- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #193337 üzenetére
Ez tiszta sor bro, csak en nem errol beszeltem. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #193354 üzenetére
Jovanmá! :D Ertetted te, csak belem kellett allni! :D
Btw hosunk akart dobozos-lemezes jatekkal all digital-on jatszani, "mer' hatha van kod a dobozban". Erre irtam, hogy az big no, mert igy is ugy is kell a lemez, ha nem digitalis kiadasrol van szo.Szrk.: Offba teve.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Devil May Cry 5 pipa. Jo kis porgos cucc volt! Kaszabolas hegyek szo szerint. De ne normal nehezseggen jatszatok. Viccesen konnyu lett sajnos. :(
-
Wesder
félisten
-
AMD Power
titán
Valaki neki esett már a Remnant: From The Ashes-nek? Kb egy órát nyomtam , jónak tűnik.
-
persil
nagyúr
válasz AMD Power #193360 üzenetére
Nekem annyira nem jott at. Jo is lehetne de... Nem tudom, valahogy, valami vegig hianyzott belole az alatt a par ora alatt, amig probalgattam.
Inkabb amolyan kozepszar. Elvagy vele, nem is ross, ha nincs mas, de nem fogsz ra emlekezni. Egyebkent tesztekben legtobben azt irtak, hogy kesobb be tud szippantani. Egy par orat erdemes azert adni neki, ha az elso benyomasod jo.
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #193368 üzenetére
Köszi mindenkinek! Este kipróbálom.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
IntelKiller7
Topikgazda
Országszerte elérhető KV-nál a 10k-s live vagy csak a váci utiban?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
RichieTri
senior tag
Srácok!
Magyar reghez milyen Live-t kell venni worldwide vagy eu?
Van ennek még egyáltalán jelentősége?live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
senior tag
Megjött a Sport Red kontrollerem, ha lesz össznépi Rocket jövök. (Nagyon jó az összeszerelési minősége)
Btw: Elég bika ez a Fortnite pack, nagyon jó a skin és 2000 V Bucks jár hozzá.
RichieTri: Global, vagy EU legyen, brazilt ne vegyél.
IntelKiller7: Bármelyik boltjukban tudsz venni 1 darabot a KV mc bankkártyával
Gebriel: Drága, Alzától kb 106k.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Media Markt-ban 120e a One X a Jedi-vel, több csomagajánlat is van.
11.18-12.02-ig tart az akció.[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz XboxGamePass #193373 üzenetére
Gyere, minden nap vagyunk, kb 21.00-kor kezdődik a rangadó! Amíg bírjuk...
-
Gebriel
veterán
válasz XboxGamePass #193373 üzenetére
Alzaba is ennyi!
Akkor inkább már MM mint Alza -
senior tag
-
Bogyi007
veterán
válasz Gebriel #193376 üzenetére
Egy oldallal arrébb teljeskörű segítséget gyűjtöttem össze az Alzás vásárláshoz...
Nyugodtan veheted tőlük, a garanciát igy is-úgyis a Microsoft intézi...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Gebriel
veterán
válasz XboxGamePass #193378 üzenetére
Szedd már ki azt a sok vackot amit mellé tettél, úgy is annyi? Nem! Feleslegesen ne túráztasd magad!
RichieTri
Publikus az utalvány?Bogyi007
Köszi, meglesem, bár nem tervezek még egy X-et itthonra.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Madoc #193381 üzenetére
Feleségem "megtiltotta" hogy abból a boltból bármit is vegyek aminek a vinnyogó manó a reklámfigurája van, akkor se ha ingyen adják, annyira utálja. Azonnal lenémítja, vagy elkapcsolja Mondjuk én ettől a kuponozástól is kész vagyok, rendeljek egy csomó fölösleges szemetet, hogy olcsóbb legyen. Baromi környezetbarát, éljen a fenntarthatóság
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Medocsabi
addikt
válasz StLui #193383 üzenetére
Ne már. Bocsi,de mi köze a fenntarthatóságnak ehhez? Ennyi erővel ha bármit rendelsz futáros kiszállítással az környezetszennyező az üzemanyag miatt. Vagy az eszköz,amin ezt leírtad is az.
Ez a kuponozás semmivel se másabb mint mikor itt a fórumon hetek szólnak arról hogy lehet 50forintot megspórolni azzal hogy elmegy fél napod a trükközéssel,ami ráadásul tabu téma. Ez meg teljesen "legális".... Én sem szoktam ezekkel foglalkozni,de számomra ez a lehetőség az idei év legtutibb üzletét hozta. :)
Nem mellesleg -szerintem- alzának van az egyik legjobb gari ügyintézése. (Mediamarkt,Emag,Edigital volt nálam ahol garit kellett intézni, mindegyiknel háztartási kisgép,ezekhez képest tartom jobbnak) -
StLui
veterán
válasz Medocsabi #193385 üzenetére
Olyanokat rendelsz mellé a további levonásokhoz amire semmi szükség, pingpong labda, ócska fülhallgató stb.
Azzal semmi gondom ha valaki megkeresi a legolcsóbb beszerzési lehetőséget. Itt is inkább a cég felelősségét érzem, az egyén ha felkínálják neki a lehetőséget nem fog nemet mondani ilyenekre általában. (szerintem ha éppen akarnék One-t venni én is megcsinálnám)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
persil
nagyúr
válasz StLui #193387 üzenetére
Most nem azert, de tobb ezer forintokat lehet sporolni, azert, mert melleteszed az ocska fulhallgatot es pingpong labdat, amit egyebkent MINDENKEPP legyartanak es eladnak.
Ha meg neked nem kell, akkor meg mindig berakhatod a sufniba egy 5x5os kartonba, hogy ne szennyezd a kornyezetet a kidobasaval. Es akkor greta thunberg is kurva boldog lesz. ;)
-
akooos
veterán
Szerintem mindenki várja meg az akciók végét és akkor 165k lesz a One X, nem kell sem kupon, sem akció hozzá Mindenki jól jár vele
-
nagyúr
válasz StLui #193391 üzenetére
Én egyetértek Veled! Abszolút nem értem, h miért jó ez az Alzának? Üzletileg mindenképpen bukó, de ami fontosabb, h egy kicsit sem környezetbarát. Olyan mintha egy hiba lenne a rendszerükben. De gondolom, h nem az, mert akkor már nyilván javították volna.
persil: Oké, otthon berakod a sufniba. De ha neked adják most azt a pingpong labdát, akkor nem marad a polcon a kereskedőnél. És ha holnap jön egy vásárló akinek tényleg szüksége van rá, újra le kell gyártani. Remélem érthető a példám.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bulikavagyok #193394 üzenetére
Ertheto a peldad es igazsag is van benne, de nem ket darab pingpong labdat gyartanak, hogy jusson nekem es StLui-nak, hanem x milliot, ha megveszik, ha nem. A szennyezes meg nem az, hogy te megveszel kettot, hanem legyartani, meg amikor utana a barom az oceanba hajigalja viccbol.
De egyebkent nem kotelezo a pingpong labda, meg a kabelkotegelo, siman lehet talalni olyan termeket, a megfelelo kategoriakban, hogy a kupon is ervenyesulhessen, amit hasznalni is tud az ember. Most poenbol en is ranezrem es talaltam kazalnyi olyan holmit, amit most ugy random nem vennek meg, de lenne helye, tudnek vele mit kezdeni es maris nem felesleges kacat, plusz a konzol is olcsobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs