- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
-
axlfsi
veterán
válasz Fernet #188651 üzenetére
Köszi, ebbe kezdtem bele én is, e-mail meg is jött a bejelentésről, de az emlegetett levélcimke még nem és az e-mailben linkelt, live fiókban sem látni, ahova a link vezet... mondjuk, e-mail is olyan 10-15 perc után jött csak meg, gondolom majd érkezik...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
hefike
tag
A kérdésem,hogy játszunk a gow5-el,elkezdtük 2-en splitscreen-be,időközben csatlakozott a gyerek is,így 3-an játszottunk osztott képernyőn,ő volt jack.A problêma,hogy újra játszanánk 2-en tovább a storyt,azonban jack inaktív,nem lehet vele semmit se csinálni,és nincs is menüje bal felül.
Lehet-e működésre bírni,vagy kénytelenek leszünk 3-an végigtolni?
Köszi. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #188655 üzenetére
És már le is halt az egész: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #188656 üzenetére
Nalunk ket napja a zart teszten (ahol voltunk vagy 100an) ugyanez volt. Es nem javitottal ki ugy tunik.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
És hivatalosan elhalasztva - későbbi újraindulás időpontja ismeretlen [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #188660 üzenetére
Nekem a zárt béta kb. harmadik napján, solo-ban, semmi gondom nem volt a Breakpoint-tal.
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok, ha 2 hét múlva jár le az Ultimatem, de lemondom most, akkor meg tudom venni a 2 hónapot 600 Ft-ért vagy már nem fogja engedni, mert már volt egyszer?
Köszi
-
Madoc
veterán
válasz szigpet8283 #188662 üzenetére
Nem fogja engedni ujra a 600 forintosat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz szigpet8283 #188664 üzenetére
Lehet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ejj, ezek az Ubifosos krumpli szerverek.
Na sebaj, legalább lejön amíg várunk.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
krokk
senior tag
Nem találtam rá így hírtelen választ, szóval feltenném a kérdést:
Van arra lehetőség, hogy egy accounton lévő Gold előfizetést 3 gépen használhasson az ember? 2 gép homeolva az oké. Csak lenne egy 3. gép is amin csak egyetlen játék miatt kellene gold... Arra ha pluszba belép a gold előfizetéssel rendelkező account (nem lenne a gép home-nak beállítva neki) akkor a másik account tudja használni a goldot?
Köszi.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz Wesder #188669 üzenetére
Na igen én is így tudtam, hogy belépve kell lennie a 3. account mellett úgymond. De akkor ha jól értem online egyszerre meg 2 account nem lehet 2 külön gépen ugye?
Végülis féligmeddig kivitelezhető. Ez is valami, lehet így is jó lesz, még eléggé tervezgetés alatt van.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #188660 üzenetére
De jó. Végre lett volna időm rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
House of the Dead 1 & 2 Remake érkezik 2020-ban. Részleteket egyelőre nem kaptunk (Célplatformokat sem), annyi biztos csak, hogy a Forever Etertainment csinálja.
Live-Die-Respawn
-
NemMo
őstag
Van aki megjelenés óta használja a one x-et hibamentesen? Gyakran elromlik? Mondjuk van rá 2 év jótállásom, csak nem akarok vacakolni a gariztatással.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Ma valaki rocket league party?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
NemMo
őstag
Szerintetek a ghost recon operation breakpoint-ot melyik grafikai beállítás mellett érdemes játszani? Resolution vagy graphic fidelity? (4k tv-n) Én őszintén szólva nem igazán látok különbséget
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Keresek, Xbox one-hoz, hálózati tápegységet. Több konzol boltnál próbáltam,de nem volt készleten.
-
axlfsi
veterán
válasz Madoc #188646 üzenetére
Nah, úgy alakult, hogy a tegnap esti időre sikerült egy kicsit még ráverni 😎🤘
Ezen már sokat így nem tudunk javítani, újítani kell a taktikán, ha tovább akarjuk faragni (túllövések, stb), de így is újabb magyar rekord (XO)
((hármat futottunk ma este, már az első is jobb volt mint a tegnapi, aztán utána (a stopperunk szerint) egy újabb jobb idő, de azt nem adta be a végén, valószínűleg, mert a raidet csak a parton reseteltünk, ami néha bugos... A tuti, ha előről kezdjük a 8 fő toborzását. Idegből már majdnem elengedtük a mai estére, aztán csak belekezdtünk egy utolsóba 🤘😎)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #188699 üzenetére
Igy mar eleg jo deal....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest