- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
Megnéztem, kicsit szaggatós de behozza.
Az apk rendben? Nézd meg, hogy az opera haladó beállításai között látod-e a flash engedélyezést, nekem ugyan alapból a "lejátszás kattintásra" volt beállítva, de én már egy ideje kísérletezem vele...Szerk.: Én egy ideje az m.kongregate.com-on tesztelegettem, amikor előszőr elindult a flash valaki ajánlotta...
Amit most vettem észre, hogy teljes képernyős módban mintha nem forogna a képernyő, ez dolphin mini alatt eddig ment.
Szerk.2: Bár én egy kicsit másképp raktam fel...
Felraktam az eredetit, ugyanazzal a hibával
(érintés érzékelésénék hiánya) találkoztam, mint a 10.3 alatt, ezért kimásoltam a libeket a 10.2-es apk-b
ól, és azokat raktam be a /data/data-ba. Elméletileg a leírás alapján is működnie kéne, de ha nagyon nem indul, nézd meg így.Nem lehet, hogy SD-re tetted a flasht? Akkor nem tudod felülírni a libeket, mert egy read-only fáljban vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Stafni
aktív tag
válasz apeelme #8497 üzenetére
Felraktam a programot és kapásból mutatta a műholdakat. A GPS is ment most, 10 sec alatt, hogy már bent a házban bekapcsoltam. Egyből elvitt a célhoz, nem késték le a vonatot. Az AGPS-nek van valami értelme, használható? Vagy fölösleges bekapcsolni?
A kijelzőmön nem működik egy sor. Ezt garanciálisan javítják? Azóta ilyen, hogy nálam van.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
remek...ezek szerint csak jó a teló.
AGPS természetesen hasznàlhatò adatforgalmat generàl adatkapcsolattól függöen. Bizonyos romokban alapbòl be van kapcsolva és nem kikapcsolhatò.Kijelzövel kapcsolatban, garanciásnak tűnik...ha visszaviszed ne felejtsd a gyàri àllapotot!
-
Stafni
aktív tag
válasz apeelme #8503 üzenetére
Nem makulátlan a telefon. Kicsit kopott már a használattól, de nem lepusztult. A gyári töltője is meghalt. 2 telefon van, ezért még tudjuk tölteni. Mit jelent a gyári állapot?
Ha a fw frissítésre gondolsz, a T oldaláról lett csak frissítve 1x az android.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz balpeter04 #8504 üzenetére
#8497-ben irtam le...hogy nem! Be van kapcsolva de NEM aktìv amìg gps-t hasznàlò app-ot el nem indítasz.
-
Stafni
aktív tag
válasz dragon1993 #8508 üzenetére
Ez engem nem érit! Nincs nekem ennyi időm srácok!
-
pudingstyle
tag
Kipróbáltam Apeelme Ice Armor romját, és azt vettem észre, hogy az alap adw launcher szinte használhatatlan a menüben (app drawer), még ha ki is kapcsolom az animált programtárat, így legalább a belépés nem lesz rossz, de bent a programtárban akkor is kegyetlen lassú, és nehézkes az oldalak közti lapozás..
Nem egy nagy probléma, de kíváncsi lennék, hogy csak az én szemem akadt-e meg ezenNexus 5 D821
-
TRob1
veterán
válasz pudingstyle #8510 üzenetére
Tippre csak a te szemed (esetleg még 1-2 kivétel), mert a többség rögtön teszi fel a kedvenc Launcherét egy romcsere/romtelepítés után. (Na jó, ez a többség már álmából felriasztva is tudja, hogy a sima ADW egy kalap .... )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz pudingstyle #8512 üzenetére
Valamiért ragaszkodnak a CM-es srácok az ADW-hez, és ez az ingyenes belőle... hogy miért, azt meg majd megmondják az okosabbak (asszem már volt róla szó, csak nem emlékszem)
Egy áprilisi idézet MrSas-tól (Keeperv85 ):
"Az a ADW Launcher az egyetlen elérhető nyílforrású alternatíva a CM Team részéről. Sajnos. Ez nekünk a Blade esetében ez azt jelenti, hogy van egy kipusztíthatatlan szemét ebben a romban, mert itt használni nem kell..."[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
fischi
tag
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem. Adott egy (vagyis kettő is van telenoros 2.2-es blade, és az adatkapcsolat mindig csak 3g-t jelez ki (vagy edge, H kijelzést még sosem láttam), mellette egy másik androidos teló simán H-t jelez ki. Ez azt jelenti, hogy sosem kapcsolódik maximális sebességgel a hálózatra, vagy valami rosszul van beállítva, esetleg semmi jelentősége sincsen?
-
ux1
addikt
Mert a CM-ROM-ok alap launchere a GPL-es ADW. Bléden szarul megy, de láttam már jól is működni. Nem érdemes vele görcsölni, használd az általad favorizáltat és kész. apeelme írta is, csak olvasni kéne
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Strauss
senior tag
sziasztok!
Nektek megy az amazon appstore ? Próbálnám leszedni az appokat és vagy 3 napja azt írja ki , hogy nem megfelelő a régió... ( eddig semmi baj nem volt vele )
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
apeelme
addikt
A romban az alap CMben talàlhatò ADW Launcher van(lassú), a FirstStrike-ban egy ingyenes gingerbread launcher volt(puritàn). Nem fogok warezolni senki kedveert, én speciel ràszànom azt a pàrszàz forintot. Mindenki felteszi azt amit akar. De erre fel is hivtam a figyelmet a rom leìràsàban!
-
Sulthekk
aktív tag
Ha csak az SD-ről tűnne el, azt még érteném, de hogy a belső memóriában sincs, azt már nem értem... Ez már túlmegy a tapasztalataimon, úgyhogy amit ezután mondok, az már csak elmélet: SD kártya rendben? Esetleg valami víruskergető a telefonon, ami bekavarhat? Bár nálam is itt figyel az Eset Mobile, és nem nyúlt hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
Nekem nincs armeabi mappa... csak a lib, benne a négy so fájl.
Szerk.: Ha valaki tudja, hogy kell jogosultságokat állítani update.zip csomaggal talán lehetne csinálni egy egylépéses telepítőt.
Szerk.2: Hoppá!
Benne hagytam az armeabi mappát a csomagban!
Bocsánat, ha azt kiszeded, és rögtön a lib mappába pakolod a fájlokat, működni fog, addig is összedobok egy frissítet csomagot.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
FirstStrike ROM-ban próbáltam telefon gyári állapotra visszaállítást a menüből és a CW Recovery-ből is, mindkettőnél hossssszú ANDROID felirat lett a vége....
Vajon mért?Végül feltettem újra egy szűz FirstStike-ot....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
balpeter04
tag
A törött kijelzős, bütykölős, felújítós fórumozóknak ez talán érdekes lehet: LCD modul valamint érintő panel!
Szerintem nem vészes az áruk, és az érintő panelnél még talán le is lehetne e-mailezni velük, hogy ZTE-set küldjenek!
@UPDATE: Van itt full ház is!
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz Sulthekk #8525 üzenetére
Hál' Istennek megvan mi volt a gond. Kivettem az armeabit, közvetlenül a lib mappa maradt csak és így megy a flash!
Az eltűnéssel viszont nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem szabad újraindítanom a telót. Ha bemásolom akkor megy a flash, ha újraindítom eltűnnek a fájlok.
Köszönöm a leírást meg fájlokat
[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
válasz Keeperv85 #8458 üzenetére
Az RDS-es rádió még mindig hiányzik nekem az FLB-s romokból
Jelenleg pl a kereső is rossz a MIUI átiratokban, 3 változatot sikerült elindítanom, az egyikben csak beírni engedi az adókat mert kiakad. Másikban amint az FM skála tetejét eléri túlfut, 1800as és hasonló frekvenciákat ír ki, persze nyilván nem igaz, de percekkel később ki is fagy.
A jelenlegin meg a jobbra balra gomb nem üzemel, de a keresőre kattintva azért kihozza, csak marha nehéz eltalálni ujjal egy adót is .. -
maximilian4
addikt
Ajánlom minden zte blade rajongónak! [link]
Maxi
-
Deeday
senior tag
Kérdezni szeretném ha megformázom és konvertálom az SD met 512 mb ra meg swap 0 utána van még valami dolgom a beállításokba vagy automatán ide fogja telepíteni a dolgokat ? Be van állítva extra beállításokba hogy külső SD re telepítse a programokat. ennyi elég vagy kell app2sd progi vagy ilyesmi valami még hozzá ?
LG G4
-
ktommy91
addikt
kelzsoca : Tudsz valami infót a blade v881-ről? Forgalmazzák majd Magyarországon?
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Deeday
senior tag
Megcsináltam végig ment sok sok oldalnyi szöveg az emulátorba újraindítottam a telefont utána. Honnan fogom látni hogy sikerült e ez a művelet ?
Szerintem nem csinált semmit mert not command meg sok ilyen cannot move felirat volt. Akkor lehet az lene a legjobb ha feltenném újra a godfather-t ?
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
WiZZaRD
csendes tag
Sziasztok
van egy ZTE Libra készülékem (ha jól tudom, az tulajdonképpen egy Blade. Na most az lenne a problémám, hogy egyszerűen nem működik a slide unlock, mintha döglött lenne az érintőkijelző. Mit lehet ilyenkor tenni? Vagy csak én bénázok? Egy napos amúgy. De hol jó, hol nem... -
maximilian4
addikt
Ha visszaviszed egyből kötelesek kicserélni, mivel még csak 1 napos a teló. Én visszavinném a helyedben.
Maxi
-
Sulthekk
aktív tag
Asszem az update.zip telepítő-csomag nem fog összejönni, minden szépen megvan, de úgy tűnik, reboot után itt is eltűnik a lib mappa, de érdekes módon nálam csak a /data/data mappából... De érdekes módon mintha így reboot után minden más program lib mappája is üres lenne... Arra tippelek, hogy valami beépített védelemről van szó, ami arra szolgál, hogy ne lehessen módosítani a futtatható kódot, pl.: vírusok ne csapódjanak hozzá a .so fájlokhoz... Tehát marad az egyszerű, másolgatós módszer.
Tény, hogy a flash Bladen nem sokat ér, de a MoDaCo-n úgy vettem észre, a feszültségnöveléses oc népszerű ötlet, azzal meg fel lehetne húzni Skate szintre a procit ami szerintem már elég lenne egy flash videónak, ráadásul ICS alatt már lesz hw gyorsítás, ami kicsit csökkenti a processzor terheltségét. Úgyhogy szerintem még kisülhet valami érdekes
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ZTE társak !
Hogy ne kelljen orba szájba keresgélnem a neten, tudnátok adni
egy linket, ahol a Gen1-Gen2-Gen3 váltások , illetve a ZTE Blade-ről
össze van szedve minden info ?Nagyon megköszönném !!!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TRob1
veterán
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Az ehhez gyártott képernyővédő fólia a Wayteq Librához is jó?
Üdv!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Amatőr csillagászat
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest