- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #33803 üzenetére
Pedig gyön a hosszú hétvége.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
Kéne ilyen ph karantén, ahol csak az aktuálisan kitiltottak irogathatnak egymásnak
-
-
Cyrin
addikt
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #33810 üzenetére
Hihihihihahahaha
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz #81556480 #33805 üzenetére
-------> LaciCRM True Legend
..és a PH-ról kitiltottak társasága FB csoport. Stipi én találtam ki elsőre.
Szerk: Kéne ilyen ph karantén. Finoman kértem adjanak egy topikot ahol azt csinálok amit akarok, végtére IS a chaten is volt anno dühöngő/zárt osztály. Egy távoli ismerős mesélte.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #33776 üzenetére
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz HartgeH3-2.8 #33813 üzenetére
Hamarabb létezett, mint a Facebook maga....
-
Bep
őstag
-
Beniii06
addikt
Akinek az EON szolgáltat áramot(lakossági) és átutalással fizet, május 1-től változik a számlaszám:
"Az új bankszámlaszámunk 2020. május 1-től:
16300000-04014247-90406445
További információt az eon.hu/fontosvaltozas oldalon talál""Got any other secret weapons?"
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #33819 üzenetére
Feltételezte nem így exboxozunk.
mod.: több gyerekesek előnyben.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Carlos Padre
veterán
Xbox Series X Won't Change The Xbox User Interface At Launch
Ez most nem tudom jó hír e vagy nem. Az xbox egyik baja, hogy nem tudnak találni neki valami arculatot amit aztán tökélyre fejleszthetnének, helyette össze vissza próbálkoznak és mindig félkész az egész. Ez a legújabb például kimondottan béna lett szerintem.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #33821 üzenetére
Én személy szerint jól elvagyok vele. De nincs viszonyítási alapom. Ha majd használok mást, akkor talán változik a véleményem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #33822 üzenetére
Ne mond már, hogy most kezdted. Csak az xbone megjelenése óta annyi változat volt, hogy nem tudnád megszámolni a két kezeden, és már előtte az xbox 360on is ezt csinálták. Nem azt mondom, hogy baj ha néha megújulnak, hanem, hogy soha nem fejezik be egyiket sem.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #33823 üzenetére
nekem ez tetszett a legjobban. xbox 360 original
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #33823 üzenetére
Nem nem most de nem is olyan régen. Kábé pont 3 éve van One-om. De egyébként ezt személye válogatja. Én ezekben otthonosan mozgok. Android, iOS, Win, Linux, 360, One. Been okoz gondot egyik felület kezelése se.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33819 üzenetére
Ha nem érkezik meg a szolgáltatóhoz a befizetés --> kikapcsoljak, akkor csak 0K-ban fog futni a játék, constant black screen lesz, végtelen fps-el.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33826 üzenetére
"Linux"
Amire te gondolsz, az a GNU/Linux, mert a linux az magában csak a kernel.distro?
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
félisten
-
nagyúr
válasz l.skywalker #33833 üzenetére
Nagyon jó Mostantól fix, h mindig ez fog eszembe jutni ha ránézek. Szval a hamburger gomb mellé kapunk egy liba gombot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gá gá olállá
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #33834 üzenetére
Az egy HONK! button.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33838 üzenetére
Igen, és azt az idegesítő honk hangot adja, mint a liba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csuvicsuva #33840 üzenetére
Create gomb a neve, lényegében lecserélték a Share gombot, mert állítólag többet tud majd. részleteket nem kaptunk még. A lényege ugyanaz lesz majd, vagyis képeket, videókat, stremeket oszthatunk meg, csak valamilyen komolyabb háttér is lesz hozzá. (Ha tippelnem kellene, valami studio szerű app, vagy kliens, de hivatalosan még nem tudunk róla semmit)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
csuvicsuva
addikt
Köszönöm, most kíváncsiságból képen megnéztem egy DualShock 4-et, jó pár éve volt a kezemben, el is felejtettem, mennyire át lett alakítva a hármashoz képest.
Vagy az is lehet, hogy onnan indulnak majd az exkluzív játékok.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33831 üzenetére
A 20.04-re én is kíváncsi vagyok, de egyenlőre maradok a Linux Lite/Kubuntu-nál, ami még 18.04 LTS alapú, de a legstabilabb OS-ek, sajnos ez a win10-ről nem mondható el annyira, de muszáj használni munkához azt is + csak azon fut az xbox (beta) app.
(#33832)
Nem tudod miről maradsz le."Got any other secret weapons?"
-
Crytek
nagyúr
Török store vásárlásnál tudna valaki segíteni (azaz megvenné nekem giftbe)? OnRush érdekelne most csak 1.94 euro
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest