-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
here
tag
Sziasztok.
Mindenkinek kösz a segítséget ezzel a kupon dologgal (főleg a kész rendelés összeállításokat).
A feleségemmel jó hangulatban (végig nevetve) sikerült postával és egy-két hasznos kacattal (spatula, pinpong labda,stb.) 107 650-ért venni egy gears 5-ös x-et.Laca
A google a barátom....az egyetlen....
-
parandroid
félisten
válasz icemad #193249 üzenetére
Ha megnyitom a rohadt linkjeidet, átállítja az amazon appomat hollandra, ami egyrészt ritka gusztustalanul néz ki, másrészt a beállításoknál manuálisan kell visszaállítanom. Nem a te hibád, az app szar, ha így be lehet bugoltatni, de azért éretd magad te is lebaszva miatta.
Amúgy majdnem behúztam, de rátenne még 5 eur postaköltséget (wtf?), pedig prime-om van, és német szállítási cím.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #193252 üzenetére
A német Prime csak ausztriába érvényes még, mocsári németekhez nem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akooos
veterán
-
Bogyi007
veterán
Jók ezek az akciós X árak, de akkor sem csábulok el. Az akciós All Digital csomag ára miatt sem parázok. Ebből a pakkból amit kiárusítanak, mostanra szerintem már csak a Fortnite kiegészítőket lehet még pénzzé tenni a Minecraft és a Sea of Thieves-t mostanra gombokért se nagyon lehet eladni.
Durva hogy milyen olcsón be lehet most szállni az Xbox One vonatra...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szabi__memo
nagyúr
A digitális Minecraft, Fortnite, SeaOfThieves mennyiért lehet eladni? Egyáltalán könnyen elmegy?
-
senior tag
-
Medocsabi
addikt
válasz Bogyi007 #193255 üzenetére
Igen, brutál milyen olcsón (relatíve) hozzá lehet jutni egy géphez! De van benne ráció, én például rengetegszer gondolok arra, hogy ps-re váltok kíváncsiságból, de olyan szintű tartalom van a fiókomhoz társítva, hogy egész egyszerűen nem éri meg. (nekem) 2 konzolt meg nem fogok fenntartani, mert nem elsődleges az életemben a játék .(bár ez a Fallen Order megjelentével nem teljesen igaz... )
Kiváncsi lennék milyen %-a a konzolos bázisnak marad állandóan azon az oldalon amit először vett. Nekem pl világ életemben Xboxom volt. Vajon mennyire jellemző az ide-oda váltás? Nekem több macerának tűnik, mint amennyi előnyt adhat.(eladni, előtte resetelni, az újat "belakni", venni hozzá ezt-azt, majd azt is eladni stb stb..) -
nagyúr
-
válasz parandroid #193252 üzenetére
Dolgozz már meg egy kicsit érte...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ElColonel
csendes tag
Sziasztok
2 gyereknek veszünk egy Xbox-ot, Ezzel kapcsolatgban lenne 4 kérdésem:
1. A TV-nk "csak" fullHD, így is megéri az Xbox one S helyett az X-et venni?
2. Hogyan tudna a 2 gyerek itthon együtt játszani 2 kontrollerrel ? (pl.Forza Horizon)
3. A Forza H. 4 minden kiadásához (Standard,Ultimate...)beállítható a magyar felirat?
4. Számít a garanciánál, hogy itthoni viszonteladótól veszem, vagy külföldről (pl.Alza)?Köszi a válaszokat, légyszi ne kövezzetek meg a kérdésekért - kicsit sem vagyok jártas ebben, visszaolvastam-kerestem, de nem lett tisztább a dolog - a szemem meg kifolyik már
-
válasz szabi__memo #193256 üzenetére
Nekem még Forza Horizon volt hozzá, azt 10 euróért eladtam, SoT 15-ért ment el, Minecraftot meg itt a fórumon odaadtam valakinek ingyen. (az szinte értéktelen, 1000 jmf az ára a bővített kiadásnak, ha a Microsoftnál veszed.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nagyúr
válasz ElColonel #193261 üzenetére
Szia,
1. Megéri. Szebb grafika, jobban futó játékok, stb.
2. A Forza Horizon-nal sehogy, mert nincs benne local co-op. Számtalan más játékban van (például Forza Motorsport).
3. Igen
4. Nem számít. Az Xbox garanciája nagyon felhasználóbarát. Bárhol veszed ugyanúgy MS hivatalos garit kapsz rá, általában 26 hónapot. Plusz adott esetben futár viszi-hozza. Számla sem kell csak akkor, ha regisztráció után nem kapnád meg a 24-26 hónapot.[ Szerkesztve ]
-
ElColonel
csendes tag
válasz bulikavagyok #193263 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Kicsit bővebben ki tudnád fejteni, hogy mit kellene tennem azon kívül, hogy megveszem a konzolt 2 kontrollert és a játékot?
A Microsoftnál megcsináltam a "családot", a 2 büdös kölköt meghívtam, csatlakoztak.Az Xboxot az én fiókomhoz regisztrálom, vagy az egyik gyerekhez és az majd be tudja hívni a tesóját a játékba?
-
őstag
-
nagyúr
válasz ElColonel #193264 üzenetére
Ezt passzolom, nincs ebben gyakorlatom. UFC-t és FIFA-t szoktam haverokkal tolni (vagyis inkább ők játsszák egymás ellen), ott nincs szükség ilyen családi "hókuszpókuszra". Egyszerűen csak bekapcsoljuk a második kontrollert és megy a játék egymás ellen. Emlékezetem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
All-digital csomagból a Fortnite kódra szívesen vevő lennék, ha esetleg valakinek nem kellene.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
nagyúr
válasz AMD Power #193267 üzenetére
Valóban szinte hihetetlen, h ennyiért meg tudsz venni egy új Xboxot. Most rendeletem unokaöcsémnek egy gépet 42.700-ért, amihez jár még két játék is, plusz a Fortnite DLC. A kerékpárcsengőről és 100 darab kábelkötegelőről már nem is beszélve!
Ha levonom az ÁFÁ-t akkor a gép két játékkal együtt alig több mint 32 ezerbe kerül. És az Alza még nyilván keres ezen is. Mennyi lehet ennek a gépnek az előállítási költsége vajon? Azért ez nem mérhető egy olcsó mobilhoz szerintem, sokkal több az anyag benne. Plusz jár hozzá egy kontroller is - az sem egy olcsó sz*r azért. Érdekes. Én szerintem a MS most veszteséggel árulja ezeket a gépeket.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz bulikavagyok #193269 üzenetére
Szerintem még ezen nincs veszteség
-
Bogyi007
veterán
Úgy egy hónapja vettem meg a saját ilyen gépem csak akkor még volt hozzá Fifa 20 is és nekem még a Forza Horizon 3 volt hozzá. Előtte eladtam a lemezes One S 500 GB-os gépem ami már lassan 3 éves volt és miután eladtam minden digitális játékot az All Digital gép mellől a gépcsere kijött 9050 forintból (a gép nyers ára 47400 forintra jött ki, de ez így kvázi lényegtelen).
Gyanítom hogy ezek a gépek azokból lehetnek amiket az MS globálisan visszavett például az X-re való becserélések során. Maximum azokat a gépeket csekkolják s ki eszik az olvasókat belőlük.
Láttam volt kérdés, hogy mennyiért adhatóak el a játékok. Én kb. egy hónapja az alábbi árakon passzoltam le a játékokat.
Fifa 20 Standard Edition - 13000 Ft
Sea of Thieves - 4000 Ft
Forza Horizon 3 Standard Edition - 3500 Ft
Minecraft - 2000Ft[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz szabi__memo #193270 üzenetére
Igazából fogalmam sincs róla, csak találgatok. Mindenesetre kinézem a MS-ból, h most bekerülési költség alatt adják némelyik gépet. Egyrészt így szoktatják rá az embereket a digitális vásárlásra (és az előfizetésekre), másrészt növelik a felhasználók számát generációváltás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Na ez a mai kuponos buli azt eredményezte,hogy a régi "gusztusosan molett" boxom helyett 5000 ftból egy 1tb-os vadi új"s" re váltottam. Gondolkoztam az "x"-szen is,de végül racionális döntést hoztam . :) a régi box teljesítménye is bőven elég nekem,így meg a tárhely 2x nagyobb. A kisebb méret miatt meg könnyebben hurcolászom majd. Öröm bódottá :) köszi mindenkinek ezt a kuponos ötletet
-
hodostamas
addikt
válasz bulikavagyok #193272 üzenetére
Így van, ami esetleg buk a HW-en, visszajön majd az előfizuból. Eléggé abba az irányba mennek
-
mike1334
veterán
Tartson ki a lelkesedésük a scarletig, remélem az is budget árú lesz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Sefneni
őstag
Árpi mögé beállok a sorba én is, ha esetleg valakinek nem kell az új gépcsomagból a Fortnite kód
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Bogyi007
veterán
Senki üzletét nem akarom rontani, de azért az All Digital vásárlók jó ha tudják hogy a Fortnite kiegészítők egyike az konkrétan játékbéli kredit amit MS Storeban is konkrétan pénzért lehet megvenni...
Ezért is írtam korábban, hogy mostanra konkrétan csak azt lehet pénzé tenni valamennyire még a csomagból...
-
matex
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni!
Egyik napról a másikra, a 19 feltelepített játékomból csak 13 játékot mutat a rendszer, annak is a felét a Ready to install részben. Egy kikapcsolás/újrabekapcsolás után már csak 11-et. Nem töröltem le semmit, és a tárhely is ugyanannyi, mint volt. Tehát rajta vannak, de nem látja a hiányzókat, és amit lát is, azt újra fel szeretné telepíteni.
Mi lehet a baj? Mit nézzek meg?
szerk: A Games mappában nem mutatja őket, de ha rájuk keresek, akkor a EA Access-ben és a Game Pass-ben már mutatja, onnan indíthatók. A megvásárolt a játékokat pedig csak a Store-ból rákeresve tudom elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #193216 üzenetére
Végül is a haver vett gpu-t de azt mondja csak egy hónaposat tudott 300ft-ért mert nem dobta fel a 3 hónaposat.November elején járt le neki lehet azért?Vagy lehet mert xbox-on vette nem telefonon xbox appban?Szerintem elkapkodta,mert nem nézte meg csak boxon,pedig mondtam neki,de lehet ott se bírt volna venni 3 hónaposat.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #193279 üzenetére
Most már mindegy. Hosszútávon csak azt tudjátok csinálni, hogy amikor játszani szeretnél ezekkel a játékokkal akkor vagy belépsz a fiókjával vagy pedig előfizettek nála is Gold-ra.
Amúgy ha jól rémlik tavaly volt a Year End Sale-ben is akciós Gold vagy GP vagy valami. Szóval lehet, hogy majd még december végén is jön egy csomag
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Nagyon durva! Amugy az MS talalta ki az arakat es o tamogatja be ezt a nagy One S es One X akciot. De azt tudjuk,hogy az MS-nel egy valamibol nincs hiany. Penzbol.
-
Bogyi007
veterán
válasz szabi__memo #193280 üzenetére
Az előző akciónál amikor az All Digital csomagot a Fifa 20-al együtt akciózták már akkor is elég sok Sea of Thieves és Minecraft kód került ki a piacterekre, most meg aztán pláne...
Ráadásul a SOT benne van GamePassban is...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RichieTri
senior tag
Kedves Fórumtársak!
...visszetértem
egy remek X-l gyarapítom a tábort
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #193282 üzenetére
Most így van 1 hónapom az FM6-ra,csak még befejezem a FH3 Hot Wheels kiegészítőt.Lehet hülyén hangzik de 40 felett is nagyon bejön ez a Hot Wheels nekem,ahhoz képest hogy a fiamnak szántam,őt bezzeg nem érdekli engem meg beszippantott pár napra.Ha meg már kicsit besokallok a Forzáktól,akkor pár hónapra félreteszem,jövőre meg ha lesz megint 300ft-os gpu akció vetetek a haverral,akkor meg kijátszom az FH2 játékot.Szerencsére 360-as gold játékai elindulnak mert azokhoz nem kell előfizetés,végleg a profiljára kerültek.Ott pár hack'n:slash játék van amit pótolnom kell,360-as érában kimaradt nekem.Dante's Inferno,Ninja Gaiden 3,meg a Castlevania LoS.Kb 4 évig volt volt elődizetése de valahogy nem sok One játék jött be onnan nekem.AC Syndicate még amit pótolnom kell a Forzákon kívül a többi nem izgat.Amik érdekelnek vagy megvettem vagy benne van a game pass kínálatában.
(#193287) Richie Tri
Alzaról rendelted te is?[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
válasz szimszonos #193288 üzenetére
...jah...
fene azt a kuponos pofájukat
a jedit majd lepasszolomlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
szimszonos
őstag
Valószínű hogy ez áll mögötte.Egyre több embert bevonni a folyamatos akciókkal mind gépek,játékok,szolgaltatasok terén.Nem rossz üzletpolitika ez a nextgen bevezetéséig.Egyszerűen az ember azt hiszi már nem lehet überelni az éppen aktuális akciókat.Erre meg itt van az All Digital 150$ az X meg 350$ körüli árakkal.Nem tudom ennél lehet-e még lentebb tornázni az árakat,de úgy gondolom már nem igazán.Talán majd jövő BF-kor ismét,melőtt kidobják a nextgent.
[ Szerkesztve ]
-
bonanza71
csendes tag
Sziasztok.
Noob kérdés(ek), S all digital verzió képes média tartalmat lejátszani külső merevlemezről? Most annyira baráti áron van, hogy megkockáztatnám váltani pc-ről Ez egy plusz pont lenne mellette. Illetve van arra LEGÁLIS mód, hogy ha esetleg dobozos játékot tudok mellé szerezni, azt külső winyóról kezelje a konzol?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Madoc
veterán
válasz bonanza71 #193291 üzenetére
Nen fog kezelni semmilyen külső optikai meghajtót. Winchestert, ssd-t igen. Sem legális, sem illegális mód nincs dobozos, lemezes játékok futtatására. Filmeket, zenéket játsza rádugott winyóról.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szimszonos #193295 üzenetére
He? All digital, nincs meghajtó.
-
bonanza71
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
-
RichieTri
senior tag
"live" hol a legolcsóbb most?
kicsit kiestem a sodrásból az utóbbi másfél évben[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs