Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zszabika
aktív tag
Holnap viszem be újra szervizbe a telot,most harmadszorra,mert már oldalt is bevilágít, nem csak felül.Szerintetek azt ráirathatom a szervizlapra hogy cserét kérek,nem javítást?Mivel már harmadszor viszem vissza...
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
Boonen007
őstag
Konkrétan semmit sem várok tőle. Csupán kíváncsi vagyok.
-
Boonen007
őstag
Nehéz megtanulni forrásból fordítani? Nagyon unom most magam
-
maggi1886076
addikt
-
Cheesy
őstag
válasz maggi1886076 #5908 üzenetére
Köszönöm, szerintem az lesz belőle, a a modaco-s maláj rom-hoz particionálni kéne én meg így is izgulni szoktam romfrissítés közben (annál a rrengetegsok 2 alkalomnál)
Viszont:
Mikor írtam nektek az akksiról, az előtt dugtam a töltőre a telefont. 4 óra után indultam hazafele, lehúzom a töltőről a telefont és már jelez is, hogy tölteni kell. Mondom wtf? Megnéztem és mondhatni semmit nem vett fel, legalábbis nem mutatja. A töltő feje meleg volt, tehát delej az ment át rajta, egyébként a telefonon is direkt néztem amikor rádugtam töltőre, hogy mutatja, hogy töltődik. Ugyanis ez nem az első eset, hogy ezt csinálja.www.vakbelmutet.hu
-
-
Nova96
őstag
Üdv ha t-mobilhoz vissza akarom vinni , mit csináljak hogy eredeti legyen rajta és a gari papírt ne dobják ki.
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
Hungariandroid.com
Keresd Api bázisát!Ő
megtiltottahogy linkeljünk az ő cuccaiból,tiszteletben tartom,ezért nem linkelek.Ott megtalálod a frissítőket.Illetve nem megtiltotta,hanem kérte.
(#5918) Zsolt_72: Ezt kérte mindenkitől állítólag,ahoyg kelzsoca írta..
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
ux1
addikt
Na jó, erre kezdek ideg lenni már én is... Nincs itt semmi 'saját' anyag... Legalábbis tpt megoldásban. Ki rakom ha kell az általam is összeállított akár tpt akár exe cuccokat a visszaállításhoz. Amúgy minden elérhető a MoDaCo-n is, és bárki megcsinálhatja. A tudás szintén megszerezhető ott és az xda-n is... Köszönjük a kísérletezést, a konzekvenciák levonását neki, de nem kell isteníteni, bárhogy is szeretné, nem volt kötelező feladat... hr2 ugyanúgy megmentett nem egy készüléket, de nem hangoztatja nap-mint-nap, hogy mit köszönhetünk neki.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Psychonaut
veterán
a a modaco-s maláj rom-hoz particionálni kéne én meg így is izgulni szoktam romfrissítés közben
Nem kell, beneztel valamit (vagyis igen, de magatol megcsinalja, mert image.bin-es frissites). Osszesen harom gombot kell hasznalnod a muvelethez: bekapcs + menu + volumeup. Es innentol feltelepiti magat.Szoval - bar valojaban tobb mindent csinal, mint egy atlagos custom ROM a telepitese soran - lenyegeben teljesen biztonsagos a metodus. De persze te dontesed.
-
Glatius
őstag
Ahogy érzem, api29 nem az tudásának megosztását függesztette fel, csak azt kérte, hogy a PH!-ról közvetlenül ne legyen elérhető. A világgal is összerúgta már a port, de most csak a PH! van terítéken.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
TRob1
veterán
Ne nekem mondd, hanem annak aki nincs ezekkel tisztában. Én nem véletlen kaptam össze vele egyszer-kétszer, pont azért, mert kisistennek gondolta magát, mások meg buzgón követték, csak az a baj, hogy a hülyeségeket is. Pár napja ide is írta hogy lexarja az egész fórumot, nem jön többet. Aztán csak-csak a végére még 1-2 szép szóra visszajött. Persze köszönjük neki a dolgokat (még ha nem is használtam semmit onnan, de sokan igen. Én max linkelgettem mások számára).
(#5926) dragon1993:
Többször is. De legutóbb, mikor épp a WatchDog-ot szapulta (amit milliók használnak, és sok ezren 5 csillagra értékelnek). De ha folyamatosan követted az eseményeket, akkor tudhatod. Ha netán mégse, akkor viszont részletezni nem fogom.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
dombila
senior tag
Van olyan ismert hibája a Blade-nek, hogy teljesen véletlenszerűen kikapcsol/újraindul? Nem túl sűrűn, naponta 1-2x.
Amikor nem csak újraindul, hanem ki is kapcsol, akkor nem lehet bekapcsolni egy ideig. Akku ki/be sem segít, akku nélkül táppal sem indul. 20-30 perc után igen.
ROM függetlenül teszi ezt, Fingerprint-el, SD IV-el, és Godfather-el is produkálja.
Ez egy T-s Blade, esetleg ilyen - szervízben nehezen reprodukálható - hibára is cserélik?[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Glatius #5923 üzenetére
Én megadom neki amit kért. 3 napig. Mert minden csoda 3 napig tart. Viszont utána ami nyilvános, azt egyértelműen linkelem, ha másnak segítek vele.
De sztem hagyjuk is a témát, mert nem illendő kibeszélni olyat, aki nincs jelen (vagyis a háta mögött).[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
spuros
őstag
Ha a telefonom telenoros és főzött rom van rajta akkor elfogad más kártyát? Pusztán kíváncsiságból kérdezem..
-
Cheesy
őstag
válasz dombila #5925 üzenetére
Találkoztam vele, többféle helyzet adta, pl.
- hívásfogadásnál
- bill. zár feloldásnál
- sms megnyitásakorVolt hogy kaptam valami debug infot, amit el lehetett volna küldeni, de nem foglalkoztam vele, szerencsére nem gyakran csinálja.
Egyszerűen rebootolt.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Mr.C
őstag
Volt valakinek màr olyan problémája h kontakthibás lett a töltője? Màrmint a mobil aljzat, amibe beledugjuk a microusb-t....
sudo rm -rf /*
-
-
Mr.C
őstag
válasz #40993792 #5937 üzenetére
Probléma ott kezdődik h egy picit strapásan néz ki a kütyü... amibe szztem bele fognak kötni, h fizikális sérülés.
Màsi meg h nem akarok készülékcserét, max ha nagyonmuszáj... nincs kedvem hetekig visszajárkálni h ùjra cseréljék ki mert 3x annyi baja van mint a mostaninaksudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz #40993792 #5940 üzenetére
Na jò ... muszàj Lesz cserélni mert már egyáltalán nem tölt ... csak aza baj h igy nem is tudom meg exe-zni a telót!!!! Na ezen még gondolkoznom kell h hogyan állitom vissza full gyárira...
Kelzsoca: de a tpt nem csak részleges visszaállitást csinál? Ugy értem h egy értékü müvelet folyik végbe egy exe-s és egy tpt-s visszaállitás alaltt?
Megjegyzés: remélem nem gond h egy modaco-s tpt müvelettel gen2-itettem és particionáltam át a vasat :/
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
ux1
addikt
válasz dragon1993 #5941 üzenetére
Senki se vitatja az egyes emberek munkáját, és érdemeit, de lássuk be az android egy közösségi termék része. Az alapokat is közösség készíti, bizonyos egyének és szervezetek koordinálásával és ajánlásaival. Mindenki hozott anyagból dolgozik, a tudást összeollózva és felhalmozva. Ezen anyagok nem titkosak, fellelhetők, bárki számára elérhetők. Csak időt, némi bátorságot kell rászánni. Lásd szezsó. Azért becsülöm, mert vette a fáradságot és guglizott és olvasott... Aztán mégse szállt el vele annyira...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pisti10
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. Van egy Zte Bladem megpróbáltam rátenni a 4.0-s alpha verziót és nem működött az érintőkijelzőm és ha recoverybe szerettem volna lépni egyszerűen lefagyott és le is fagy a megpróbáltam telpíteni újra a recoveryt és most már a rendszer sem áll fel a zöld robotnál elakad és nem megy tovább. Ha recoverybe szeretnék lépni ugyanúgy lefagy... Remélem tudtok nekem segíteni. Ti vagytok az utolsó reményeim. -
embe
nagyúr
válasz pisti10 #5945 üzenetére
Próbáld meg saját felelősségre!
Kártyaolvasoban az sd_re másold API "visszaallito" image cuccot. A lényeg hogy a kártya gyökér könyvtárába legyen az image mappa, és benne a szolgaltatódnak megfelelő image fájl. Ezután sim ki. Majd Egyszerre lenyomva a menu+ hangero fel+ bekapcsolo gombokat elindul a telepítés. Ekkor a gombokat elengedheted. Nekem bejött egyszer. Másnak is. Ez egy javaslat, csak saját felelősségre!!![ Szerkesztve ]
-
sly105
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Feltettem a telómra a Big Dady IV-et. Biztos én vagyok a hülye de hogy lehet élő háttérképet beállítani?
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest