Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #4493 üzenetére
Na most annyi a fejlemény, hogy felraktam a fehér Blade-re apeelme First Strike nevű Romját, és ott is először kikapcsolt a kijelző, de nem kapcsolt vissza a következő hívásig, csak akku ki-be segített, ha rányomtam a kalibrálásra, akkor már egyáltalán nem kapcsolt ki hívás közben...
Most visszatettem rá UX1 R20-as ROM ját,és azzal meg tökéletesen teszi a dolgát, fejhez emelve kikapcsol, onnan elemelve visszakapcsol... Mi lehet az újabb ROM-okban más ami miatt ez nem működik rendesen. Ahogy írtam az én szürke Blade-em mindegyik ROM-mal tökéletes.:-)
-
ux1
addikt
válasz hetfield1 #4756 üzenetére
Felrakod az sd-dre azt a G2-ROM.zip-et amit használni szeretnél... Pl First Strike, Felrakod mondjuk 4.0.1.5 recovery zipjét szintén az SD gyökerébe.
1. kelzsoca vmelyik szimpatikus tpt2 part image-ét kiválasztod
2. upgradeled utána a recoveryt majd reboot recovery
3. felrakod pl a FirstStrike-ot...( Gondolom nem kell hangsúlyozni a [VOL+] + [MENU] + [POWER] gombokat... )
( a kályha nem azért van, hogy mindig onnan induljunk el... )
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
M0RGI
őstag
Hát ja, az ablak a biztos, de a hőmérsékletet sajnos nem látom, nem vagyok Predator.
Persze az összes ilyen időjárás app csak mókusvakítás, de ha már használjuk, jó lenne, ha pontos lenne. Koponyeg appja még jó lehet, mert az OMSZ-es adatokból dolgozik. A baj, hogy Székesfehérvárnál pont nem, így itt egy 20 km-rel arrébb lévő település adatait kéri le. -
mpierre
veterán
Kellene egy kis segedelem, a visszaolvasástól se lettem okosabb:
Még flb10 van fent - teljesen jó, így nem cseréltem még le - a minap újraindítottam, mire lefrissítette a superusert hiba nélkül, de valami su akármicsoda nem tud frissülni, hibával leáll. Kell ezt frissíteni egyáltalán? Illetve, ha kell frissíteni, akkor azt hogyan tegyem meg, mert a netről (wifi) nem sikerül neki...?[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
embe
nagyúr
Újabb ZTE származék.
-
nonames
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után nézek be a fórumra! Kb. 2 hónapja nem jártam erre sem a telefonok birodalmába! Most látom elérkezettnek hogy cseréljem a Kelzsoca által készített Sugar Daddy-t./ köszönet érte kivállóan ment és még menne is!/ Kérném véleményetek, hogy milyen újdonságok vannak Blade területén. Láttam van Goodfather, az milyen?
És a romot úgy szeretném cserélni hogy a jelenlegi összes programom beállításom megmaradjon, ezt hogyan lehet véghez vinni? Ez utóbbiban részletes segítséget kérnék!
Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget!
Üdv.: Nonames
-
-
Glatius
őstag
válasz nonames #4782 üzenetére
Nagyon (mondhatni meglepően) régen használtam a keresztaput, nagyon bevált kis cucc, egy jól használható letisztított CM7 a2sd és ext támogatással.
A másik kiérésed nem kisebb, mintha egy számítógépen a format C: után operációs rendszer csere alkalmával szeretnél mindent visszakapni. Az új ROM-ot, különösen ha más típusú mint a régi, szépen fel kell építeni, és be kell lakni. A kockázatos félmegoldásokról (amik nem működnek jól) beszélni is felesleges. Az Appmonster segít a mentésből mindent visszatelepíteni, de más ROM hoz más beállítások tartoznak, messzebb nem szabad menni. A Titanium Backup sokaknak okozott már keserves perceket a beállítások visszaerőltetésével.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Dover
tag
Helló!
Most akkor van ICS? Esetleg link, a romhoz?És akkor ez?[link]
[ Szerkesztve ]
-
Dover
tag
És akkor ez?[link]
-
Psychonaut
veterán
CM fejlesztok elkezdtek dolgozni rajta, de meg messze nincs kesz. Komolyan, nem is ertem az ilyen embereket mint te. Mit gondolsz, hogy lehetne egy forraskodbol gyakorlatilag par nap alatt kesz ROM-ot epiteni?
Hidd el, ha lesz ICS-alapu letoltheto ROM, be lesz irva ide.
Letoltesi linkkel egyutt. Es a keresot hasznalva gyorsan meg is lehet majd talalni.UI: lehet a topic cimet ki kellene egesziteni a kovetkezo informaciokkal: legjobb ROM jatekra, mennyit bir a proci, nincs hivatalos flash, nincs ICS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest