- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégegyszer kérdezem, tudnátok mutatni olyan appot, amivel új faces-t tudok tenni az órámra?
-
törölt tag
-
bvilcsi
friss újonc
Sziasztok! segítsetek légyszives, nekem 6-os van, tegnap úsztam és nem tudom visszaállítani. Hogyan kell, ezt jelzi, küldöm a fotót. Egyszerűen nem jövök rá hogyan kell. Köszönöm! Viola
-
Smart Band 9rol van valami hir, informacio?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Alapvetően ha egy Mi Band 2-t cserélnék le és kb csak az alvásfigyelés és a zizgetős ébresztés ami lényegi, akkor sem kéne ezen termék alá adnom nem?
-
csubuka
addikt
válasz Kotvanyovics #266 üzenetére
Köszi, veszem is akkor
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy a véroxigén szint mérőt ki lehet e benne kapcsolni úgy hogy semmilyen statisztikában ne legyen benne és ne is mérje se edzés közben se semmikor ? Köszönöm
-
David_DD
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az alvási görbéket hogy kéne értelmezni? Normális, hogy a a mély - könnyű és REM fázisok között így ugrál a görbém? Ezeknek nem egybe kellene szépen "simulnia"? Vagy ez így tök oké, hogy állítólag így ugrándozok a fázisok közt? (Amúgy jól alszom, cs kíváncsi vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
-
light1994012
tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen smart band 8 és egy samsung s22 ultra android 14-el.
A probléma az hogy ha lezárjuk a kijelzőt akkor nem kap gps adatokat és nem mér rendesen futás közben és az útvonalat sem jelöli. Ugyan ez a band egy Xiaomi 14 ultrával tökéletesen működik. Mit kellene beáálítani és hol a samsungon, hogy működjön? Sajnos sehol sem találom.Előre is köszönöm.
Xiaomi 14 Ultra, Playstation 5, Asus ROG Zephyrus GX701GV
-
Ronyn
senior tag
válasz David_DD #270 üzenetére
Az átmenet az elég rövid időtartam, (és itt a vízszintes tengely az idő, ráadásul a kis kijelzőn próbál ábrázolni egy viszonylag hosszú idő intervallumot), és amúgy is csak EEG-vel lehetne kimutatni...
Az óra csak a kísérő jelenségek alapján próbálja lekövetni hogy hol tartasz...Ego sum... Ronyn 🧔
-
Javult a lépésszámlálás a teszt megjelenése óta? A tesztben azt írják, hogy 20%-kal kevesebbet mutatott a valóságnál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
De igen.
Eddig csak Mi Bandokat hasznaltam, igy nincs referencia pontom.Esetleg lepj szazat es nezd meg, hogy mennyit mert a karkoto.
De mi van akkor ha az illeto santa, vagy fel labu, vagy ket mankoval jar, akkor hogy kene mernie?
Es ha egy kigyora rakjuk a karkotot?Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Joc24
tag
Sziasztok,
Valaki használ ilyet /MB8/ Samsung telefonnal?
Kompatibilisek? Régen volt Mi Band 4-em . Abban az időben voltak problémák a Samukkal. Nem tudom fennáll e még a probléma vagy már működik rendesen. -
Búcsúzom a topikból egy:
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Ez tud hangjelzést adni, vagy rezegni, ha kívül esek egy bizonyos pulzustartományon, vagy követni szükséges a kijelzőn, szemmel?
-
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy kijelzővédő fóliája 8-ra ?
Elmegyek érte majdnemhogy akárhova.N
[ Szerkesztve ]
-
figaro7600
újonc
Mi band 8 nem mutatja a megtett km-t.
Csak lépés számot.
A mi band 6 kijelezte😀😀😀 -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! iphone 6 telefonom nem látja bluetoothoson keresztül ! Csináltam egy gyári visszaállítást de nem látja . Mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
-
Atilla001
senior tag
Sziasztok, elvileg a 8 pántja kompatibilis a 9 évvel. Tudnátok nekem egy olyan bántott ajánlani ami igazán kényelmes jól állítható alvásnál sem zavaró és nem ez a gumi hatású mint az eredeti. Igazából szeretem azt is te jobb lenne egy sokkal kényelmesebb bőrbarátabb anyag. aliexpressz is tökéletesen megfelel. A négyet a megjelenése óta hordom most váltottam kilencre nekem ez új.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
válasz Atilla001 #290 üzenetére
Ezek a szíjak szilikonból szoktak készülni, az a gumiszerű anyag. Ez alapból bőrbarát, és ennél bőrbarátabbat nehéz találni, ugyanis a legtöbb szíj műanyagból készül (pl nejlon), ami rosszabb. Vagy esetleg találhatsz fémet is, de a fém (nem a nemesfémek) gyakrabban vált ki ekcémát, mint mondjuk a szilikon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atilla001
senior tag
Üdv.
A Mi Fitness ben meg lehet oldani, hogy kiírja rendesen az eltelt napokat? Mintha az elején írta volna hogy ma, tegnap volt töltve. Most sehogy sem tudom megnézni.
thxVédd a természetet!
-
walakyb
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy globalositott kínai mi band 8, ami tökéletesen működött eddig egy redmi note 8t telefonnal. A telefon le lett cserélve egy note 13 5G-re. Párosítás minden megvan, szuperül működik minden, kivéve az értesítéseket. Ha be akarnám kapcsolni az eszköz és alkalmazás értesítések alatt, akkor ezt írja: korlátozott beállítás. Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható.
Valakinek lenne ötlete, hogy ez mitől van, pláne hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm -
Atilla001
senior tag
válasz light1994012 #296 üzenetére
Ok, de hol írja? Miért pontozza ki? Úgy emlékszem hogy amikor feltelepítettem a programot akkor kiírta, nem tudom mióta pontozza ki.
[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest