- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz EmThor #116698 üzenetére
Most már kijelenthető, hogy a 4K - HDR Gaming a nappaliban van, kézközelben, bőven elég tartalommal és akkor a jövőben megjelenő címeket nem is említem.
Szóval hajrá!
Hozzáteszem, eddig én is legyintettem rá a múlthétig, ekkor volt alkalmam tüzetesebben átszaladni egy, két, HDR játékon és azóta a tévé katalógusokat bújom...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
válasz EmThor #116698 üzenetére
A tényezők, amik miatt megvásárolom/tam, fontossági sorrendben:
1.) Stabil framerate. Meglesz a 30 / 60 ahogy annak lennie kell.
2.) Egyértelműen szebb grafika 4K kijelzőkön.
3.) Gyorsabb betöltési sebesség.
4.) Így haveromnak neki tudtam adni a sima One-t és mostmár boxon is tudok vele játszani, nem csak PC-n.
5.) Támogatom az MS-t az előrehaladásban. Nekem day1-től szimpatikus volt végig, ahogy csinálták a dolgokat. Sokkal jobban szeretem ezt a platformot és szeretném ha még jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Én egy ilyenen tolom most.Belépöszintü 4K,de egy HD readys samsungot váltott és érezhetö a külömbség.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
KardosAttila
aktív tag
Én is kinn voltam ma az árkádban megnézni a one x-et. Szerintem nagyon korrekt gépet rakott össze a microsoft,origins gyönyörű volt és stabilan futott,forza 7 szintén,de nekem a halo is nagyon tetszett,szerencsére viszonylag könnyen ki lehetett várni a sort. A super luckys talet konkrétan végig is lehetett volna játszani mert kb senkit sem érdekelt. (pedig nem rossz) az alap one-on viszont kevésbé volt meggyőző az origins,a kinézete még elment de ami zavaró volt,hogy elég lassúnak éreztem. Ha nem a lakáshitelre gyűjtenék beszereznék egy one x-et, bár én egy kicsit későinek érzem..annyira sok szerintem már nem lehet vissza ebből a generációból, bár ki tudja, ha még 3-4 évig kitart akkor megéri.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz s7evcsenko #116697 üzenetére
"Ezt a digitális rendszert, amit itt felvázoltál, miért nem így csináltak meg?"
Te ugye egyáltalán nem követted a konzolpiacot a jelenlegi generáció elstartolásakor?
A Sony széttrollkodta az egész koncepciót. Ebből jó kis meme lett. Ehhez jött az általános felháborodás, mert az emberek nem értették miért jó ez nekik. Nyilván voltak hátrányai, de az előnyöket nem tudta hatékonyan kommunikálni a Microsoft (abban a nagy fika hype hadjáratban nem is csoda). Én azt csodálom, hogy ha ebből kihátráltak, akkor a Kinect erőltetéséből miért nem..."Mi az összefüggés a használt lemezkereskedelem és eme digitális rendszer közt?"
Mert ha aktiválsz egy lemezest, ami digitálisként kerül az accountodra, akkor a lemez eladásával onnan le is kell kerülnie. Ez volt a lényeg. Ők abban látták a megoldást, hogy kijelölt konzolboltokban és partnereknél lehessen leadni a lemezt eladásra.
"Szerintem ha a jelenlegi home rendszer helyett az általad leirt modell lenne, akkor az emberek jelentős része leszokott volna a lemezekről."
De nem értették 2013-ban, hogy miért lenne nekik jó leszokni a lemezről.
"Szerintem rájöttek maguktól, hogy ezzel a rendszerrel még annyit se keresnének, mint most."
Tekintve, hogy minden kiadónak a használt lemezes kereskedelem okozza a legnagyobb fejfájást (ezért van ennyi DLC, mert az nem átruházható), szerintem meg pont ezzel kerestek volna többet. A Sony nem csak konzolgyártó, hanem a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari kiadója is egyben, ő is örömmel fürdőzött volna egy ilyen rendszerben, de akkor és ott jobban megérte nekik széttrollkodni.
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #116707 üzenetére
Ezzel a cikkel hergeltem a nowarez makikat régebben.a jàték màsolgatàst azt mindenki elitéli, de a hasznàltjàték az rendben van. Elég tudathasadàsos àllapot ez.
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #116709 üzenetére
Szerintem az tudathadadásos aki a két dolgot egy lapon emliti. Asszem 9 hónapja elkezdted ezt már egyszer itt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mike1334
veterán
Akkor gondolom az antikváriumokat is betiltanád, mett milyen már, hogy az író zsebéből veszi ki a pénzt...amúgy azért is olcsóbbak a használt játékok (azon túl, hogy sokszor hetekkel-hónapokkal később kerülnek be a kínálatba, miközben az új termék ára ennyi idő után sem csökken ekkora mértékben), mivel már nem terheli őket áfa (csak a beszerzés és értékesítés különbsége után fizet áfát a kereskedő). Plusz jobban leköveti a piaci igényeket a használt piac, rosszabb játék=kisebb kereslet=alacsonyabb ár. Új játékoknál ez sincs így sokszor, mert az árrését a beszerzési árra teszi rá, a gyártó meg nem fogja azt mondani, hogy vacak a terméke. Digitális tartalmaknál lehet igazán nagy akciót kifogni, használt lemeznél még nem láttam olyan hű, de jó akciókat.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #116713 üzenetére
Miért sántít? Komolyan kíváncsi vagyok.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
senior tag
válasz frankdelgado #116708 üzenetére
Nyilván minőségbeli eltérés van a készülékek között, azért gyártanak több féle árkategóriás készüléket (pl műszaki cikk : jelen esetben Tv vagy xbox one és a benne rejlő lehetőségek) hogy MINDENKI megtalálja a számára IDEÁLIS eszközt. Nem megbántani akarlak ,de ha te nem veszed észre hogy mi a különbség egy 200ezres 4ks tv és egy 500 ezres oled 4Ks tv közt akkor vagy hülye vagy vagy vak...
-
powerup2
addikt
válasz nrbi001 #116715 üzenetére
Hát én megnéztem mind2 és ezért vettem oledet amúgy nem mellékesen időtállobb az meg a másik idővel a filmek is csak egyre jobbak lesznek jobban kijön a minőség és ez igaz a játékokra is
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
turikoczka
aktív tag
válasz frankdelgado #116717 üzenetére
Nektek h rémlikagyobb hiány van az X ből mint a One-ból megjelenéskor?
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Vásárolni szeretnék egy One S-t a konzolok szervízétől. Szerintetek érdemes várnom még néhány napot a one X miatt? Lejjebb nyomja vajon az árát? Pont van egy csomagjuk Forza 7-el és Horizon 3-al. Engem ez a két játék érdekel amúgy is...Köszi
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
a.sebi
őstag
válasz ::Trunks:: #116719 üzenetére
Ennél lejjeb mostanában szerintem nem !
-
birorichard
őstag
válasz IntelKiller7 #116658 üzenetére
Nem kizárt, de szerintem inkább a rendelést rögzíthették a rendszerben, ilyenkor már feladottként hivatkoznak rá (hétköznapokon persze ez meg is történik, mikor délután elviszi a futár a csomagot), uh. gondolom holnap felveszi, és kedden kézbesítik.
Én még amúgy nem rendeltem, de nagyon be vagyok már zsongva, ebből vásárlás lesz.
(#116718) turikoczka: Nincs hiány, polcon is lesz még a limitedből is.
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Forza 7 bundle mikor várható?
-
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tennék egyenlőségjelet a kettő közé. A használt játék egy üzletmenetben kalkulált veszteség. Mindkettő bevételkiesést jelent, de az egyik pofonba önként szaladnak bele, a másikra meg nincs ráhatásuk.
Az EA saját kezébe vette a dolgot és megcsinálta az Access-t. A Microsoft is kiadókat csábít a GamePass-be. Az ipar átalakulóban van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez se valami friss cikk.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
kész ez a pali (reddit)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz HagaNRG #116723 üzenetére
Bár nem hivatalos bundle-ök, de game.co.uk-n vannak One X csomagok játékokkal, tehát akár magyar boltok is lehet elkezdenek kedvezményesen csomagban árulni X-et idővel.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Stauffenberg #116707 üzenetére
Valóban nem, akkor én még keményen PC-ztem.
Viszont nem így értettem.
Hanem, hogy a lemezeket teljesen kivenni a képletből, hagyni így ahogy van, éljen tovább a használtpiac, és csak a digitális részt bevezetni, ahogy írtad, nem úgy, ahogy most van a home.
Na mindegy, ez a GamePass/EA acc amúgy is szimpatikusabb még nekem is, pedig és szinte csak lemezeket veszek.A korom beli haverok közül szinte senki nem játszik, így elég nehezen tudnék összeszedni 10 embert a barátlistára, annak meg nem sok értelme van, hogy ez miatt olyan "barátaim" legyenek, akiket nem is ismerek.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Jovanny2
őstag
válasz s7evcsenko #116731 üzenetére
GLS-nél a szajré, most írtak. Muhahahaha!
A barát dologról: 33 vagyok. 7-8 éve Xboxozom, általában korombeli ismerősökkel. Több olyan "barátom" van, akiket az első években ismertem meg, aztán többször találkoztunk családostól, gyerekestől. Keressük az alkalmakat, amikor összefuthatunk. Szóval lehet ám itt igazi barátokat is találni, nem csak live ismerősöket.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
red6t6
tag
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
pzstm
titán
Egyik tesztelo:
The more I use the X the more I realize I can never go back to standard HD, lol. After months of saying "I don't care about res."[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mankó
veterán
Valaki tud fogyasztási összehasonlítást? X vs S.
-
nagyúr
-
-
Madoc
veterán
válasz nrbi001 #116741 üzenetére
Ez sima one meg az x. Neki S vs X kellett.
Digitalfoundry-nál mintha lett volna az egyik videoban.Abban a videoban volt ahonnan a hőképet is kimásoltam csak nemtom honnan volt. 😀
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
boost
addikt
Na, tegnap este lemondtam az XBox One X Scorpio előrendelésem.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz sting2 #116745 üzenetére
Kb másfél hónapja bejelentettem itt, hogy rendeltem egy XBO X-et, és hát eddig tartott a történet.
Multiplatform cuccokra lett volna az XBO-X, hogy a legjobb minőségben legyen, de hát rájöttem, hogy nem játszom multiplatform cuccokkal. Eddig minden AC érdekelt, de ma már az sem. ACriginst meg Wolfeinstein 2-t sem rendeltem meg. SWBF2-t sem fogom. Valahogy nem érdekel. Eltünt a lelkesedés.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #116725 üzenetére
Nyílván nem mai gyerek a cikk se, meg nem egy kategória a két dolog, az egyikben egy jogszabályban konkrétan tíltott tevékenység jelenik meg,viszont jogdíj fizetés se így se úgy nem valósul meg, ez az egy közös vonás van azért. Én úgy látom jó irányba megy a dolog az általad felsorolt változásokkal. Egyébként még mindíg pc-n, tört szerveren csapatnám a Battlefieldet....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest