Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz Zoleee83 #17201 üzenetére
Én kedden megyek a Váci úti boltba és elhozom az SS-t. Elvileg lesznek polcon is, legalábbis az eladó ezt mondta. Megrendeltem már 2 napja, de semmi előlegkérés, semmi mail tőlük.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zoleee83
addikt
Hát akkor én ráb.. akarom mondani kimaradtam, mert K betűs vezetéknévvel rendelkezem. Rendeljek még egyet? Vagy hagyjam a fenébe? Kellett nekem ma rengeteg GPU-t venni.. Bár még nem váltottam be, mert nem volt rá időm, szóval lehet hogy szok kici ócó GPU lesz eladó.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
DonDennis
senior tag
válasz axlfsi #17064 üzenetére
Uhhh ez elég para! Pedig tv topicba is ajánlották és külföldi net is oda volt a tv-ért majdnem berendeltem belőle egy 85-et de ez azért kicsit fura, hát full homály 120-on...
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
-
Zoleee83
addikt
Szerintem meg nem véletlenül találta ki a fektetés lehetőségét az MS. Hidd el le lett tesztelve, amúgy mindegy neki mert a kör talpnál szív felül fúj.
Egyébként régen meg pl. pont az ellenkezőjét mondták, hogy a lemez meghajtó nem szereti az állítva olvasást. De lesz rá 24 hó garancia, ha baja lesz 1-2 héten belül jön a csere, de kizárt hogy ettől függne.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #17210 üzenetére
Biztosra akartam menni, mert a Srácok nagyon várják a konzolt és ha aznap nem hozom haza, csalódottak lesznek. 1 hete minden nap erről beszélnek. SX-en gondolkoztam nagyon, mert elég meggyőző a konzol és a kicsi mellette hogyismondjam olyan félmegoldás. Bár ha belegondolok, h javarészt Minecraft + vmi autós megy, kb mindegy.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bad Pritt
félisten
Csomóan streamelik a Valhallát, elég b*szónak néz ki.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zoleee83
addikt
válasz Bad Pritt #17220 üzenetére
Pont most néztem meg a mai trailert, hátöööö brutáljó!
Engem a nem mondjuk ki melyik ex untatott, pedig ebben a világban játszódott történetileg, de a Vallhalla már az intróban is eléggé lekötött. Úgy tűnik lesz benne történet is, a harcon meg rengeteget csiszoltak, látszik hogy lesz benne kihívás. Fejlesztő srác 50-60 órát mondott rá, ami pont elég, nem kell 100+ órás AC azzal az Odyssey nagyon túltolta.
Várós na!
Most gyűjtöm az erőt hogy ne preordereljem ezt is, pedig halom játék lesz nekem day1.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bad Pritt
félisten
válasz hyggelig #17224 üzenetére
Jahm, nagyon össze van rakva ez a játék. Tényleg átgondoltabbnak tűnik, mint az előző és tök jó, hogy figyeltek az apróságokra, mint pl. hogy nem maradhatsz a jeges vízben sokáig meg ilyesmik.
Amúgy megkövetem magam, azt írtam az egyik korábbi trailernél pár napja, hogy más volt Eivor szinkronja, de most a gameplay-ek alapján ugyanaz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
NyMRooD
őstag
-
Wesder
félisten
Hàt én kész vagyok hallod...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
newman8929
tag
Üdv. Telekomnál lemaradtam az előrendelésről. "Újabb készlet várható." Ez remélem nem azt jelenti, hogy idén már nem is lesz? Kérdeztem őket, fogalmuk sincs, mikor. Még értesítést se lehet kérni. Ez csak szerintem nagy elvárás 2020-ban?
-
craftsman01
senior tag
Szintén megjött a Gls email.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
HunChris
senior tag
válasz newman8929 #17235 üzenetére
Lesz, 2-3 hetente jön új szállítmány, de MMben lehet day 1 próbálkozni BB kártyával -10%.
-
HunChris
senior tag
Ide még nem linkeltem, [link] a teszt szerint a PS5nek zavaróbbnak írják a hangját, mint az SXnek. De mindkettő nagyon halk.
Nem vitaindítónak, csak egy teszt, majd ha megkapjuk, úgyis leteszteljük.
Amúgy én állítva fogom használni.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Persze!
Tegnapi első levél:
"Ezúton értesítünk, hogy a notebook.hu webáruházunkban korábban leadott #xxxxxxxxx számú megrendelésed státusza megváltozott.
Rendelésed elérhető és átvehető a választott üzletünkben."Majd későbbi:
"Kedves Ügyfelünk!
Szeretném értesíteni, hogy a korábban rendszerünk által automatikusan küldött email, melyben a termék átvehetőségéről értesítjük, tévesen került kiküldésre. A készülék a megjelenés napján, azaz 2020. November 10.-én lesz átvehető a megjelölt üzletben."
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
addikt
Nem beszélsz hülyeséget, de itt úgy van megcsinálva áramoltatás, hogy nyugodtan lehet fektetve is tárolni. Persze arra azért érdemes figyelni, hogy megfelelő távolságra legyen a szekrény lapja felülről. Már ha valamibe, vagy valami alá teszed. Tegnap rakott be erről képet wesder.
Ellenkező esetben az oldala (ami fektetve a teteje) is jobban fog melegedni.
zzola:
Nekem még tévesen tájékoztató levél sem jött.
Az állapot sem változott a rendelésen: Folyamatban.
Illetve a végösszeg sem került módosításra.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Asike
csendes tag
Nekem se jött még e-mail Kicsit kezdek aggódni mert még a KV-s fiókomhoz se rendelték hozzá az előrendelést. Bár telefonon és e-mailben is ígérgették hogy megkapom kedden. Egyenlőre reménykedek, hogy tényleg így lesz.
-
axod
tag
Sziasztok! Valakinek van infója, hogy az előrendelt SX gépekre miként lehet extra garanciát vásárolni? Telefonon a hétre ígérték, hogy e-mailben értesítenek mindenkit, hát ez nem történt meg... Én sem kaptam még GLS értesítést sem.
-
AMD Power
titán
Szerintem én meglepem magam az új Box mellé egy ilyennel.
VENOM VS2880 Xbox Series S & X fekete töltőállomás + 1 db akkumulátor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest