- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek melyik TG vált be a Katihoz, ti melyiket használjátok?
Azért kérdezem csak, mert nekem az ajánlott van most rajta, [link] és tényleg méretpontos, de sajnos már pár nap után elkezdett leválni, rajt van de vannak részek ahol feljött.
Ezért szeretnék még rendelni hozzá új tg-t és rávaló tokot egyrészt felrakni másikat ami talán hosszútávú lesz, másrészt tartalékot, de nem tudom hogy ebből rendeljek-e hátha valami hibás példányt fogtam ki vagy inkább mással próbálkozzak
Bármilyen infót előre is köszi!
-
tlac
nagyúr
válasz sz_gabor #4653 üzenetére
van egy Block This nevű app, ami kb. ugyanazt csinálja ingyen
(nem próbáltam egyiket sem) -
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Van ötletetek, hogy jelenleg a Lenuo és a sima szilikon tokon kívül lehet-e bármilyen tokot kapni ehhez a telóhoz? A sima verzióhoz rengeteg elegáns tokot látok, de a Kate verzióhoz csak a szilikont, meg a Lenuo "féle" verziót.
-
jimpo
senior tag
A Telekomnál, ha neten keresztül kéred a cserét ingyenes Nano-ra.
Addig is tudod használni a régit, amint megjön az új (nekem 2 nap volt). A levélben van egy aktiváló tel. szám tárcsázás után mondod sim csere ugyanazon telefon szám, kéri az új sim kártya számát.
Öt perc múlva használható az új. A régi kártya nem működik tovább....
Én is így cseréltem a 8 éves dominó sim-emet Nano-ra.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Milestone2
nagyúr
Aki regisztrálva van, szavazzon már rám itt http://api.en.miui.com/hd/en/award2016 /info?userId=3653749 "lécci", köszi...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tahepa
senior tag
válasz Milestone2 #4661 üzenetére
Teljesítve !
-
LantosBerry8
senior tag
Megvolt!
-
n@p@lm
őstag
Megtettem mit meglehet...
-
m_dawe
senior tag
Hülye kérdés lesz, de ha OTA-n folyamatosan telepítgetem a frissítéseket és egyszercsak belassul a telefon, majd miután csinálok egy factory resetet az egyenértékű azzal, mintha tiszta telepítéssel tenném fel az aktuális legújabb romot?
-
Egy kicsit hosszabb lesz a bevezetőm, de így egyben látható a "projektem" és annak eredménye...
Kiindulásként a hivatalosan nyitott Bootloaderem nemrég lezárt egy CM telepítési próbálkozást követően (de egyelőre ez Custom ROM amúgy is erősen átalakulóban van).
Szóval, belevágtam grafnet kolléga szösszenetébe (ez úton is köszönet érte!), kiindulva a 6.10.13-as Global Developer ROM-al.
Felment gond nélkül, lett ismét ZCX TWRP és Root is. Azonban istennek nem tudtam frissíteni semmilyen módon.
Négy vagy öt alkalommal is feltettem, mindenféle addig ismert bűbájt kipróbáltam, de bootloop lett minden Update kísérlet eredménye.Mivel simán újra tudtam tenni az EDL módba helyezett telót a fenti leírás szerint, nincs mit veszteni alapon kipróbáltam a legfrissebb 6.12.29 Global Dev Fastboot ROM-mal is a fentieket, az alábbi kiegészítésekkel:
Kicseréltem a 6.12.29-ben a recovery.img -et a ZCX TWRP Recovery-re és az emmc_appsboot.mbn állományt a 6.10.13 -as Fatboot ROM-ban lévőre, valamint (ez lehet hogy nem lényeges), a TWRP saját Rootolási megoldását aktiváltam, ami a SuperSU-2.76 -ot teszi fel.
Utóbbi a Play Áruházból később frissítve lett a jelenlegi aktuális 2.79-esre.Egyelőre megy minden szépen, a következő Update megjelenése lesz a "főpróba", közben DroidMester útmutatása szerint lehet hogy meg lesz a megoldás.
-
Milestone2
nagyúr
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Hátha ezúttal valaki tud segíteni, szóval ismét:
"Van ötletetek, hogy jelenleg a Lenuo és a sima szilikon tokon kívül lehet-e bármilyen tokot kapni ehhez a telóhoz? A sima verzióhoz rengeteg elegáns tokot látok, de a Kate verzióhoz csak a szilikont, meg a Lenuo "féle" verziót."
-
grafnet
veterán
Oldman2-nek nem az elsődleges szempont volt a BL nyitás...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Bootloader nyitást elvégezhetem a mostani Global 6.12.29 Betaval? Ha nem, melyik rom kell hozzá? Leírásban "lentebb linkelt" van említve de nem találom. Köszi!
(#4685) bloggiold: Még nem de ehhez még nem kell semilyen rom csak EDL módba kell raknom a készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
-
bloggiold
tag
Dettó ugyanez. Időm meg kedvem sincs a bootloder nyitáshoz, meg nem is menne míg az eszköz nincs hozzáadva, azt meg ugye nem lehet. Igazából csak a camera2 api ami jó lenne, a root is csak az miatt kellene. Ez a teló minden téren korrekt, csak hát szegénykémbe elég csajos kinézetű egy normális férfias tok nélkül.
https://fontecone.blog.hu/
-
GoZoL
senior tag
Tömblakásban lakok, felettem még van 1 emelt és tuti nem fogja pontosan megtalálni. Próbáltam erkélyről is szerintem a szomszédok idiótának néznek, hogy nyujtogatom a telefont a szabad ég fele. Egy utcára áll be amit nem is értem miért rádiótorony sincs semmi ott de szerinte ott vagyok...
Wifit feszt visszakapcsolja már próbátam anélkül is de semmi.[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
A find device szerintem nagyon nem jól működik. Ha a lakásban pakolgatom különböző ablakokba és irányokban annyival eltolja a térképen az eszköz helyét. De nem azon az utcán ahol van a készülék hanem jó 500 m-el arréb. Az mi unlock programba belépek. Hol kellene látnom hogy pass az unlock? Nekem csak az unlock gomb aktív.
Van egy Remi note 3G készülékem és a fiók meg a telefonszám is egyezik. Töröltem az eszközt még régen az MI fiókból. Nem lehet hogy még valahol szerepel az eszköz és ezért nem tudom összekapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Csak akkor tudod meg mi a helyzet, ha az unlock-ot elindítottad, beléptél és rányomtál. A készüléséken az oem unlock engedve van? A bl státusz-nál az eszközt hozzá tudtad adni?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
GoZoL
senior tag
Az unlocokt elindítva be tudok lépni és kéri az eszközt hogy kapcsoljam ki majd fastbootba rakjam. De addig felesleges ide jönnöm még az MI unlock állapotnál a fiókot nem tudom hozzáadni. Engedélyeztem az OEM feloldást is de ez gondolom majd megint az unlock folyamathoz kell.
-
GoZoL
senior tag
Windows 10-em van. Esetleg az probléma? Mi unlock alkamazás felismerte hogy rádugtam az eszközt. Az eszözkezeleőben pedig android bootloader interface néven jelenik meg. Probléma lehet? 50 % utána megáll az unlock ezzel a hibával.
-
beg
veterán
Nekem is az van és nekem is így állt meg. Azután ezeket végigzongorázva többször, véletlen sorrendben, sikerült: [link]
Amíg a telefonodon nem tudod hozzáadni a fejlesztői lehetőségeknél, addig nem fog menni. Az a kulcs.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Magnat
veterán
válasz < CyberBob > #4646 üzenetére
Cyberbob, Grafnet:
Milyen rommal van ilyen akku teljesítményetek, illetve mennyi email fiók, messenger meg ilyesmik futnak? Nekem a stock global dev rommal általában 2 nap 4-5-6 óra sot 1 simmel, de a készenléti fogyasztás is kb 1% óránként, szóval 4 nap alatt nulla használat mellett is lemerülne.Igaz, h 3 Gmail, 1 Exchange, Viber, Whatsapp Hangouts is futnak.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
grafnet
veterán
Azért írtuk, hogy a karácsonyi semmittevés látszik.
Nekem munka időben, 2 kártyával, 3 gmail, viber, 20 óra mobilnettel, 2 SIM-mel, 40-60 perc játékkal, 2-3 óra beszéddel, böngészővel, a két nap simán összejön, 0-24-ben bekapcsolva, a SOT 4-5 óra.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Filmvilág
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest