Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #17299 üzenetére
Hàt ja, az SX is csak egy 12TF-os One X-et emulàl, a PS5 meg egy 10TF-os PS4 Pro-t.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Mostmàr a We Happy Few is 60fps Series X-en.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #17296 üzenetére
Köszi, betettem a kedvencek közé.
-
hyggelig
senior tag
válasz IntelKiller7 #17304 üzenetére
Bárcsak ezt itthon is el tudnám érni. Eszméletlen pénzeket felemészt a PC! Persze nem csak gamingre kell, de így is a fülem kettéáll, amikor jön a szöveg otthon, hogy még ilyen tápkábel kell, még olyan 10 giga memória, még ez, még az.
Aztán a PS4 sem lesz eladva, mert a PC mellé kerül.
-
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #17308 üzenetére
Én ezt végigjártam, szerencsére kiszálltam belőle, időben, pedig anno pc szervizesként/nagykeresként mindenhez IS hozzáfértem viszonylag olcsón.. A driver/sw installoktól meg a mi mivel kompatibilis hülyeségektől meg már agyf@szt kaptam akkoriban is.
Most meg fogom download/install game és fut, nem is rossz minőségben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Tuomas
addikt
Home-olás kérdés.
Cimborámmal már várjuk az új xboxot.
Az a terv, hogy regisztrálunk egy közös, teljesen új xbox fiókot, amin a közös érdekeltségű játékokat vesszük meg felezve.
Így tehát mindkettőnk gépén a saját fiókunk és a közös fiókunk lesz. Ennek gondolom nincs akadálya.
Osztozni szeretnénk az xbox live gold-on is, de akkor már megérné inkább egy GPU elofizetés felesbe, kérdés, hogy a GPU is megosztható-e így, vagy arra mindkettőnknek külön elő kell fizetni?
Köszi a segítséget.We were here
-
Madwe
nagyúr
válasz hyggelig #17308 üzenetére
A pc az ilyen dolog. Olcsón is meg lehet úszni, de a világ összes pénzét is el lehet rá venni. Akinek fontos a tech, teljesítmény s esetleg még a competitive gaming is, annak bizony nagy önkontroll kell h meg tudja állni nekem nehezen ment, ezért én is beláttam h gyenge vagyok a masterracehez, mert mindent is ráköltök, ha alig hoz előrelépést akkor is, ezért inkább menekültem s beláttam h az nem nekem való
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #17304 üzenetére
Én is évekig őltem bele a pénzt. Jah és 1x sem tudtam full grafikán játszani semmivel sem. Xboxon mindig minden fullon "van". Nincs szarakodás, crack és társa. Csak játszani kell és élvezni a látványt!
Bulikavagyok Fiatal voltam és kellett a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ennyi helyet foglal az Assassin's Creed Valhalla, az új tartalmak még hizlalják majd
Spoiler: 45 GB
AMD Power: "...crack és társa" - jaj, nem már!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Tuomas #17310 üzenetére
Sajàt fiókja legyen mindenkinek, mert màshogy nem fogtok tudni egyszerre vagy egymàssal jàtszani.
Illetve mindenki magànak vegye a jàtékokat, semmit se felezve, mert abból egy esetleges szétvàlàsnàl csak problémàk adódhatnak. Csak jótanàcs.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hyggelig
senior tag
válasz Zoleee83 #17309 üzenetére
A párom használt elektronikával, szereléssel és beszerzéssel foglalkozik. Az Amazon visszárujával foglalkozik a cég. Nagyon durván megéri, ha értesz hozzá. Így van összerakva a PC is. De még így is kemény.
A barátok szerint a NASA egy kilövőállomása van kiépítve nálunk.Amúgy elsősorban 3D rendereléshez kell a gép. Már kb 50 giga memória van a gépben. Már nem is tudom követni.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Tuomas #17310 üzenetére
Ez nem jó taktika. Ugyanaz nem lehet home mindkét gépen, két fiók kell, és keresztben kell home-olni. A tiéden az ő profilja, az övén pedig a tiéd lesz a home, aztán a saját profilotok alatt játszotok. Olyan szempontból is jobb a saját fiók, hogy ha egyszer az egyikre, másszor a másikra vásároltok játékot/goldot, akkor mindkettőtöknek lesz a profilján játék, ha valamiért borul a bili. Az aktuálisan goldos fiók vegye mindig az akciós játékokat. ;) Mi felesben vesszük a játékokat általában, de ha valami abszolút hidegen hagyja a másikat, akkor magunknak vesszük. Ilyenekből sosem volt vita.
Szerk.: természetesen a GPU is használható közösen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AMD Power #17312 üzenetére
Hát szerencsére az akkor jó hardveraprós bizniszeknek hála mindig jól tudtam cserélgetni az alkatrészeket, és elég durva gépeim voltak mindig. Legalábbis ahhoz, hogy High-Ultra beállításon tudjak normálisan 30-60FPS között játszani AAA címekkel.
Sok játékkal nem játszottam, de azokat is inkább megvettem mint, hogy szórakozzak vele.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lifer092
senior tag
Csatlakozva ehhez a PC gaming témához, én anno megálltam egy i5/1060 szinten. Érdekel a tech része a dolgoknak, viszont költség szempontból már számomra egyáltalán nem érte meg feljebb lépni.
Tekintve hogy ha valaki gépet szeretne venni, mondjuk teljesen nulláról, ott egy vga 200-300k (minimum), és ez csak egyetlen alkatrész. Nincs benne CPU, memória, alaplap stb. Sok esetben, legalábbis ha FHD-nál kicsit fentebb szeretne lépni az ember, mondjuk 2K-ra már egy ilyen vga-val sem lesz sok játék kompromisszummentes, és akkor ott tartunk hogy közel fél misis gép mindennel együtt. Értem hogy a PC több mindenre használható, de szerintem CSAK játékra tényleg kizárólag annak való aki nem sajnálja rá, és durván fanatikus, arról meg aztán végképp nem beszélve aki a 4K@60-at célozza gépen, magas grafikával. Mondom ezt úgy, hogy egészen addig amíg emberi áron lehetett egy relatíve jó teljesítményű gépet összetenni, én is folyamatosan öntöttem bele a pénzt. Azt nem mondanám már így utólag hogy megbántam, viszont értelme nem sok volt.
De amióta konzolozni kezdtem, azt az összeget amit PC-re locsolnék el inkább költöm játékra, game pass-ra, vagy félreteszem.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Valhallát megvettem.
Rip 25k.
Xr
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #17330 üzenetére
Amikor bemutattàk a Series S-t, abban volt egy kis részlet, de mintha 30-cal memt volna. Nem tudom hogy az a videó dekódolàsa miatt volt, vagy tényleg 1080p@30 lesz.
-
addikt
PDP Talon Media Remote is menni fog a Series modelleken. Már hivatalosan is megerősítették.
Tudom, írták már korábban is a visszafelé kompatibilitást...de azért ilyen eszközzel inkább biztosra mentem.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
gduck
addikt
Most nézem, hogy nálam már megszűnt az EA play, ez látszódik a profilomban:
"Az előfizetés a következő szolgáltatásra lett átalakítva: Xbox Game Pass Ultimate" -
HUmenetke
tag
Nálam már 'teljesített' a rendelés KV appban.
-
hombre[EU]
veterán
volt már,hogy a Sea of Thieves kapott saját verziót (kisebb assetek)? 17gb S-en vs. 46.6gb X-en
Life, Uh, Finds A Way
-
kazuma921
aktív tag
Nekem is teljesített a KV honlapján a rendelés, de emailt még nem kaptam.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #17341 üzenetére
Erre mondtam én, hogy ha a belsős stúdiók megoldjàk, nem lesz baj az SS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs