- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkasn8
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap sikerült kipróbálnom a pulzusmérést Endomondo alkalmazással és meglepően jól működött.
Itt van egy videó róla. A lengyel fejlesztő srác szerint a hét vége felé kirakja élesre, bár a párosítás nem volt egyszerű.
https://youtu.be/ClQh-iZIQsM[ Szerkesztve ]
-
farkasn8
csendes tag
válasz andrisbandi #10854 üzenetére
A srác aki fejleszti meg is volt lepődve, hogy nem működött, ő iosen fejleszt többet ha jól gondolom.
Még nyilván tudja javítani ezeket, de kiindulásnak tök jó lesz. És a durva az, hogy 3%-ot evett meg az aksiból 30 perc alatt -
RBJ
addikt
Kibontottam a tartalékba elrakott getone os mibandot. MOndom feltöltöm mert lehet dec vagy november óta megfeküdt a dobozba. Simán vette a töltést mind 2
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Imy
veterán
MiBand újabb verziójáról még mindig semmi sincs? Miband 1S után jó lenne, ha már lenne 2. Az 1 kezd nekem kipurcanni 1 év után...
-
vonyarc
tag
Tényleg kinek mennyi idős a MiBandje? Van akinek másfél éves és hibátlanul működik?
-
Imy
veterán
válasz andrisbandi #10862 üzenetére
Igen kijelzőt.
-
RBJ
addikt
Ez okoskarperec nem óra. Az smartwatch. Ha az kell azt kell venni. Akkor meg az lesz a baj jujjdedrága.
-
RBJ
addikt
Nekem 2015.májusi. és max 2 hetet bír. Most 14 napos és 12% os
-
andrisbandi
őstag
- Tavaly Októberben kapott szárnyra; jön a Xiaomi smart watch.... de nem jött... azóta is várom
Van egy drágább Casióm, elég lehercolt állapotban. 9 ropiért lehetne felújítani. Inkább vennék egy okosórát, de amik vannak vagy túl drágák, vagy ratyik... egy Xiaomit kipróbálnék...
-
senior tag
Sziasztok,
Az mitől lehet hogy a Mi Band Notify app nem értesít rezgésekkel holott tudomásom szerint ez be van rajta állítva? Illetve az alap kínai Mi Fit app-nál nem tudom / nem engedi bekapcsolni az App notificationst?
Ez be vagy ki kellene legyen kapcsolva az előbbi app működéséhez?Úgy meg vagyok zavarodva a beállítás tengerben mint vasorrú bába a villámok közt...
-
bandigyerek
senior tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kitűzött célt, meg a napi célt hol lehet változtatni (lépésszám)?
Egy Honor 6 -al használom a MiBand 2-t a MIUI.hu-n letölthető magyar 1.8.711 MiFit-el. Pár napos csak a ketyere, de eléggé rapszódikusan működik a jelzése. Van, hogy jelez Pl.: Hangoutra, van hogy nem. Van, hogy jelez hívásra, van hogy nem. De ezzel együtt tetszik. Csak ez a kitűzött cél dolgot nem találom sehol. -
andrisbandi
őstag
válasz bandigyerek #10874 üzenetére
napi célt hol lehet változtatni?
Jobbra fönt a három pöttynél
Profile
Set goalMIUI.hu-n letölthető magyar 1.8.711 MiFit-el rapszódikusan működik a jelzése
Próbáld ki a playes Mifittel is produkálja a hibákat, pl ígyUnpair;
- Mifit jobbra fönt a három pöttynél
Settings\ Mi band\ unpair
- Majd
Beállítások\ alkalmazások\ Mi Fit\ leállítás- adatok törlése
(Ha használsz még mibandos progit, azoknál is töröld az adatokat, ez alaphelyzetbe állítja a programot.)
"MIUI.hu-n lmagyar 1.8.711 MiFit" unistall.
- Teló újraindítása.A Palyből tedd föl a Mifittet, párosítás.
Így próbáld ki.
- Ha ezzel nincs hiba, akkor innen el tudsz indulni kiszűrni mi a baj.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Valaki esetleg tud olyan beszerzési forrást eredeti fekete pánthoz, ahol reális áron kapható és nem kerül a Mi Band teljes árának háromnegyedébe, valamint PayPal fizetési lehetőség is van?
Színeset találtam több helyen, de hiába érdeklődtem, mert fekete színű sehol nincs.
-
andrisbandi
őstag
Én nem láttm még eredetit jó áron sehol, még akcióban sem.
- Vegyél az Alin különböző másolatokból néhányat. -
ferob
őstag
válasz andrisbandi #10877 üzenetére
Éppen abból az okból keresek eredeti pántot, mert volt szerencsém utángyártotthoz, ami hőre nagyon könnyen lágyul, deformálódik és egyáltalán nem biztonságos, így a közeledő nyári meleg kapcsán abszolút esélytelen.
Az utángyártott könnyen beszerezhető bárhonnan, de ugye említettem a PayPal-lal történő fizetést, ami miatt az AliExpress eleve kiesik a szórásból.
-
andrisbandi
őstag
-
bandigyerek
senior tag
válasz andrisbandi #10875 üzenetére
Köszönöm, az első megvan. A másodikat meg kipróbálom. Majd. Egyenlőre a magyar honosítás jobban tetszik, mint az a kis szivatás, mint amit a band csinál.
-
htc07
addikt
én inkább wireless töltést, unom már kicsavarozgatni mindig, plusz az egyik csavar belerozsdált és nem tudom kicsavarozni sem, érdekes kiszedni belőle a bandet.
Apropó, hol lehet most olcsón kapni ezt feketében? A gearbestnél nem találtam hirtelen olcsóbbat.
[ Szerkesztve ]
-
farkasn8
csendes tag
Kikerült androidra is az app, amivel folyamatosan lehet mérni a pulzust pl futás közben különböző fitness alkalmazással:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inumbra.mimhr -
SztiviVander
őstag
válasz bandigyerek #10880 üzenetére
van a play-esből is honosított...
-
farkasn8
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #10885 üzenetére
Nálam fél óra folyamatos mérés 4%-ot evett meg.
-
bandigyerek
senior tag
válasz SztiviVander #10884 üzenetére
Az volt fent, az jelzett össze-vissza. Reggel lecseréltem az angol Play verzióra, de ugyanazt csinálja. ha van kedve jelez, ha nincs, nem.
-
czanga
őstag
Sziasztok!
Szeretnék páromnak, és magamnak rendelni Mi Band-et. Nem tudom az első kiadást, vagy az újabb pulzus mérésre is alkalmasat lenne érdemes, illetve fontos lenne tudnom, hogy honnak érdemes venni normális áron, akár konkrét eladótól (ebay, banggood, stb)
Nyilván ha valamelyiket jobban megéri megvenni, akkor tanácsotokra azt fogom. Persze olvasok is itt utána közben majd,
Remélem tudtok segíteni.
-
szpali
addikt
válasz czanga #10889 üzenetére
Banggood vagy Gearbest.
Nekem a feleségem az én régi színes LED-es bandemet kapta, és jó is ez így, mert mert ez is lötyög a karján, pedig a legkisebbre van állítva.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
draco31
veterán
Már második éjjel, amit nem figyelt, megzakkant, vagy úgy van vele, hogy úgy is pocsékul alszok?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ch13
csendes tag
Nálam az értesítések nem működnek, hiába adok engedélyt az appnak, nem jelez, de pl ha hívnak akkor jó.
Illetve ez a kézbe veszem feloldja a képernyőt funkció se megy, csak keresi az eszközt.
(A legújabb Mi Fit van fent, Xiaomi Mi4c telefonnal)Másnál ezek hogy működnek?
-
andrisbandi
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz bandigyerek #10888 üzenetére
először azt írtad a kínai verzió magyarítottja volt fent (ami a miui.hu -ról tölthető). én meg nem azt linkeltem. de ezek szerint mindegy is.
-
draco31
veterán
válasz sublett #10892 üzenetére
Most nézem, a lépés sem nagyon megy neki 2 napja. De jelez mindent amit kell. Folyamatosan rajtam van. Akku 70%
Alcatel órát használok 1 hete párhuzamosan vele, az zavarná?
Most újra párosítottam.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ch13
csendes tag
válasz andrisbandi #10894 üzenetére
Nem segített.. Az Mi Fitnek futnia kell a háttérben?
-
andrisbandi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest