- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Wesder #33652 üzenetére
Nem így van. Az indoklás a kitiltáshoz nagyon megalapozott volt. (durva volt az a poszt ami miatt kaptad, anno hasonlóért simán kaptak véglegest) A kitiltásnak meg igazából nincs kapcsolata a prémium tagsággal. Olvashatsz privátot, nagyjából ennyi. Aki azért venne prémiumot, hogy ne lehessen kitiltani, nagyon rosszul gondolkodik...
-
Wesder
félisten
válasz philoxenia #33653 üzenetére
Komoly hogy a kérdésem durva volt? Na ne màr pls...
Megkérdeztem hogy polgàrhàború esetén ki lenne az "ellenség", mert nagyon ezt vízionàltàk. Nem azt mondtam hogy akkor xy-t kell agyonverni. A prémiumot meg nem kitiltàs ellen vettem, hanem mert tàmogatni akartam a lapcsalàdot, de még az az egy funciója sem működött, ami benne volt a csomagban és hibaüzenetnek dobta.Kb ugyan az az eset, mikor a RDR2 PC-s topikban elsütött viccért 2 hetes hozzàszólàskorlàtozàst kaptam, a közvetlen alattam ugyan azt a poént elsütő tag meg semmit.
Legalàbbis amíg élt a korlàtozàs biztos nem, hogy utólag mégis, azt nem tudom.Egyedül a warezpista elleni kirohanàsom miatti kitiltàst tartom jogosnak, mert azt azért tényleg nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
válasz philoxenia #33655 üzenetére
Én az egész politika topikot tiltanám úgy ahogy van. Sőt, törölném az összes (IT, mobilarena) stb hozzászólást ami politika tartalmú. Semmi keresni valója ennek egy számtech oldalon és csak 1 bites vitát szül, ahogy látod is "én nem úgy értettem".
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
Nem vicc volt, hanem egy àrtalmatlan kérdés. Egy szimpla figyelmeztetés is bőven elég lett volna, a komment törlése utàn.
Nyílvàn nem szàndékosan csinàltam, mert ha olvasod a topikot akkor tudhatod, hogy a visszajàró uszító rasszista trollba mindig beleàlltam ha olyan kommentje volt.Mindegy, mostmàr elengedtem.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
válasz Wesder #33658 üzenetére
én így tudom (aztán lehet nincs igazam) nem csak bannt kap egy felhasználó, hanem van warm/figyelmeztetés is. Valszeg abból a topikból volt már ilyen a porofilodon (téged ismerve biztos vagyok ebben. ) és ezeket is mérlegelve adtak neked komolyabb büntetést.
végül is itt vagy meg vagy, el kell ezt engedni és a vitába se kell beleszállni. Való életben sem esik neki az ember mindig a másiknak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Nem akarsz rendet tenni a GTA V és rdr 2 topicban? Csak két napig olvasgasd...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz #81556480 #33661 üzenetére
Még azok a topikok is elegek, amiket állandóan olvasok. GTA-t még játszani se szeretem, nekem nem jött be igazán, a RDR2 .-t meg nekem angolul még esélytelen lenne játszani, talán mire 10 dollárért árulják majd, ragad rám még valami....
Jelentsétek a durva dolgokat, nincs jobb megoldás. -
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #33663 üzenetére
Màr megbeszéltük privàtban pislogi.
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33665 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. Esetleg a ben az be. Ennél sokkal rosszabb volt a 2020-ben.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #33666 üzenetére
Felesleges az első névelő. Beírod google fordítóba, hogy Batista (has) returned..., automatikusan Batista elé teszi a névelőt. A ben ragot viszont máshogy hegesztették, mert bármit írok, sehogy sem adja.
oriic: Megnéztem az ürgének egy hosszabb videóját, betegre röhögtem magam.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33668 üzenetére
Tudom hogy felesleges, de rengetegen hasznàljàk otthon is, így szerintem nem zavaró.
-
MasterMark
titán
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #33671 üzenetére
Legalább valaki észrevette.
Egyébként visszatérve a tulajdonnevekre, én keményen próbálom szóban is elhagyni a névelőt, de a többség visszaránt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mike1334
veterán
Nekem nincs (használható) pc-m, de hátha mást érdekel... [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg az új XBOX? Pár hete gondoltam veszünk használtan egy ONE-t,de lehet mostmár érdemesebb kivárni az újat. Az olvastam hogy ~150k-ra becsülik a megjelenési árát.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
l.skywalker
félisten
válasz GoTReX #33674 üzenetére
Év végén, Holiday időszakban (nov-dec)
Az ára nagyban fogg függni az euro-forint árfolyamtól, de jelenleg még nem tudni egyáltalán semmit arról, hogy 300, 400 vagy 500 USD lesz. Szóval itt még semmit sem tudni, de 150-nél szerintem szignifikánsan több lesz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat
XBOX ID: GoTReX #4839
-
l.skywalker
félisten
válasz MunezXBK #33680 üzenetére
Jelen állás szerint erre nem vennék mérget. Egyrészt a Sony más konstrukcióban fejleszt, nem a nyers erőre alapoznak, másrészt pedig korábban volt arról hír, hogy a Sony mindenképp ki akarja várni az XsX árát, hogy aszerint döntsön a sajátjáról, mert a hűtés-megoldása költségesebb lett mint tervezték, ezért szeretnének "okosabbak" lenni. De ez is mind csak pletyka. Az is lehet, hogy mindkettő 600$ lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33681 üzenetére
Volt már olyan pletyka is(képpel), hogy egy kanadai bolt átszámolva ~400 amerikai $-ért kezdett el felvenni előrendeléseket ps5-re.
Persze az simán elképzelhető, hogy ennyit előre elkérnek és a különbözetet kifizettetik a valós árhoz képest, mielőtt odaadnák a konzolt a vevőnek.
Azért ha a végén kiderülve, hogy 100 usd-vel olcsóbb a kék oldal terméke, az eladások tekintetében szempont lehet, hiszen a true MS fanok vennének drágább gépet vagy aki már túl sokat befektetett játékokba, ha közel azonos a teljesítményük is.
Szerintem azért is akarják kivárni az MS ár bejelentését, hogy ők legalább 50$- al az SX alá tudjanak menni és akkor megint elmondható, hogy olcsóbb az ő gépük. Az mindegy hogy mennyivel, az emberek úgyis az olcsóbb szóra asszociálnak és a comparisonokban is mindig pozitívumként van feltüntetve most is.
"Got any other secret weapons?"
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #33682 üzenetére
Az, hogy egyik drágább vagy olcsóbb önmagában nem okoz gondot. Az ár/érték arány a lényeg. Szerintem mindkét cég ezt fogja követni és az Xbox 100 USD-vel drágább lesz.
Szerintem a PS 400-450 lesz, az Xbox 500-550
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #33685 üzenetére
MS meg a Sonyra vár. De megkeresem a cikket. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #33688 üzenetére
Az volt a baj hogy Sony cikkeket linkelgettél, és valaki megsértődött.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #33688 üzenetére
Nem, nem ilyen cikkek miatt. Azok a cikkek hasraütés szerű adatokra alapozva gerjesztették a hangulatot az elvakult rajongók között. Te beraktad őket és 3-an azonnal ugrottak rá. Ebben nincs ilyen.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33691 üzenetére
+ az sem lehet mindegy, hogy fő topikban(szakmai) vagy lokál(off) történik ez.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33684 üzenetére
Az erősebb konzol sejteti a magasabb gyártási költséget is, ahogy One esetében is volt, hogy 0 szaldós a hw és a szolgáltatásokkal keresnek pénzt, de voltak olyan feltételezések is, hogy veszteséggel adják így is, hogy ne legyen mégnagyobb árkülönbség a kettő között.
Mostmár mindkét oldalon lesz backward compatibility, ez már nem eladási érv.
Most ha azt nézem, hiába volt GP-ben is rengeteg 360-as játék, 5-nél többet nem töltöttem le, mert a 360-as játékok kimaradtak korábban is, így ONE-os címeket kerestem elsődlegesen.
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33693 üzenetére
Inkàbb mondjuk úgy, hogy nem mondegyik 360 jàték maradt jàtszható így a 8. gen végére, de egy RDR2, Gears5, Forza Horizon vagy akàr RE2 is simàn jàtszható lesz akàr 5 év múlva is.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33685 üzenetére
Elég kevesen nézik az ár/érték arányt, csak a végösszeget. Ha már 20000-nél drágább valamelyik, csak a márkahű emberek veszik a drágábbat, megjegyezném, hogy mire itthon megjelenik az SX(most lesz egy minimum fél éves gazdasági világ válság pont a holiday seasonre), az euró is felmehet 400 Ft-ra és az a 100$€ különbség is itthon 35-40k+ Ft lehet, az már jelentős különbség és akkor még ott a rekord áfa.
Ha már ár/érték arány, én nem vagyok márkahű, amelyikre jobb dealt találok a jelenlegi genből, az lesz. Valamelyik nap láttam bontatlan pro-t 80-ért, már majdnem behúztam, de félóra alatt elkapkodták mire megrendeltem volna.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #33691 üzenetére
Ez egyik pont a ps5 lehetséges kiszivárgott áráról szólt a másik meg arról, hogy ne egyszerűen a TF számok alapján válassz és felsorolta mindkét gép előnyeit. De azért értem, hogy ez sérti egyesek érzelmeit és a kitiltáson sem lepődtem meg tekintve, hogy az elejétől fogadások voltak rá, csak hát az ürügy lehetett volna kevésbé átlátszó.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #33696 üzenetére
Ez egy OFF topik, itt nem kell OFF szűrőt használnod.
Én nem mondom azt, hogy bármit direkt vagy véletlenül csinál bárki is. De az egyik linked után külön kérték ketten is, köztük egy nagybetűs, hogy ne erről szóljon a topik. Erre jött tőled a következő ugyanilyen.
Nekem nincs bajom azzal, ha ilyen témáról is szó esik: a megfelelő helyen
A PS5 topikból is kitiltottak, gondolom ott is csak egy ürügy kellett.
És az Xbox One topikból is.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Carlos Padre pedig hát LaciRCM óta tudjuk, hogy az OFF topikban OFF az ON.
Remélem a "home" lehetőséget nem veszik el. Meg akarjuk felesbe venni a MotoGp20-at, de kicsit elbizonytalanodtam. Nem szeretnék kényelmetlen helyzetbe kerülni ha beszüntetik a "home megoldásokat". Jó 2 hónapja kaptam a semmire egy figyelmeztetést. Nem beszélek csúnyán, nincs vpn, nincs külföldi fekete piacról vásárlás, kizárólag store-ból veszünk mindent, kártyával. Rejtély miért warnolt le az MS. Minden hónapban mindkét home gépen belépünk a saját fiókkal biztos ami biztos, hogy látszódjon az "tulajdonos" használat az adott gépen. Egy gonosz betűt nem írtam senkinek a 2év alatt, sehol, soha. Ezért idegesít.
Szerk: A prémiumot meg nem kitiltàs ellen vettem, hanem mert tàmogatni akartam a lapcsalàdot, . Nincs kitiltás ha van prémiumom? NEBA Vennék is rögtön kettőt.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
12 év (bocsi mindjárt 14) alatt kétszer ha volt balhém.
Mindkétszer bevédtek a moderátor haverjaim.dehogy védtek, hiába kértem őket. Becsületesek ezek. Pedig régen más világ volt a PH-n, több fajta megszólalást "engedtek". Ma már a PH is olyan mint a mai NBA, értsd minden szarért fújnak, és az egész játékot teszik tönkre (értsd Rodman ERA amikor bírókat fejelt le). Nem azt mondom, hogy rossz a PH, csak adjanak egy topikot ahol azt csinálok amit akarokMilyen szép idők voltak azok a régiek (krokodil könnycsepp)
Ja és egyedi avatart se adnak. Ilyet.....
Mondjuk még nem kértem, de akkor is.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
l.skywalker
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #33699 üzenetére
A fórum igazodik a korhoz és igen a kor változik. Ma már nem lehetne leforgatni egy Tropic Thundert sem. Van aki tud haladni a változással, van aki nem.
Egyedi avatart pedig az kap aki kér és jogosult rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.