Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Moby #4172 üzenetére

    Így van. Ez a fórum azért jellemzően egy a technológiára érzékeny kisebb közeget gyűjt össze, nem mi vagyunk a célközönség, mert itt (még ha néha gyerekes viták mellett is) a részleteket eléggé ki tudjuk beszélni. Tudjuk, hogy a valóságban hol a buktatója egy konzol marketingnek vagy, hogy egy játék kiadó/fejlesztő cég mivel próbál megvezetni minket az orrunknál fogva.

    vg-nek is igaza van, hogy fontos sokunknak a minőség, sőt talán a legfontosabb. Vannak olyanok, akiknek a sztori vagy a körítés fontosabb, de abban megegyezhetünk, hogy ha korlátlan anyagi forrás állna mindannyiunk rendelkezésére, akkor biztos másképp ülnénk le játszani. Nem csak azért veszünk persze konzolt, mert olcsóbb mint egy PC, hanem mindenki egy személyes ár/érték alapján dönti el. Van akinek a plug-n-play egyszerűség, van akinek a kényelem van akinek az ökoszisztéma többet számít mint az ár egy PC-vel szemben.

    Ha most mi egy ugyanabban az utcában lakó 90-es évek gyerekcsapat lennénk, akkor mindig annál a srácnál lopnánk az időt akinek a legjobb gépe van és nem érdekelne minket az, hogy mit ír a Twitter meg az internet arról, hogy az Ubisoft mit lock-ol és mit nem. Néha úgy érzem, hogy hátrány, hogy ennyire informáltak/okosak akarunk lenni, hiányzik az amikor csak a játék érdekelt, nem pedig a cég/márka az élmény mögött :)

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák