Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiziktomi
senior tag
sziasztok mindenki!
Lenne egy apró de annál bosszantóbb problémám az összes CM7 rommal ill főzettel.Mégpedig az ,hogy mi a manóért nem megy rajtuk at spb tv? A többi fajtával ,lásd:eredeti blade 2.2,kiszivárgottak,libra megy rendesen.Valaki aki már látott ilyet és ért hozzá ránézhetne mi a gond.Irtam az spb-nek,de nem hajlandóak megérteni mert szerintük a cm7 nem hivatalos(magasívből xarnak rá)
-
makraipeter1
tag
Nagy rom mesterek!
HTC Explorerben ugyanaz a hardver mint a Bladeben. Valahogy ebből már nem lehetne csinálni egy Sense romot a pengére? -
hjanos1
senior tag
válasz apeelme #4057 üzenetére
AOSP teljes forrást szedtem délután miután hazaértem, most végzett egy fél órája kb.
Most rá szeretném venni, hogy forduljon le Blade-re.
Meglátjuk mennyire sikerül...
Persze azonnali hibamentességet ne várjon senki, örülünk ha egyáltalán sikerül lefordítani[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
Tonchi
aktív tag
válasz hjanos1 #4050 üzenetére
Ha már a mindenki újra a témába nyal, akkor feldobnám az érmét, és a másik oldalára mutatnék. A rendszer a grafikus gyorsító miatt tényleg szép lesz (gördülékenyt nem merem kockáztatni, bár az sem kizárt), de (és mert van de-je a mondatnak) a plusz szükségeltetett energia a GPU [folyamatos]működtetéséhez az akksiba nagyon belefog harapni, az egy napos üzmidőnél nem lesz több és ez garantált
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz makraipeter1 #4056 üzenetére
Az egyetlen teljes értékű Sense port eredetileg nem Sense készülékre egy HTC-re készült, és ez a hardver volt már egy csomó Sense készülékben.
Tehát nem valószínű.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
djadji
senior tag
arra lennek kivancsi, hogy ha a kinaiak raugranak minden vacakra
ami eladhato, akkor miert nem gyartnak okos telefonokhoz nagyobb
akksit. alar ertben is nagyobb. tele a net azzal hogy mindegyil
tul gyorsan merul.
a nokiamhoz vettem olyan akksit (kinai term) amitol a telefon
1 centivel vastagabb lett, de 2szer annyit birt. adtak hozza hatlapot is.
okpstelokhoz mer nincs ilyen??? sztem lenne ra kereset...http://djadji.fw.hu
-
Fagyi
aktív tag
Lehetséges flash alapú weboldal megtekintése?
Skyfire + 10.1 flash mellet nekem nem megy.
Egyéb trükk?
sfgame oldalát kellene látnom.
A teló lg optimus one p500, de hardverileg "uaz" mint a bladehttps://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Tonchi
aktív tag
Kisebb off : [link]
Elméletben az összes jelenleg listán szereplő készülékre küzdenek vele -
baal-amiga
senior tag
Van ilyen, pl. Optimus 2x-hez. Döntsd el, hogy szép-e?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
baal-amiga
senior tag
-
spuros
őstag
válasz baal-amiga #4073 üzenetére
Gusztustalan.. akkor inkább naponta töltés..
-
barnam_
nagyúr
update-cm-7.2.0-RC0-Blade-KANG-n257plus-signed.zip
softbuttons (disabled by default, rebased after n256)
miui-like battery bar (patches 1p17, 2p10, 3p2 and 4p2, now green graduated not based on theme)
camera kernel patch 3 (including burstlam's default proximity fix)
camera libs for newer libra's/v880's
reverted surfacefinger to fix the "triple camera preview" bug in goggles/barcode etc.
[link][ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Nos egy napos nyúzás után apeelme romja nagyon jól sikerült.. Gratulálok. Nagyszerű iparos munka.
-
Telda
addikt
Reggelt!
Elvileg az android szinkronizálja a telefonszámaimat a google fiókommal.
Ezeket a számokat meg tudom valahol nézni a google fiókomban, illetve szerkeszteni ezeket?
Mert minden számot meg hétszerezett és nem szeretném egyesével törölni a majd 200 telefonszámot, köszi. -
Pogi
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy Bladem, ami időnként magától újraindul. Kicsit jobban behatárolva: a gyári képnézegető progi néha gondol egyet és újraindul (Azt kiküszöböltem egy másik képnézegetővel), valamint a Poker king program is játék közben véletlenszerűen restartol. Ez sem lenne a világvége, mert biztos van még másik poker progi, de picit aggaszt, hogy a telóm önállósítja magát. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni, vagy kezdjek hozzászokni?
-
sto1911
veterán
Valoszinu a ket adott programmal van gond. Probalj felrakni egy masik (regebbi/ujabb) verziot a programokbol.
Gyari ROM van a telon?
A gyari kepnezo nalam soha nem hibazott, bar egyreszt alig hasznaltam, masreszt nem a gyari ROM van a telon. A Quickpic a legjobb kepnezo, ha esetleg nem azt hasznalod.
Ilyen hibakhoz nem kell hozzaszoknod, nagyon stabil kis gep ez.
-
-
TRob1
veterán
válasz User64476 #4090 üzenetére
megvan a tökéletes az ICS érkezéséig - Haha. Ilyen és hasonlót már ezret lehetett itt hallani... és addig igaz is volt, míg vki nem adott ki egy újabb romot kb. 2-3-4-5 nap múlva
(Nem nagyon gondolnám hogy az itt lévő mániákusok 1 rommal kibírnák 1-2 hónapig )¤ R'n'R ¤
-
kelzsoca
félisten
Nem nagyon gondolnám hogy az itt lévő mániákusok 1 rommal kibírnák 1-2 hónapig
Amikor olyan dolgokkal jönnek, hogy belaktam a romot és váltanék, ilyenkor inkább örülni kéne és használni a bevált romot, és nem lecserélni
Az ICS meg csak jövőre várható, mire használható lenne, már jön is a Jelly Bean fantázianevű friss rendszer....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest