- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #33599 üzenetére
Jó, írhattam volna azt is, hogy email tárgya: hab --> válasz: Re: hab
Rajtam így jön ki a bezártság. Hozzá voltam szokva, de ez már nekem is sok. Tudod, hogy nem iszom.
philoxenia: Ne, ez teljesen autentikus??? én meg ilyet találtam: arab , görög Hamilton
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33601 üzenetére
Elgurult a gyógyszered, vagy nem ittàl ma még eleget?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #33604 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #33605 üzenetére
Még a múltkorira, amikor tele volt offolva az Xbox topik és mondtam, hogy már biztos tanulod Palpatine-tól a villámokat, utána raktad be a képet, én meg most jutottam el odáig, hogy átalakítsam. #207946
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #33606 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33609 üzenetére
Naná
De gondolom GamePass#number lenne, úgy meg nem vicces.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Androidon van rà mód hogy kiszedjem a PPPoE jelszót az asteriks mögül? PC-n menne, de az ugye nincs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33614 üzenetére
4-7 nap múlva itt a Fritzboxom, amivel talàn végre tudok multizni. Nem egy olcsó router, úgyhogy falba rugok ha nem fog menni.
A falból jövő netkàbel PPPoE kapcsolatot hasznàl, amit a router beàllítàsainàl kell megadni. A username làtszik, de a pass az rejtve van, és PC-n tudnàm csak làthatóvà tenni a mögöttes karaktereket. A főbérlő nem érti mit szeretnék, így nekem kell kihalàsznom. Csinàlhatok egy TP-link backup file-t, ami tartalmazza, csak azt sem tudom hogy lehetne abból kiolvasni az adott jelszót.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33615 üzenetére
Akkor ha jól értem, most van egy tplink routered ami felépíti a pppoe kapcsolatot és szeretnéd a pppoe jelszót megtudni.
Ki állította be a tplinket? Nem te vagy az előfizető? A szerződésen(vagy amit akkor kaptál papírokat) rajta kell lennie a login adatoknak. Próbáld meg ezt a szerződést elkérni ha nem te vagy az előfizető.
Mivel tud többet a Fritzbox, mint a Tplink, ami korlátozna a multizásban?
Portot lehet nyitni a tplinken is és ha jól tudom odakint a UPC használ fritzboxot, de az is puma chipsetes.
Szerk.: Ha a webes felületen nem tudod megnézni a weboldalt mobil böngészőből, akkor váltsd asztali módra/próbálj ki másikat chrome, firefox, opera stb
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Def26
félisten
válasz Beniii06 #33616 üzenetére
valamiért meg akarja tudni a főbérlő felh, nevét és jelszavát. De szerintem ahhoz, hogy egy másik routert használjon erre, nem elég ezeket tudni. Központban is engedélyeztetni kell még pár dolgot, hogy kezelje a rendszer a másik routert.
Itthon így ment csak nekem is, adsl nettel.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Beniii06
addikt
Teljesen más technológia a kettő, ne keverjük. Akkor kellene központilag regisztráltatnia, ha koaxon netje lenne, mert ott a MAC cím alapján engedélyezik, de ahol pppoe-t kérnek.
Az igaz először azt kellene megtudni milyen szolgáltató, milyen fritzboxot rendelt típusra, hogy van most bekötve az egész, van-e a tplink előtt szolgáltatói eszköz, honnan rendelte szóval ilyesmi infók nem ártanának tényleg.
Talán a legfontosabb kérdés: miért kellett másik router? Miért nem ment a "multizás"? Lehet nem is lenne szükség a másikra.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33615 üzenetére
"Csinàlhatok egy TP-link backup file-t, ami tartalmazza, "
Nagy a gyanúm, hogy nem emberi nyelven kódolja(szöveges formátumban), hanem hexadecimálisan, van hozzá ingyenes "hex tool binary editor", inkább hagyd, ha már a falbontáson gondolkodsz, de az tény, hogy jelszó nélkül nem fog menni a másik, kivétel ha mögé kötöd, de akkor dupla nat lesz, az pont nem ideális multizáshoz, viszont azt is ugyanúgy port forwarddal meg lehet oldani, csak akkor értelmét veszti, mert ezt a tplinken is tudni kell beállítani.
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33618 üzenetére
Mikor beköltöztem itt volt minden.
A szàlloda ahol dogozom annak az egyik lakàsa. Nyithattam én a TP-linken akàrmilyen portot, a box akkor is Teredo miatt vonyít, olyan beàllítàs meg nincs a TP-Linkben. Nem tud NAT-olni a router, a box azt írja rà hogy unavaiable.
Az ipv6 beàllítàsokkal is jàtszhattam bàrmit, az sem segített.
A Fritzboxban tudom hogy van Teredo checkbox.
dconnect-es a felhasznàlónév, úgyhogy gondolom ugyan az a szolgàltató, mint a szàllodàban.
Fritzbox 4040-est rendeltem, ez volt a legolcsóbb. Még nem adtàk fel, ha azt mondjàtok felesleges visszamondom.Mondjuk ha leírjàtok hogy kell portforwardolni, megcsinàlom megint, lehet én voltam a balfasz. Màr egy moderate NAT-nak is örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MunezXBK #33621 üzenetére
Még nem jött meg a Fritzbox.
Nekem az a jelszó kell, amivel a router internetkapcsolatot hoz létre. Mint otthon a Digis routerek.
Chrome PC-n kiiratja inspect módban, csak androidon nem működik, mert egy herélt fosch.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33625 üzenetére
Igen, így van, szóval csak fog kelleni a szerződés vagy legalább annyira, hogy akinek a nevén van hívja fel a szolgáltatót és kérjen "public ip address"-t, németül nem tudok sajnos, de ezt így meg kell érteniük az ügyfélszolgálaton.
A fritzboxot nyugodtan visszamondhatod, azzal nem lesz megoldva a probléma, hiába fogod tudni a pppoe logint és a jelszót.
Ami még nekem gyanús, hogy hotel szobát írtál, lehet van, sőt biztosan is van a szállodának belső rendszere és az IP címből azt is el tudom képzelni, hogy te a szállodán keresztül kapod az internetet, ami rossz eset lenne, mert akkor a hotel IT-s részlegét kellene ugyanilyen ügyben zargatni, de mivel a nyilvános ip címből általában egyet szoktak adni, így esélyes, hogy a szálloda ezt nem fogja neked megadni.
Azt kellene kiderítened, kinek a nevén van az internet előfizetés(írásos szerződés a szolgáltatótól rajta az előfizető nevével), mert az is elképzelhető, hogy a te főbérlőd is a szállodától bérli a net hozzáférést és akkor nem lesz neked nyilvános ip címed, de ha szerencséd van, a főbérlőd az előfizető és ő kérhet nyilvános ip címet(persze nem ismerem a szolgáltatót és lehet nem adnak, már másik történet)
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33626 üzenetére
Mikor a szàllodàban laktam kértem a HR-est hogy beszéljen az ITs kollégàval hogy legalàbb a boxot engedjék ki a netre. Szartak rà. Esetleg még az jàtszhat hogy az itteni netre azt mondom hogy nem kell. Opcionàlisan kérhettem, mikor beköltöztem, és kötettek a sajàt nevemre netet ide valamelyik szolgàltatóval. Köszi sràcok a segítséget. Most hogy mondod, biztos hogy a szàllodai net lesz, mert Dying Light alatt strict NAT-ot ír. Na mindegy, majd kitalàlok valamit. Fritzboxot visszamondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33627 üzenetére
Az a biztos, ha saját nevedre köttetsz előfizetést, mert akkor te is tudod módosítani(már ha van választási lehetőség másik vezetékes megoldás).
"Dying Light alatt strict NAT-ot ír."
Ezt kellene port forwarddal olrvosolni, a probléma, hogy te a szolgáltatói vagy szállodai oldalról vagy natolva és ahhoz te nem férsz hozzá.Ja és hogy ne maradjon le a trollkodás:
Most, hogy megspóroltuk neked a " méregdrága" fritzbox költségét, meghívhatnál minket egy üveg [kép] sörre, azt úgysem veszik, biztos akciós.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #33618 üzenetére
A szolgáltatói egységet (modem, ONT, stb. ) bridge módba kell kérni, ha az utána kötött saját routertben akarjuk a PPPoE azonosítást elvégezni. Nálam is így van. Ezt bekötés előtt külön kérni kellett
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33629 üzenetére
Gyere haza, átléped a határt és 14 napra karanténba kerülsz (papíron)
Nem tudom mennyi a sör ára, neten láttam mémként, hogy Ausztráliában talán ilyen lidl/aldi/penny féleségben felvásároltak mindent, még raklap sem volt, nemhogy üres rekeszek, erre a linkelt márkájú sört érintetlenül hagyták.
Ha megtalálom a képet, belinkelem ide."Szigirúan csak Xbox-szal rendelhezőknek."
Akkor erről lemaradok. Inkább azt kellett volna írnom, hogy hívj meg minketegy hónap PS pluszra(ott most exclusive-okat osztogatnak, ha jól tudom)10€ az már sajnos inkább 3700 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33630 üzenetére
Modemet nem lehet bridge módba kérni, mert pont az a szerele a hálózatban. HGW-t lehet bridge azaz "modem" módba kérni, csak ugye ott nincs pppoe. ONT-nál szintén nincs bridge mód, ott PPPoE passthrough van.
"A falból jövő netkàbel PPPoE kapcsolatot hasznàl, amit a router beàllítàsainàl kell megadni."
Ebből nekem az jött le, hogy nincs szolgáltatói eszköze neki, hanem úgy kap net hozzáférést, mint ahogy itthon a digi csinálta/csinálja FTTB esetén, bejön a lakásba egy utp amire saját routert kötsz és pont pppoe-val autentikál( a szálloda/kis helyi szolgáltató helyében én is így csinálnám meg), azt pedig nem írta, hogy lenne szolgáltatói eszköz a szobájában(furcsa is lenne egy hotel szobában). Már kiderítettük, hogy natolt ip címet kap és azt is valószínűleg a szállodától.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33631 üzenetére
Tesco-sat néztem 500ft/üveg.
Hova lett az Xbox-od?
Mi is kaptunk ex címet, rögtön 2-t, mert a Fable az az, meg a 360 címek nem mennek PS4-en.
Egyébként ahogy nézem a PS+ most ilyen nesze semmi fogd meg jól. Az UC4-gyel màr "mindenki" is jàtszott, a Dirt Rally 2 fele meg hiànyzik ahogy olvastam.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #33634 üzenetére
Màshonnan is elvehetem a felét, és akkor marad Di lly vagy rt Ra.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #33633 üzenetére
"Hova lett az Xbox-od?"
Egyszer volt, hol nem volt.
#masterraceEzek után mehetek a konzol pro és kontra topikba, ha mégegyszer beszállok, mert akkor tényleg "játszani" is akarok, igazából megfordult a fejemben, hogy adni kellene egy esélyt a másik oldalnak is, azért nem "mindenki" játszott UC4-el és ha jó árban lesz pro vagy x, lehet rá is veszem magam, már csak a jó dealekre várok.
A német MM-es X akció jó lett volna, ami linkelve lett One-os topikbancsak ugye ők nem szállítanak ide.
-
Wesder
félisten
válasz Beniii06 #33636 üzenetére
Ja hogy mustàros lettél... Én a mustàrt csak a HotDog-on tudom elviselni.
Vettem is tegnap ilyen Edeka sajàtmàrkàsat, valami nevetséges 30¢-ért. Mondom biztos olyan gagyi mint a TV, S Budget, meg tàrsai... A lófaxt, lemarta az orrom.
Jó persze nem mindenki jàtszott az UC4-gyek, de gyanítom hogy a topikban màr mindenki végigszaladt rajta, mert hàt "kötelező és kihagyhatatlan".
Én most jutottam el odàig hogy a Tomb Raidereket egyàltalàn végigtoljam, és eddig csak azért nem panaszkodom még mert kb 25€ volt a triológia mindenestül.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Valve tegnap bejelentette a Half Life 4-et, ha màr hàromig nem tudnak szàmolni.
-
-
Beniii06
addikt
válasz st3v3np3t3r #33639 üzenetére
"Azon csodálkozok, hogy a VR kiadást adtak ki"
Pár napja jelent meg hír, hogy a Valve pont azért hagyta abba az episode 3-at mert a HL széria mindig az újításokról szól és hiába volt "episode", annyi tartalmat raktak bele, hogy külön játéknak is elment volna + évekig fejlesztettek volna egy részt is(3-4 év) és ők már ezt nem vállalták be/nem engedték.
A fejlesztők(mostani Alyx gárda) azt is lenyilatkozta, hogy ők szeretnének több HL játékot csinálni és a Valve vezetőség is hajlik rá. Úgyhogy valószínűleg a későbbi részek is mind VR-esek lesznek, de nem zárták ki, hogy csinálnak hagyományos PC-s portot is, sőt utaltak rá hogy elképzelhető.
-
-
Wesder
félisten
Kedvesen figyelmeztettek hogy egy hét múlva lejàr a prémiumom.
Nem sok kedvem van meghosszabbítani, csak így olyanokkal is kitolok, akik nem érdemelnék meg.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #33643 üzenetére
Persze hogy lehet, csak Strict NAT-tal nem.
Màr visszamondtam a Fritzboxot.A legutóbbi semmiért való felfüggesztésem utàn nem szivesen fizetném tovàbb a prémiumot, csak sajnos ezzel olyantól is megvonom a tàmogatàst, akivel semmi bajom nincs. Az oldalt meg appból làtogatom, abból meg a fejlesztő kap pénzt, nem a PH!.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #33645 üzenetére
Igen, ha Open NAT-os az illető, egyébként meg nem.
-
MasterMark
titán
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #33647 üzenetére
Elég sok jàtékban nem talàlok ember, mert nem open a NAT-juk.
Asszonnyal sem tudok multizni, mert moderate NAT-ja van, azt is csak szolgàltató tudnà àtrakni, de azt meg anyósnak elmagyaràzni...
A topik rocket league partyjait is azért hagyom ki mert egy kínszenvedés összehozni hogy egyàltalàn csatlakozni tudjak, és még hang is legyen.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #33649 üzenetére
Probàltuk, szar volt. Mondjuk azt sem tudom ki hosztolt, és milyen NAT-ja volt. Nem most volt, hanem 3-4 hónapja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest