- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz s7evcsenko #116201 üzenetére
Vagy hoz kintről.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
s7evcsenko
addikt
válasz zsolti72837 #116203 üzenetére
Nézegetem én is a kinti akciókat, de semmi kihagyhatatlan nincs most...
Majd hogy nem olcsóbban vannak most aprón az origines konzolok, mint kint.
(Mármint ahol van szállítás MO-ra.)[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Zjunior
veterán
-
s7evcsenko
addikt
válasz Zjunior #116205 üzenetére
75k-ért dobálják itt aprón a bontatlan csomagokat.
Én sehol nem tálaltam ennél lényegesen jobb ajánlatot, hogy megérje várni a postást.Pedig várom azt nyári ismétlést, ahol plusz karral, két játékkal volt 72k.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Zjunior
veterán
-
parandroid
félisten
válasz s7evcsenko #116206 üzenetére
Saturn, vagy MM kínált németeknél 500-as S-t most, ajándék második kontrollerrel, Fifa18-cal, FH3+Hot Wheels DLC-vel 229 EUR-ért. Ugyanaz 1TB-os verzióban (még mindig két kontroller), és GoW4 + BF1-gyel 279 volt. Szóval csinálják azért a helyet a raktárakban az X-nek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
q2w3
senior tag
válasz parandroid #116209 üzenetére
Az ilyenek miatt adtam el gyorsan a sima One-t. 2 hét és szerintem megint legalább egy 10-est bukik az értéke. Főleg így Black Friday után. Szerintem nagyon durva akciók lesznek még a One S-re.
Most box nélkül tűkön ülök Nov 7-ig
-
parandroid
félisten
Én meg még egy évet elleszek a két éve 300 eur-ért vett fat-tel, szerintem... Aztán majd ha ugyanennyiért lesz X, akkor meglátjuk. Azelőtt 3 évvel a 360-at is ennyiért vettem, ha a második kontrollert is beleszámítjuk, szóval a hároméves váltási periódus reálisnak tűnik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hadogabi1
senior tag
Ez a lista eddig is volt?
[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
s7evcsenko
addikt
válasz parandroid #116209 üzenetére
Zárójelben megjegyeztem, hogy akik szállítanak MO-ra.
A saturnban nem vagyok biztos, de az MM tuti nem szállít ide.
Ettől függetlenül korrekt az ár, csak igen korlatozott a hozzáférése."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz s7evcsenko #116213 üzenetére
Amazonon is fent vannak ezek a csomagok. Ők szállítanak Mo-ra.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
maximilian4
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz maximilian4 #116215 üzenetére
[link]
Alul tudsz még összelegózni pár csomagot.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
anorche1
őstag
Végre sikerült ez a rohadt prison break. Sajnálom, hogy nincs még 2 xboxos haverom, mert ez így idegenekkel, beszélgetés nélkül rohadt nehéz volt.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
pzstm
titán
válasz hadogabi1 #116212 üzenetére
persze.
162 Enahnced cím van, és 70 várható kb megjelenés hetében amire kint lesz a patch (idén 100ig szerintem eljutnak)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
-
pzstm
titán
válasz #21946880 #116220 üzenetére
olyan mintha FHD ultrán mégsem ultra detail lenne bekapcsolva....
kb ekkorát én érzek a One és X között több címnél
meglátjuk (kicsit kisebbet akkor is éreztem mikor új TV-t vettem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmThor
addikt
Azt olvastam h reggel 9-kor jár le az embargó, az X tesztekre.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
tepenzed
őstag
Akkor most tulajdonképpen bárhonnan rendelem az X-et elő, megjelenés napján kapom is? Múltkor még azt olvastam, hogy az Euban hiány lesz pár hétig
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az Xbox One X patch után ha letöltjük a Quantum Break élőszereplős videóit a HDD-re akkor a játék 178 GB helyet foglal. - [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz oriic #116226 üzenetére
Ezek után tényleg nem értem miért nem fért bele a 2Tb hdd. Gondolom a gyári 1Tb -ból lefoglal a rendszer vagy 200Gb -ot a maradékra neg elfér 5-6 játék. Nincs még hír valami nagyobb bundleról?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mister_X
nagyúr
válasz Def26 #116227 üzenetére
Meg se jelent a gép. Szerintem idén nem lesz nagyobb tárhelyes verzió, most ki kell szórni mindent megjelenéskor és folyamatosan járatni a futószalagot az ünnepek miatt. Tavasszal biztos lesz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
a.sebi
őstag
Én egyébként simán megvettem volnab2 kiloert egy 2 terrás eilte sshd scorpioeditiont 😄
De addig is van azért 4 tb külső HDD ! Amúgy melyik játékkal kezdtek megjelenés napján ?[ Szerkesztve ]
-
lsg
tag
Nem gondoltam, hogy ilyen sokan váltanak a megjelenés napján... Páran vagyunk csak akik "kitartunk".
Kíváncsi leszek a beszámolókra, hogy sima full HD tévé mellett is megéri-e majd a váltás. -
ssgt1981
senior tag
Vettem a cdkeysplus.com-ról egy gift cardot. Kaptam egy üzenetet, hogy küldjek egy szig, illetve egy lakcímkártya képet. Ez mennyire megszokott? Soha nem találkoztam még ilyennel
-
birorichard
őstag
válasz frankdelgado #116234 üzenetére
Azért szerintem nem rossz kezdésnek. Amúgy azt mondom, hogy minden, ami kapott pro patchet, az megkapja az x-hez is, és fordítva, attól függetlenül, h nincs feltüntetve még hivatalos listában. Pl. MGSV-höz a napokban jött pro patch, mégsem látni itt, ennek ellenére elképzelhetetlennek tartom, hogy boxra ne jönne.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz birorichard #116236 üzenetére
Quantum break ugyis kimaradt, csak beleszagoltam annàl làtszania kell a különbségnek
-
bzsolt99
tag
Már kint van egy review egyelőre csak angolul. Az xbox one x-röl.
-
MODERÁTOR
A Halo 3 milyen update kapott mostanában? Miért lett az X húzó címe?
Továbbá az Alan Wake és az Infinite is frissült a napokban? Ez valami X kompatibilitási frissítés lehetett?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Zoleee83
addikt
válasz DaveHutt #116243 üzenetére
Hát én tuti nem küldeném el semmilyen dzsunka cégnek a személyes irataimat, mindenféle azonosítóval.
Nincs takargatni valóm, de számomra ez kizáró ok, nem hivatalos személy nem sok joga van egy cégnek ehhez szerintem, bár nem vagyok jogász.@mobal - Alan Wake is? Az alapjáték még végigjátszásra vár, csak az American Nightmare volt meg.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
mike1334
veterán
válasz Zoleee83 #116247 üzenetére
Csalás elleni intézkedéshez kérik be a honlapjuk szerint, bár nem részletezik milyen csalásra gondolnak. Egyébként Magyarországon is kötelező egyes (jogi)személyeknek, hogy elkérjék az adataid, akkor is, ha ne hivatalos személyek, bár itthon ez jellemzően a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása ellen került bevezetésre, és többnyire magasabb összeghatárnál kötelező csak. Mondjuk én se adnám meg itt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz #21946880 #116244 üzenetére
Nekem ugyan semmi, de amikor efféle filléres oldalakról vásároltok mindig elfelejtitek hogy ez maga a fekete gazdaság, bűnszervezetek által irányított lopásban és pénzmosásban vesztek részt.
Olyanokkal "üzleteltek" akik éppen abból élnek, hogy megszerzik az áldozatok személyi adatait, ebből elindulva leszívják a számlákat és hitelkártyákat, majd gyorsan értékesíthető termékeket vesznek egy céghálózat útján, és legálisnak tűnő csatornán értékesítik...
Ti meg önként és dalolva adjátok meg ugyanezeknek a köröknek a személyes adataitokat, ráadásul fényképes másolatban (!) hogy még ezzel se legyen gondjuk... Saját magatok festitek a célkeresztet a homlokotokra, hogy tessék legközelebb tőlem lopni! Ennyi erővel lemásolhatnátok nekik a lakáskulcsotokat is!
Idén tavasszal hasonló módszerekkel Svédországban 50.000 ember adatival életek vissza, és vettek föl nevükben hiteleket, nyitottak számlákat. El lehet képzelni hogy állt a szája az áldozatoknak amikor megkapták az első fizetési felszólításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest