Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mike1334 #119929 üzenetére

    Én anno az első hónapokban csak 14 napos trial kódokkal tartottam el magam, mert CDkeys-en akciós volt (fajlagosan olcsóbb volt, mint az 1 éves Gold, szóval betáraztam pár hónapra elég 14 napos trial kódot).

    Én már akkor is leírtam, hogy:

    1.) A 14 napos trial mellett be tudtam gyűjteni az Xbox One-os GwG játékokat. Tudtam multizni és Gold (DwG) akciós áron vásárolni. Pont ahogy a te leírásod is írja.

    2.) A trial Gold mellett nem tudtam letölteni ingyen az Xbox 360-as GwG játékokat. A multit nem próbáltam velük, ahogy BC játékot sem vásároltam, ezekről nem tudok nyilatkozni.

    Szóval amik az Xbox 360 idejében korlátozások voltak, azok az Xbox 360-as tartalmak tekintetében most is azok. Annak sok értelmét nem látom, hogy trial Gold mellett ne tudna valaki multizni, itt valami gubanc lesz, mivel anno Xbox 360-on is a trial Gold fő célja volt, hogy a multival megismertesse a játékosokat. Aki most nem tud vele multizni, az reklamáljon a supportnál.

    Amit most leírtam, nagyjából egy évvel ezelőtti állapot. Nem tudom azóta változtattak-e valamit a szabályokon, de a trial mellett nem működő multi nekem akkor is gyanús, hogy valamilyen bug lesz.

Új hozzászólás Aktív témák