- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sziasztok.
Én elkövettem azt a hibát, hogy betettem a pipát, hogy ne legyen teljes képernyős, és azóta nem tudok egy videót sem teljes képernyőre tenni. Hol tudnám változtatni. Beállítások közt kerestem, és adobe frissítést is csináltam, de semmi. Egyéb ötlet?
-
mentoloshypo
senior tag
Olyan problémám van, hogy a a 1080p/60-as videók Firefox alatt szaggatnak, de nagyon!
Hogyan tudok ezen segíteni?
Elég gyengus (2x1.7 Ghz, 4GB Ram) laptopom van, jelenleg nem is tudok gépet fejleszteni vagy vásárolni, szóval megoldás kellene. Nem tudom egyáltalán hardveres-e a gond.Telepítettem a Chrome-ot és megcsináltam ezt a műveletet, de továbbra is nagyon szaggat és tölt ott is.
LINKFirefox-nél is találtam hasonló beállítást, visszapipáltam de továbbra is változatlan a helyzet.
Internex Explorer-en nem is hozza fel a 60-at, csak simán 1080p-ben megy a youtube, én már annak is örülnék ha visszaállna ez. Nem kell a 60 fps!
Nincs ennek köze a HTML5-höz? Vagy egyáltalán mi is ez?
Amit végképp nem értek, hogy Gamersyde-on simán mennek a 1080p/60-as videók.Mondanom se kell sík hülye vagyok a témához, szóval segítséget kérek tőletek. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
válasz mentoloshypo #2806 üzenetére
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is véglegesen átállt a YouTube Firefox alatt is erre a rakás sz@r HTML5-re? Konkrétan ma vettem észre először, hogy nem tudom visszakapcsolni Flash-re. Ami a bajom a HTML5-el: lényegesen magasabb gépigény (ahogy észrevettem a VGA-k egyáltalán nem gyorsítják mint ahogyan a Flash-el tették), random váltogat 144p és minden más közt, eddig alap volt az, hogy 360-ban vagy 480-ban indult el egy videó, most általában lenyomja magát 144-be úgy kell kézzel beállítanom, a pörgetés /ugrálás/ sokkal lassabb, mint a Flash-el volt.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
VoidXs
Topikgazda
válasz gabo9201 #2808 üzenetére
A Google plugineket kinyíró stratégiájának része, mindent a HTML5 és WebGL irányába akarnak terelni. Chrome-on optimalizálják, hibátlanul fut a 1080p60 is, az ugrálás sem probléma. A Firefoxnak viszont magáról kell gondoskodni, valószínűleg egy nightly buildben orvosolták is már az eseted.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
gabo9201
senior tag
A gépigény ugyanúgy szívás Chrome alatt is. Eddig régebbi gépeken (pl.: 3GHz P4) még Firefoxból Flash lejátszóval a 360 és 480p egészen élvezhetően ment, Chrome alatt meg egy masszív akadozás már rég. Mondjuk ez engem nem érint viszont nagyon sokakat igen... Nem mintha a Flash olyan nagyon jól lett volna optimalizálva, de ehhez képest még mindig nagyságrendekkel jobb.
-
gabo9201
senior tag
-
tutuhawer
őstag
Nem nagy gond, csak visszajelzés, megosztom:
Nálam is felugrik a teljes képernyős cucc, de nem csak youtube-on, hanem a vimeo-n is. Kicsit nehezen akarta az igazságot, alig tűnt el a lejátszó kezelőfelülete , de aztán megoldódott.
Teljes képernyőre /1920*1080/ téve egy másik videót, nekem is szakadozott, korábban egyáltalán nem volt gondom.
Firefoxot használok.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Videó leírásba hogyan tudok linkelni úgy, hogy például egy szó a link. Mint itt fórumon. Tehát nem a hosszú linket látni, hanem egy rövid szót vagy valamit, amire rákattintva a link jelenik meg.Konkrétan azt akarom megvalósítani, hogy a videó egy bizonyos részéhez ugorjon a lejátszás. Pl a leírásba ott lenne hogy 18:59 Epizód 2. Itt a 18:59 lenne a link ami a videót a 18:59 percre viszi.
Találtam egy videót youtube-on amiben így van megoldva. Konkrétan azt szeretném megvalósítani.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
ledgeri
nagyúr
Ha bárhova youtube-on számszám:számszám(:
számszám) formátumba írsz akkor azt a videó időpontjaként értelmezi, és automatikusan linké alakítja az adott időhöz...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gabo9201
senior tag
válasz #05304832 #2815 üzenetére
Szia!
Nálam az aTube Catcher leszedte minden gond nélkül.
-
Mikiller
aktív tag
válasz #05304832 #2818 üzenetére
Nem kell telepíteni semmit ennél a megoldásnál.
Video to mp3Berakod a linket -> click a downloadra -> megint click a linkre -> pipát kiszedni az accelerator kérdésnél és adja az mp3 linket.
-
Simi37
őstag
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Telda
addikt
Hali!
Keresnék valami programot, amivel egész playlistet tudnék letölteni.
Eddig a DVDVideoSoft Free Studio-t használtam, de valamiért nem tölti le az összeset. -
StarKiller89
senior tag
sziasztok
milyen email címen tudnám felvenni a kapcsolatot a google-al youtube accounttal kapcsolatos kérdések miatt?| Samsung Galaxy S23 |
-
VoidXs
Topikgazda
válasz StarKiller89 #2832 üzenetére
Ez aranyos. Emberrel nem tudsz náluk beszélni...
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ledgeri
nagyúr
válasz StarKiller89 #2834 üzenetére
Bármelyik google-os oldal alján súgó... aztán onnan saját utad!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy saját fiókom és ha hoznék létre egy másikat, akkor van arra lehetőség, hogy pár videót áthelyezzek egyik fiókból a másikba??
Talán érthető a kérdés.(^)(>.<)(^)
-
ledgeri
nagyúr
+ még lehet, hogy törölni is kell a régit! -mármint videót...
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Valaki tudja, hogy miért nem írja ki a címeket és egyebek? Csak YT-al csinálja ezt chrome-, semmi mással nem szenved.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Mikiller
aktív tag
Amikor ma beléptem YT-ra ez fogadott:
2015.05.20. dátummal megszüntetjük a gyűjteményeket, mivel ezentúl más szolgáltatásokkal igyekszünk élvezetesebbé tenni feliratkozásaidat.
Ez mit jelenthet? Megszűnnek a kedvenc listáim is? -
Apollyon
Korrektor
Androidra mikor jön a fizetős youtube? Volt róla már hír, de azóta se semmi.. Pedig jó lenne, háttérben futás meg ilyenek.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
mekker
őstag
https://www.youtube.com/testtube
Próbáljátok ki az új tesztfelületet, ha még nem tettétek. Talán a lejátszó is javult valamit, nem tudom eldönteni.Egyébként mikor lesz rendes hardveres (GPU) gyorsítás HTML5-höz? Bosszantó, hogy ez is hasonlóan rakat sz*r, mint a Flash. Ráadásul nálam olyan memory leakes érzetű Firefox alatt..
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
VoidXs
Topikgazda
GTX 690, és akad a 4K60... Szóval nincs GPU gyorsítás még mindig.
Ellenben megjegyzi a beállított felbontást. Végre már, rohadtul ideje volt. 10 év. Sok idő.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Újabb elemzés eredménye: amíg a laptopom (Core i5 5200U, mivel GPU-s gyorsítás nincs) régen simán vitte a 1080p60-at, most megizzad. Ilyen, ha optimalizál a Google.Visszavonva, ment a játék a háttérben
Ellenben azt is visszavonom, hogy a felbontást megjegyzi. Csak ameddig meg van nyitva, addig. Nem jár a pirospont.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
Nem tudom, hogy új dolog-e vagy sem, mindenesetre tegnap láttam a YouTube help csatornán, hogy a feltöltéseknél rosszul megadott videócímeket, cimkéket, leírásokat díjazza a Google az adott videó törlésével illetve akár az felhasználói fiók megszüntetésével is. Nagyon helyes! Nem szeretem azokat a videósokat, akik a borítóképpel akarják átverni a nézőket vagy olyan címet adnak a videónak, amire sokan rákeresnek (miközben a videónak köze sincs a címhez).
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest