Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
Tudjuk már, hogy mikor jelenti be az OMG-t az MS ma?
-
Jovanny2
őstag
válasz AMD Power #17752 üzenetére
A lányaim 6 és 8 évesek, szerencsére (így nem túrnak ki a gép elől ) csak a táncolgatás és az ugrándozás köti le őket boxon, de mivel SX már ennyire sem támogatja a Kinectet, ment a kamera és a gyári átalakító eladásra. El sem hiszem, de 35.000-ért ment el a kettő (úgy, hogy engedtem belőle). 25-ért meg vettem egy 360 E-t Kinecttel, 2 játékkal, azt hozza majd a Jesszuska. Na, az az igazi játékgép gyerekeknek, millió Kinect game-mel. Nem gondoltam volna, hogy még valaha lesz itthon 360.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bird
addikt
válasz AMD Power #17752 üzenetére
10 éves volt amikor komolyabban odaengedtem a konzol elé. Minecrafttal kezdtük, de aztán az osztalytarsaival közösen jött a multoplatform fortnite. Aztán Crash Bandicoot, forza, division 2, ac játékok, pcn egy kevés Diablo 3. A crash megtanitotta, hogy soha semmit ne adjon fel. Division még annyira nem neki való, nem is szeretem ha azzal játszik. Igaz azt mindig ketten játszuk és max. egy órát. R6-ban is csak nézek, mert nagyon ügyes a kontrollerrel. Közben beszereztunk egy snes és egy ps1 minit is, amit nagyon szeretünk mindketten.
Rájöttem az évek alatt, hogy lehet tiltani, de nem érdemes. Inkább a hogyant, és a mennyit kell ügyesen kitalálni. Illetve mindent meg kell közösen beszélni, nem szabad hogy egyedül legyen a virtuális valóságban.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
batai15
félisten
válasz Jovanny2 #17748 üzenetére
Bocs azt nekem szokták fel róni !
Amúgy néztem mélyre hatóbban a gpt.
Van benne pár ugyan nem friss ropogós darab , de amik nekem még nem voltak meg.Plusz igen a jövőbeni tes is ott van , szerintem főleg a fórumtárs által igen csak jó ajánlat a gp. Igaz a tes6ra várni kell szerintem 2 évet,de számomra az összes tes game igencsak meghatározó volt .
Psen asszem egyszer töltöttem a PS plusz játékot,többi hidegen hagyott .
Egyedül az Overwatchot sajnálom hogy harmadjára kellene meg vegyem és újra kezdenem , abból lehet nem lesz semmi .[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Oistrakh1 #17762 üzenetére
Nem minden nap jelent valamit.
Simàn lehet OMG az is hogy màr csak 2 nap, vagy hogy a hétfő egész nap arról fog szólni hogy éjféltől indul az Series S|X generàció.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Figyeldakutyákat: Légió Réjtréjsz SS-en állítólag.
John és Alex azt mondja hogy ez valós RT.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
Követitek majd a Stream-et?
Elvileg 20:00-02:00 között lehet majd nézni, bekösszönnek majd a fejlesztők, fejesek, lehet velük közösen játszani is, lesz egy csomó exkluzív story, kontent' stb.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
3L1T3
addikt
Szállítmány érkezések:
- Nov 16
- Nov 23
- Dec 7
- Dec 21Have Fun! Idén mindenkinek lesz XSX-e aki akar venni!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
senior tag
Flight simulatorrol nincs semmi hír kb mikor jön? Esküszöm legjobban azt várom.
iPhone 13 Pro 128GB
-
-
Vasy09
őstag
Szuper, köszi nektek, akkor a helye már előkészítve! És ahogy olvasom lehet még 23áig sem kell várnom, hogy megkapjam!
Gamertag: Vasy09
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest