle hivatkozás már nem jó.
Előre is kösz a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Azt az Android Phone adb interfészt tüntesd el az eszközkezelőből, nálam is megszívatott, igaz Win 7, de egy a gyártó.
Itt a driver ha kell még.
CD Gadget az rendben van.[ Szerkesztve ]
-
GtCaT
tag
válasz Maximum1 #1639 üzenetére
Köszi a drivert, sajnos a helyzet változatlan.
Az "Android ADB Interface" akkor jelenik meg, mikor az USB hibakeresés be van kapcsolva a telón.
Eltávolítottam mindent, amit a képeken itt feljebb jeleztem. Telepítettem az általad adott linkről letöltött drivert. Csatlakoztatás után ugyanazok a feliratok jelentek meg az E.kezelőben.Commanderben ott vannak a teló drive -jai, de rákattintva azt írja ki, h "Nem találom a meghajtót", mint régen mikor nem kapcsoltam be az usb -t a telón, hanem csak fel volt dugva.
Mosmá' tényleg tanácstalan vagyok. -
nagyúr
Lehet vmit azzal kezdeni, hogy a widgeteket széthúzza teljes kijelző szélességbe? A 480 pixel széles kijelzőn van össz 2-3mm a két oldalt, itt meg vagy 10mm.
Elég idiótán néz ki.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
solarix45
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest