- iOS alkalmazások
- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz eladogeppc #8748 üzenetére
Segít, aki tud, de van, amikor eljön az idő -hogy az itt említett példával éljek- hogy senki sem rak tisztába. Erre mondják, hogy sz.ban vagyunk...
-
spuros
őstag
Varázslatos ez a topik.. Mindig kipattan egy szikra.
-
Lenry
félisten
válasz eladogeppc #8743 üzenetére
úgy látom nem értetted meg:
szerinted a szájbarágós oldalakat ki a tököm írja, ha nem pont ugyanazok, akik itt is vannak? ott egyszer leírta, senki nem fogja csak neked, csak miattad még egyszer.
belinkeli, neked meg annyit kellett volna tenned, hogy méltóztatsz egy egészet kattintani egy linkre.ezt várom tőled. semmivel sem többet.
láthatóan sosem segítettél még senkinek fórumon, sosem csináltad még azt, amit itt elvársz. így most leírom: nem, nem tehető fel 100x ugyanaz a kérdés. nem nem várhatod el, hogy ugyanakkora kedvvel válaszoljunk századszorra is, méghozzá baromi egyszerű okból: mert 99x megtettük már.
mondtam: ha ezt akarod, fordulj olyanhoz, akit ezért fizetnek. köztünk egy olyan sincs.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
umek7
őstag
Ehhez csak annyit fűzök hozzá (neveket nem sorolok, senkit sem szeretnék kihagyni) hogy a legegyszerűbb kérdésekre (amik általában benne vannak az első hozzászólásban, vagy pontról pontra magyarul le van írva hungariandroidon, VAGY 30 másodperc alatt a keresőben megtalálható a megoldás 5 féle verzióban) IS egyből linkelik a választ, segítenek, elmagyarázzák hogy mit hogyan normális, kedves hangnemben. Ajánlom olvass vissza sok oldalt és tapasztalni fogod ezt a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz eladogeppc #8735 üzenetére
ha nincs időd, kedved, energiád, nem hiszem, hogy telefont kellene hackelni
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Psychonaut #8751 üzenetére
És még 5 megapixeles is.
Azért kíváncsi lennék, meddig bírja a festés... -
jetine007
csendes tag
Sziasztok!
Megint akadt 1 kis problémám :S. Próbálgattam témákat a CM7-hez, lényegében csak a status bart szerettem volna átváltoztatni, ami sikerült is. Felraktam egy olyan, hogy CirclesMod Blue lite. És utána ugyanezt zöldben, és még egy 3. témát is, ami egy kék mod, Honeycomb 3.0 vagy valami hasonló volt a neve. Az utóbbi nem tetszett, emiatt letöröltem. Azóta olyat csinál nekem fent a status bar, hogy ha a térerőt jelző ikon csak akkor lesz kék, ha a wifi is be van kapcsolva, amint kinyomom, és eltűnik a wifi ikon, azonnal fehér lesz Oo esetleg valaki nem találkozott hasonló problémával?
http://noob.hu/2011/12/29/screenshot-1325115007507.png
http://noob.hu/2011/12/29/screenshot-1325119081264.pngA felső lenne a jó, azt elő tudom csalni, ha újra berakom a témát, de a wifi kikapcsolásakor, ismét fehér lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jetine007
csendes tag
Csak a status bar-t cseréltem le, nem egy egész témát (bár külön témának veszi, de csak a status bár változik rajta) ezért szerintem okkal panaszolom meg pont az a lényege, hogy ezt rendesen mutassa, főleg, hogy nemvolt vele baj, csak miután a Honeycomb 3.0-át is rápróbáltam, majd letöröltem, de azután az összes témánál ezt csinálja... még az alap beépítetteknél is. Ha minden hiba felett elsiklok, akkor a végére sok lesz, és feleslegesen szépítettem az amúgy nem bonyolult felületem.
Más: Lehet olyan, hogy a mostani állapotom kimentem programokkal együtt? szóval hogy kitudjam menteni olyan zip file-ba, mint az alap CM7 és miután felrakom, az lesz rajta ami most? (programok, beállítások, mentések) És ami az SD-n van azt megint arra tegye fel?
-
xSide
őstag
válasz PuffySite #8745 üzenetére
A csomagból kiválasztott valamelyiket feltéve csak a partició változik meg, az fw-hez (rom) annyi köze lesz, hogy nem lesz működőképes!
A romot tpt előtt a memkarira kell másolni, hogy tpt után fel lehessen recovery-ből rakni...ui. tesom xperia x8-át sikerült pillanatok alatt rootolni, romot felrakni és ez köszönhető az egyszerű leirásnak amiben benne van minden szükséges lépés anélkül, hogy linkekről linkekre jutva belebonyolódna az user
Gondoltam leírom, ezt a blade esetében majd egy hét kutakodás előzte meg mit-miért miként kell tenni...Jetine: nálam akkor vált pl. a wifi és adatkapcsolat 3g, e, h jele fehérröl szinesre a térerő sávjaival egyetemben, ha adatkapcsolat megy...
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Látom tegnap megint jó volt a hangulat....
Szeretnék elköszönni a Blade felhasználók táborától.
Igaz érdemben nem sok aktivitásom volt a fórum életében, de napi szinten "read-only" veletek voltam.
Köszönöm, azt a segítséget, tudást melyet itt felhalmozott e lelkes kis csapat.Ne veszekedjetek sokat, legyetek toleránsak egymáshoz
Előzetesen, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
ui.: az vigasztal csak a Blade-el, kapcsolatban, hogy jó kezekbe (haverhoz) kerül, úgyhogy ő biztos itt lesz újoncként....
Az árához képest remek kis penge volt ez, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
papafater1
csendes tag
sziasztok!a telom a recovery te
lepites elottmindig megall waiting for device uzenettel.feltettem a legujjab usb drivert.kell meg mas driver is,vagymas hina lehet? -
domerator
veterán
-
stefi68
addikt
válasz domerator #8767 üzenetére
Először a Defy+ volt a befutó, azután egy fordulat következtében pár ezres + költséggel Galaxy W lett a nyertes, kis karácsony utáni alkudozással.
He, he, majdnem úgy volt. Mivel a pengét még Karácsony előtt adtam el a havernak és nem is akartam venni tavaszig semmit. persze volt egy Samu S5230 butamobilom, ami a mai napig remek és akár 10 napos akku idővel üzemel.
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
papafater1
csendes tag
tudtok segiteni.anny drivert telepitettem mar
-
sto1911
veterán
Ennek a 100k+ hsznek oriasi hanyada arrol szol, ami megtalalhato az elso hszben, ill. a hsz-ek kozt egy fel perces keresessel. A maradek kerdesre valo a forum, pl. a tok meg hatlap keresesere. Meg a felraktam ezt-azt, leszedtem, es alrontott mast is, miert, hogyan allitom vissza kerdesekre. Egyebkent nem tudok se tokot, se hatlapot.
-
umek7
őstag
Mint elmondtam óriási hálával tartozhat mindenki annak az x embernek aki önerőből a mint már leírtam egyszer milyen kérdésekre (1.hsz, kereső, hungariandroid) is választ ad. A régi motorosokról meg már nem is beszélve akik még mindig ingyen, önerejükből, szabadidejükből foglalkoznak olyan userekkel akik nem képesek megérteni 1 oldalnyi lépésről lépésre való magyar leírást, viszont ennek ellenére is segítenek, és rávágják az egyértelmű kérdésre is a megerősítő választ mindenféle gúny vagy rosszindulat nélkül. Ha szerinted ez nem így van akkor kérlek cáfolj meg, de előtte ajánlom hogy tanulmányozd ezt a topikot alaposan, vagy csak legalább pár oldalt randomból belőle, mert különben óriási arcra esés lesz a vége. Ezt csak azért írom mert te pedzegetted azt hogy ez nincs így. És igen, a fórum erre való, de azért mindennek van egy határa. A srácnak (na ebbe végképp nem akartam belemenni) csak egy darab kattintást kellett volna tennie amit a segítőkész urak be is linkeltek neki, de nem, azért nehogy már el kelljen olvasni a már előre elkészített dokumentációt, neem, inkább írják le újból, ötszázhatvannégyezredjére is a többiek. A kereső létezését meg sem említem, mert minek. Egyébként ha annyira aktív lennél ebben a topikban (aminek már bizonyosult az ellenkezője, hogy nincs így) akkor azt is tudnád hogy nem szokott minden egyes segítség kérővel ilyen kalamajka lenni, csak pár kivételes egyén akad akivel ez előfordul, de nyilván azok az userek a hülyék akik több hónapja (ezzel keveset is mondtam) aktívan segítik a ZTE Blade felhasználókat minden téren (ROM készítés, ilyen téma, tégla élesztés, stb, inkább bele sem kezdek). Részemről befejeztem, a kemény magnak pedig kitartás.
(#8766) papafater1
ITT megtalálod a szükséges driver csomagot, recoveryt, és annak telepítési módját.
[ Szerkesztve ]
-
papafater1
csendes tag
köszönöm
-
xSide
őstag
válasz papafater1 #8766 üzenetére
Ha nem akarsz ennyit szenvedni vele, mert van egyszerűbb módja is pc driver ügyeskedés nélkül (ha van net a bladen, esetleg pc-n letöltöd és átmásolod az sd gyökerébe).
Töltsd le ezeket:
http://xside.co.cc/files/Telepitsd z4root (blade), utána permanent root-ot válaszd, telepitsd a RecoveryManager-t inditsd el és recovery fülön válaszd Install from Sd...
A fenti linkröl letöltött .img fájlt látni fogod a felbukkanó ablakban, klikk rá és kész...
Anno így csináltam és egyszerűbb volt, mint az 1x1[ Szerkesztve ]
-
papafater1
csendes tag
nagyon szepen koszonom!
-
Pavlo
aktív tag
válasz Psychonaut #8744 üzenetére
Kipróbáltam, sikerült, vissza is állt a gyári 2.2. KÖSZÖNÖM!
Most visszatettem azt a maláj "gyári" 2.3.5-öst TPT-vel és root-olni szeretném. Már csak ebben kérném a segítségeteket!
-
Lenry
félisten
van hard meg soft reset a Blade-n? ma reggel egy egyszerű hívási kísérlet után újraindult a teló, teljesen a zöld droidtól kezdve.
majd ezt megismételte még háromszor, harmadik esetre már a híváskezelőbe lépéskor...
minden esetben látszólag egy teljes újraindulás ment végbe.ekkor untam meg, és téptem ki az akkut a helyéből.
ezután bekapcsoltam, és hibátlanul működik azóta, de nem értettem. ezek szerint restart és restart közt is van különbség?apeelme féle IceArmor van fönn
jut eszembe, még egy kérdés a ROMmal kapcsolatban: alapból benne van a terminál emulátor, aminek tökre örülök, mert viszonylag sűrűn használom. viszont nem frissíthető, Market szerint nem is volt telepítve, felraktam, most van kettő... hogyan távolíthatnám el a régit?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
xSide
őstag
Az a 'gyári' is módositott rom, ha sikerült feltenned már eleve rootolt lett a készülék...
A tpt folyamatban benne van/volt a rom telepítés is, értem itt hogy nem csak particionálásra használtad és nem kellett recovery-ből külön felrakni a romot?
Van ilyen is...A rootolást a pár hszemmel feljebb ellenőrizheted a z4root appal, ha nem ajánjlja fel a Permament/Temp... lehetőséget, hanem alapból re-root vagy unrot jelenik meg!
Lenry: szedd le a zöld kukaikonos Root Uninstallert, ezzel távolítsd el a systemből vagy root explorer-el töröld system/app mappából.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Nem tudom... Én minden este újraindítom a telefont, mert egyrészt érdekes módon egyre kevesebb lesz a RAM (van egy ignore list, és screen off-kor mindig ugyanazokat az appokat lövi ki a killer, tehát elvileg ugyanannyinak kéne lennie, mindegy) másrészt pedig anomáliák előjöhetnek ha sokáig van bekapcsolva...
Végére: RootExplorer system/app alól kiszeded az apk-ját
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Lenry
félisten
válasz szezso15 #8781 üzenetére
de ez nem volt sokáig bekapcsolva, tegnapelőtt tettem föl ezt a ROMot, mert egy jó régi kelzsoca ROM volt fönn, de annak volt pár furcsasága, amit kezdtem unni (fél nap alatt lemerült állásában a telefon, ha bekapcsoltam a GPS-t, azt nem lehetett kikapcsolni, csak restarttal, stb)
apk-t töröltem, köszi mindkettőtöknek
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Pavlo
aktív tag
válasz Psychonaut #8784 üzenetére
Hamarosan megpróbálom. Ha valami nem menne rendesen, talán akkor sincs nagy gáz, mivel egy TPT megoldhatja a dolgot. Igaz?
-
Pavlo
aktív tag
válasz Psychonaut #8784 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült. Nem teljesen az alapján csináltam, mert egy frissebb recovery-t tettem fel, de meg van a su, és működik is.
Na, ez a telefon most olyan, amilyennek mindig is szerettem volna!
-
xSide
őstag
válasz Psychonaut #8782 üzenetére
Én sem tudhatok mindent
Viszont, ha már itt tartunk kipróbálom... -
jetine007
csendes tag
válasz Keeperv85 #8763 üzenetére
Köszönöm, de sajnos a factory reset után se ment, sőt factory reset után el se akart indulni rendesen, emiatt restore volt a legutóbbi állapotra amit lementettem, és ott is fenn áll a hiba Oo hogy lehet, hogy ugyanaz a hiba van meg egy olyan mentett ponton, amin még ez nem állt fent?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Hülyekérdés 2:
2.3.5 Moldavan ROM.
Miert szaggat a launcher?
Probaltam Launcher EX-et is, de az meg a programok nezetnel szaggat.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #8794 üzenetére
azért mert ennyire képes a Blade, MSM7227 vs. WVGA felbontás.
-
Lenry
félisten
válasz eladogeppc #8794 üzenetére
próbáld ki a LauncherPro-t, az általam látottak közül eddig az volt a leggyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest