- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Valaki segítsen, ha hozzáadok 1 videót a lejátszási listámhoz, hogy lehet megállapítani, hogy reklámos-e? (nézegetéssel sokáig tart, némelyik csak huszadik indításra kezdődik reklámmal)
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Cartevo #2955 üzenetére
Gyakrabban, mivel mi a világ egy jelentéktelen része vagyunk, és egyszerűen nem gyártanak/fizetnek hirdetéseket ide. Az osztrákoknál már van bőven miből választani, ott is gyakoribb. Ha elérünk Amerikába, arról már ne is beszéljünk. Ne tudd meg, milyen ott az internet, de leginkább a tévé.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Cartevo #2957 üzenetére
Tulajdonos dönt, mi lesz, ezek az opciók:
- reklámok a videóban (pl. Monstercat)
- letiltja néhány országban, ahol nem, ott reklám (pl. APM)
- letiltja az egész világon, a fiókod pedig kap egy strike-ot (pl. Sony)W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Cartevo #2959 üzenetére
Nagyon ritka az olyan. Vagy ha nem jogvédett a zene, vagy ha az a nagyon ritka eset áll fenn, hogy az illető a saját zenéjét forgalmazza. Ilyenből egyedül enV-t ismerem. Más esetben az utolsó garázsbanda mögött is áll nagy kiadó.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
tutuhawer
őstag
Én azokat a videókat kidobom, amik előtt reklám van. Könnyű a helyzetem, mert sok régi, 6-7-8 éves videót vézek, hallgatok, főleg ezekben nincs reklám, igaz, nem is HD.
Például:
Marc Dawn - Expander (Flutlicht Remix)
https://youtu.be/IpXB81wVqbINETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenn, hogy régen amikor feltöltötem egy videót kiírta, hogy 'Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés" arra rá klikeltem másik oldal klin és elismertem. Most 1 honap vagy 2 töltötem üjra fel ugyan akartam csinálni de most már sehol ne mtudom vagy nem találom meg igy nem tudom elismerni.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet elismerni ezeket a videokat.
Ja és ez csak hobby nem keresek vele semiféle pénzt.
Előre is köszönöm Kovim. -
Out
addikt
válasz kovimester #2964 üzenetére
Nekem e-mailben jött egy link mostanában, hogy írjam meg ki csinálta a zenéket, amit felhasználtam pár videómban. Szerintem nézz szét az e-mailjeid között (a spamban is).
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz kovimester #2966 üzenetére
Ha nincs ott a videó mellett, hogy írd le ki a felhasznált zene előadója, akkor nem kell ezt megtenned önként. Vagy én értek félre valamit? Ott van a szöveg, csak nem lehet rákattintani?
-
kovimester
aktív tag
Kép 1
Kép 2
Na igy egyszerübb kicsit.
A kép egyen ott van ugye a harmadik fél 8ott alul a 4 video el is van ismerve na én azt szeretném.
A második képen rányomtama harmadik fél elismerésére, de ott semmit nem lehet nyomni. Igen el olvastam értelmeztem is a szöveget, de azt szeretném, hogy el legyen ismerve, ha nincs rá megoldás akkor nincs.
Elöre is köszi Kovim. -
Out
addikt
válasz kovimester #2968 üzenetére
Ezzel nincs semmi dolgod. Nem kell elismerned semmit sem, ugyanis a tartalom jogtulajdonosa engedélyezi a tartalom felhasználását, viszont a reklámokból neki lesz bevétele.
-
petir
senior tag
sziasztok
létezik olyan program ami a youtube listában lévő zenei számokat letölti mp3ban és nem kell egyenként bemásolni az összes szám linkjét?
-
Cartevo
őstag
Nem-e lehetne-e megoldani, hogy a kezdőlapon látszanak a lejátszási listák?
-
Cartevo
őstag
Sajnos az oldalsó menüben csak én látom, más nem. Az a dilemma, hogy páran ugyan megnézik a saját csatornámat, hogy miféle köcsög írt egy hozzászólást, de a kezdőlapról nem lépnek tovább a lejátszási listákhoz.
-
Out
addikt
válasz Cartevo #2976 üzenetére
Amit ők látnak a Te kezdőlapodnak, az a saját csatornám menü, oda pedig kitudod rakni a lejátszási listáidat, így aki odatéved a csatornádra az látni fogja.
Alkotói stúdió --> Videókezelő --> Lejátszási listák
Nyilvánosra állítod amit láttatni szeretnél, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudnám ezt a YouTube klippet letölteni ?
https://www.youtube.com/watch?v=EgdOs5-3VWQköszönöm
Mozilla Firefox Download helper addon-ja nem hozza le.
Freemake Video Downloader-el sem lehet letölteni. -
spkkill
tag
vDownloader!nekem ez jött be!
-
nem_tom
őstag
Hali! Ömm, most valami baj van a YouTube-al, vagy az én készülékemmel? Ugyanis tegnap feltöltöttem egy kevesebb mint 1 perces videót ami azóta is feldolgozás alatt áll. 15-30 perces videóimnál sem tartott ez ilyen sokáig. Próbából feltöltöttem egy másik rövid videót. Ott is megakadt a dolog a feldolgozásnál. Valakinek van ötlete?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #2987 üzenetére
Az AVI csak egy konténer, nem kodek. Lehet DivX, XviD, vagy lossless is. Egyik se jó ötlet. A kis beállítások, mint hogy például 4:2:2, 10 képkockánként tárol teljes kockát, H.264-nél (legjobb kodek) meg vagy 100 apró beállítás van.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
-
Gézengúz
addikt
Még csak most állok át flash player-ről html5-re,olyan firefoxos kiegészítőt keresek amivel kattintásra indul a lejátszás! Mint a flash-es click to play!
Meg is van, egyben mindent megold...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Többször beleszaladtam olyanba, hogy a YT eltávolította a hangsávot, mert a zene jogvédett. Ha ezt ki szeretném küszöbölni, mi annak a módja? Mármint legálisan. Csinált már valaki ilyet? Ha megveszem a számot, akkor mi változik? Honnan fogja tudni, hogy az jogtiszta? Meg egyébként ha megveszem, akkor jogom van ilyen módon felhasználni?
-
Out
addikt
válasz TazLeacher #2992 üzenetére
Többféle variáció van arra, hogy mit csinál a YT egy általa felismert zeneszámmal. Ezeket a variációkat a zene jogtulajdonosa határozza meg. Van olyan, aki azt mondja, ha bárki felhasználja, akkor azt tiltsa le a YT. Van aki nem tiltatja le, hanem a reklámbevétel az ő zsebében landol. Van aki nem foglalkozik vele. Stb...
Ha a YT egy olyan zenét azonosít a videódon, ami nem azonnali törléssel jár, akkor egy e-mailt fog küldeni neked és benne egy link amin megírhatod, hogy milyen jogon használod azt a zenét. Ha ilyet nem kapsz, akkor nem tudsz mit tenni.
Ha megveszel egy zenét a zene tulajdonosától, akkor is ő dönti el, hogy azt Te hogyan használhatod fel.Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Cartevo #2994 üzenetére
Mindenki mást mond. A Hollywood Hírügynökséget készítő Szirmai Gergely például örül, ha fedezi ebből a mozijegyét egy hónapra, de vannak, akik 1 forint/nézős bevételről beszélnek.
-
VoidXs
Topikgazda
-
66zio
aktív tag
Pontos adatok hiányában ugyan de szerintem arányaiban ő kevesebbet keres mint én. Ugyanis neki van egy tábora, főleg fiatalok akik nem kattintgatnak annyira reklámokra, ráadásul ő partner így nem csak a youtube veszi le a bevétele x %-át, hanem egy cég is. Az olyan videók amik az átlag embernek szólnak (értsd: nem Tv-re használják a youtube-ot.) szerintem többet hoznak. Miért? Mert Pistike felmegy a feliratkozóihoz, látja, hogy van 5 videó amit meg kell néznie és arra törekszik, hogy ezt minél hamarabb megtegye. Nem fog reklámokra kattintgatni mert várja a következő videó. Bár lehet, hogy hülyeséget beszélek. Ez csak spekuláció.
szerk: 3000. hsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest