Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LoLiNa

    újonc

    Sziasztok!

    Egy kis segítségre volna szükségem.
    Nem igazán értem mi történ és történik a mi band s1-el.
    Lassan 2 hónapos, simán ment minden , rezegett hívásnál, facebook üzinél és ébresztőnél + az alvás monitort használom.
    Tegnap hajnali 5 órakkor 19 napja töltöttem , 32% akku. Minden reggel megnézem az alvás napló után. Délután fél egykor még rezgett hívásnál, kb fél órára rá meghalt.
    Ez úgy tűnt fel, hogy beléptem a mi appba és nem narancs az app, hanem szürke.
    Semmit nem csinált. App kényszerleállítás, adat törlés, telefon újraindítás , bluetooth ki-be kapcs megtörtént. Nem javult meg. Fel tettem tölteni, bár nem merülhetett le egy délelőtt 32%-ot.. (?!)
    Nem tölt.. próbálkoztam mindennel, nem indul a töltés. Ott hagytam, x idő múlva kihúztam - vissza dugtam, azonnal megindult a töltés. Csontra le volt merülve..
    Este levettem 100%-on. Mindent vissza szinkronizált mi fiókból , beállítottam újra mi rezegjen stb.
    20:23-kor 84% akku, 20:51 78%.. hajnali 5-re 11% lett (alvásmonitor rögzített) .
    Ismét töltésre dugtam, mi app megint kitakarítva, törölve, újra telepítve, bluetooth szintén ki be kapcsolva, telefon újraindítva.
    Jelenleg 84% az akku (fél 8-kor vettem le), nem rezeg az üziknél (pedig be van állítva), hívás , ébresztő rendben van.. Míg le nem kapcsol. Ahányszor belépek a mi fitbe szürke és csatlakozni próbál - keresi a mi band-et.
    Tegnap fél egyig ilyet sose láttam, mindig narancs volt az app és sose csatlakozott le. Nem állítottam el semmit, sőt hozzá se nyúltam.
    Más program nincs a telón mi band-hoz(mi 4c). Bluetooth-nál bent van - azt írja párosítva van, a program mégis ledobálja..
    Van valakinek ötlete?
    1 év gari van rá, xiaomishop-tól lett véve.

Új hozzászólás Aktív témák