- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz DroiDMester #5250 üzenetére
Az OK, hogy kevés az energia, s azért sipákol!
De: nekem még 20%-ról 1%-ig elmegy egy teljes késő délutánt, még lehet az esti TV-zés is belefér!
Régen, kisebb akkuknál ez biztos érdekes volt, de itt nem számít - legalábbis nekem.Más: a Samu akkuk miért gyulladtak ki? Az elektronikának nem kellett volna megvédeni-e?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen telóban! Látom XDA-n elég aktív a telefon topikja (ha jól látom Kate=Global/Special Edition, tehát ez a telefon), de van rá stabil AOSP/CM/Lineage rom?
Nálam a nyitható/nyitatott BL és ez a legfontosabbak, 4000 mah akku, jól hangzik.. -
tlala
addikt
-
paolinho
őstag
Ma nem kapunk frissítést?
-
beg
veterán
válasz zoli121 #5258 üzenetére
Itt egy kicsit bővebb, de minket annyira nem érint.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
grafnet
veterán
Ezek rendben.
Ha, a TWRP-t felteszed, akkor az első kettőt biztosan meg tudod csinálni. Mivel a többit én nem használom - nem is ismerem - így csak gondolom, hogy azok is megoldhatóak.Nekem nincs nyitva a BL, nem is próbáltam egyszer sem a nyitást! Ezért nem értettem a kérdést. Lehet én gondolom rosszul, de vígan elvagyok nyitott BL nélkül.
-
baitsee23
őstag
Ezekhez pl. egyikhez sem kell.
Az akkumulátor témához kicsit bővebben.
Samsung Galaxy S24
-
beach head
senior tag
kiváncsiságból azért rákérdeztem a wayteq-nál a mikrofon és füles hibákra, szerintük ez hardweres probléma és kontakthibás jack aljzat gond. Szerintetek mennyire valós ez az állításuk?
-
grafnet
veterán
válasz beach head #5265 üzenetére
Mivel a jelenlévők közül kb 90%-nak sikerült mégiscsak életre kelteni, így akár lehet HW hiba is.
Ha, kellően sok próbálkozás után vagy, akkor vidd el nekik a fülessel együtt, s cseréljék ki. Veszíteni elvileg nem veszítesz semmit.
-
baitsee23
őstag
válasz beach head #5265 üzenetére
Ha hardware-es lenne, nem lehetne kompenzálni segédszoftverekkel - szerintem. És most komolyan, mióta gyártják a telót, még nem bírtak bele rakni nem kh-s aljzatokat?! Meg mennyire bonyolult egy szerkezet egy ilyen aljzat...?!
Szerintem szoftveres, csak nem foglalkoznak vele!Samsung Galaxy S24
-
törölt tag
Fagyásokról:
Tünetek: a kijelző felső részén - értesítősáv - elkezd villódzani egy vékony csík, nekiáll az aktuális képernyő is újratölteni, ha kikapcsolom a kijelzőt és utána vissza, megy tovább. -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Próbáltam mindenhogyan a BL nyitást, és sehogy nem sikerül. Az engedélyt megkaptam, a programot leszedtem, de mindig megakadok 50%-nál. Az összefoglalóban leírtak és az előző kommentek alapján is mindent kiprobáltam. (find device, akkukímélő ki, ki-be kapcsolgatás, mi fiók ki-belépés, közben állandó reboot, gps ki/be, wifi ki/be...)
Van valami megoldás, vagy törődjek bele, hogy ez van? -
-
pitju76
tag
Nem javult a helyzeten, 52% 1:49 SOT, szerintem a lecserelt Redmi N2 jobbat tud. Nincs mobilnet, nincs gps, ni ncs jatek, elvileg alap hasznalat mellett tudja ezt.
Az Android ebren tartasa 1 nap 10 ora, az 1 nap 13 ora mukodesbol, ez normalis?[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
-
fudi2002
veterán
válasz huliganboy #5207 üzenetére
HK Goldway még mindíg
Bocs, hogy értetlenkedek, de ha fizetés után 3 napon belül feedbacket nyomok, akkor mi van akkor ha nem érkezik meg a termék? Merthogy ahhoz rá kell nyomni előtte, hogy megkaptad.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
-
csabi80
újonc
hali bocs de csak néha vagyok meló miatt valaki talált tokot,fóliát 3 SE-re mert megmondom őszintén ha megnyitok még egy magyar oldalt és bead műanyag zacskókat toknak félek összetöröm a gépem köszi
-
zmmz83
csendes tag
Sziasztok
Redmi Note 3 SE telefon első indításakor rossz nyelvhez értem hozzá és nem tudom átállítani mert hiba üzenetet dob fel állandóan. Mit lehet tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
beach head
senior tag
válasz LantosBerry8 #5285 üzenetére
Van egyébként valami jelentősége, hogy a ruszki nyelvű aliexpressről rendelsz?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz beach head #5287 üzenetére
nem, de a telefonon ezt hozta be... mindegy...
beírod a gépeden a böngészőbe ezt:
aliexpress.com
itt a keresőbe pedig ezt:
redmi note 3 special edition
-
krisztian7
tag
Megérkezett nekem is a Lenuo tok, de botrányosan rossz. Eláll a telefon hátuljától és oldalától is. De ha jól állna rajta, akkor se védene semmit se, sztem használhatatlan. Rendeltem egy TPU és az újfajta kemény tokot is, amit itt írtak, eddig ezek nem voltak, remélem valamelyik már jó lesz ezek közül.
-
jano_77
nagyúr
Aki goldway-es telefont rendelt, kérdezném, hogy van/volt plusz ÁFA? Kell rá számítani?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
baitsee23
őstag
Dropbox alkalmazásból semmit nem tudok megosztani.
Kipróbálnátok, nektek megy-e? Nem valami globális bug? Reboot, reinstall, cash clear már volt. Azt mondja, nincs engedélyem megosztani, de már mindent megnéztem - szerintem.
Egyéb ötlet?Samsung Galaxy S24
-
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz DroiDMester #5295 üzenetére
ez nekem is feltűnt, hogy gyárilag fagyasztva vannak app-ok
ez miért lehet? -
baitsee23
őstag
válasz DroiDMester #5295 üzenetére
Klassz! De ha kiolvasztom, mit csináljak utána?
A Dokumentumoknak nem tudok adni engedélyt, a Dropboxnak meg már szerintem mindet megadtam.Samsung Galaxy S24
-
törölt tag
Üdv mindenkinek,
Valaki megtudná mondani, hogy az akksi teljesen feltöltött állapotban miért ír ki csak 16 óra hátralévő időt?
A telót kedden vettem majd feltöltöttem és használtam ma estig. Négy napig bírta, ami jó teljesítmény, ma este megint feltöltöttem és 100%-os akkunál írta ki a 16 órát?
Remélem, nem a zsírúj akksi szarakodik idejekorán.
Tisztelettel,
firecrest
-
RPka91
tag
A kenzo kínai miuis dev romot fel lehet tenni katikára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest