Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenn, hogy régen amikor feltöltötem egy videót kiírta, hogy 'Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés" arra rá klikeltem másik oldal klin és elismertem. Most 1 honap vagy 2 töltötem üjra fel ugyan akartam csinálni de most már sehol ne mtudom vagy nem találom meg igy nem tudom elismerni.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet elismerni ezeket a videokat.
Ja és ez csak hobby nem keresek vele semiféle pénzt.
Előre is köszönöm Kovim. -
kovimester
aktív tag
Kép 1
Kép 2
Na igy egyszerübb kicsit.
A kép egyen ott van ugye a harmadik fél 8ott alul a 4 video el is van ismerve na én azt szeretném.
A második képen rányomtama harmadik fél elismerésére, de ott semmit nem lehet nyomni. Igen el olvastam értelmeztem is a szöveget, de azt szeretném, hogy el legyen ismerve, ha nincs rá megoldás akkor nincs.
Elöre is köszi Kovim. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem nagyon találtam használható megoldást hát itt kapok segitséget.
Lenne egy 7.1es fülles (tiamant 7.1) ; olyan gondom van hogy a youtub alatt a mély vagyis a subw. nincs csak a jobb bal.
Mozilla Firefox és Internet Explorer szoktam használni ha esetleg van rá megoldás és megosztaná valaki azt megköszöném.Üdv kovim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest