Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz psg5 #98613 üzenetére

    "d. Ismétlődő fizetések. Ön tudomásul veszi és vállalja, hogy ha Ön előfizetéses alapon vásárolja meg a Szolgáltatásokat (például havi, 3 havi vagy éves fizetéssel (amelyik alkalmazandó)), akkor ismétlődő fizetésre ad felhatalmazást, és a Microsoft számára a fizetések azzal a fizetési móddal történnek meg, amelyet Ön a kiválasztott ismétlődő időszakokhoz meghatározott, egészen addig, amíg az adott Szolgáltatást Ön vagy a Microsoft meg nem szünteti. Az ismétlődő fizetésekre adott felhatalmazással Ön felhatalmazza a Microsoftot arra, hogy az ilyen fizetéseket elektronikus terheléssel vagy átutalással, vagy az Ön kijelölt számlájának elektronikus megterhelésével (automatikus elszámolás (Automated Clearing House) és hasonló fizetések esetén), vagy az Ön kijelölt számlájának megterhelésével (hitelkártyás és hasonló fizetések esetén) (a továbbiakban együttesen „Elektronikus Fizetések”) érvényesítse. Az előfizetési díjakat általában az előfizetési tárgyidőszak előtt számlázzuk ki, illetve terheljük ki. A Microsoft és annak szolgáltatói fenntartják annak jogát, hogy ha bármelyik fizetést visszautasítják, vagy ha bármelyik hitelkártyás vagy hasonló tranzakciót visszautasítanak vagy elutasítanak, akkor a Microsoft vagy annak szolgáltatói beszedhessék a megfelelő visszautasítás, elutasítás vagy nem elegendő rendelkezésre álló összeg miatt felszámítható díjat, és hogy az ilyen fizetést Elektronikus Fizetéssel dolgozhassák fel.

    e. Automatikus megújítás. Ha az Ön országában megengedett az automatikus megújítás, akkor a Szolgáltatások esetében választhatja azt, hogy azok a rögzített hosszúságú szolgáltatási időszak végén automatikusan megújuljanak. E-mailben értesíteni foguk Önt, mielőtt bármelyik Szolgáltatás egy új tartamra megújulna, és a 9(k) szakasznak megfelelően értesíteni fogjuk bármilyen árváltozásról is. Miután emlékeztettük Önt arra, hogy Ön a Szolgáltatások automatikus megújítását választotta, az aktuális szolgáltatási időszak végén automatikusan megújíthatjuk az Ön Szolgáltatásait, és felszámíthatjuk Önnek a megújítási időszakra vonatkozó aktuális díjat, kivéve, ha az alábbiak szerint Ön a Szolgáltatások lemondását választotta. Arra is emlékeztetni fogjuk, hogy az Ön által választott fizetési módnak megfelelően fogjuk kiszámlázni a Szolgáltatások megújítását, akár benne van a rendszerben ez a fizetési mód a megújításkor, akár később adja meg. A Szolgáltatások lemondására vonatkozóan is útmutatással fogjuk ellátni Önt. Ha el kívánja kerülni azt, hogy számlát kapjon a megújításról, akkor még a megújítás napja előtt le kell mondania a Szolgáltatásokat."

    Forrás: Microsoft Szolgáltatási Szerződés

    (#98618) psg5: "Inkább, mint levelezgetek az igazamért hónapokig." A gond az, hogy sajnos nincs igazad.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák