Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33300 üzenetére
Elvileg érettségi is lesz ugyanúgy májusban.
Def26: Magyarnak soha nem jó semmi?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
válasz zsolti72837 #33301 üzenetére
ennyire ne szaladjunk előre...
Aki nem látta a bejelentést, youtube-onlink illetve a FB Magyaroszág Kormánya/Videók oldalon már fent van, 3:40tőlGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33302 üzenetére
Egyik egyetemi ismerősöm küldött egy képet amin egy email volt amit az intézménytől kapott. Távoktatás lesz és ha a vizsgákig nem változik a helyzet akkor élő Skype-os vizsgázás lesz. Szóval még nem tudni ez igaz, változhat bármilyen irányba.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Beniii06
addikt
válasz zsolti72837 #33303 üzenetére
"ha a vizsgákig nem változik a helyzet akkor élő Skype-os vizsgázás lesz."
Azért az durva lenne, ha május végéig "veszélyhelyzet" lenne, a mostani is csak 14 napra szól, amit lehet hosszabbítani, de 2 és fél hónapra kétlem. Különben is, nekem arról van információm(szintén ismerős által), hogy annyival tovább is fog tartani az iskola vagyis a nyári szünetben is lehet vizsgázni akár.
Még jó, hogy a munkahelyen lehet "távmunkát" is végezni, mert most a tömegközlekedés is gáz, de ugye ezek csak az elsődleges hatások, ebből még nagyobb gazdasági probléma is lesz.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
válasz zsolti72837 #33303 üzenetére
felsőoktatásban szinte már alapkövetelmény a digitális eszközök használata meg az internet, de általános és középiskolai oktatásban ezek nem kötelezőek, így a legnagyobb gondot ezen iskolások távoktatásának megoldása lesz a legnehezebb,főleg olyan családoknál,ahol se számítógép,se internet nincs
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
van egy rákos fehér kontrollerem, nemrég firmware genyó is lett frissítve. pc-hez használtam sokáig, majd vissza csatlakoztattam xboxhoz, és most nem tudom ujra pc-ez csatlakoztatni bt-n. HOGY KELL ?
-
törölt tag
nem értem geci
van az a jelenség, hogy bármit nem tudok megoldani napokig, hetekig, amint beírom ide, sikerül
most is ez volt a rák egye meg
persze nem xboxx controller csatlakoztatása menüre kell menni, hanem " bármi" és akkor ott az xbox wireless izé, és már csatlakozik is
tenQ mikroszft naon hűvös
-
törölt tag
hétvége van miféle kérdés ez hogy ittam e nem is értem
de ettől még visszaolvasván a mondandómat, teljesen legális amit írtam , nem ütközik magyarország alaptörvényébe
-
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33313 üzenetére
-
Beniii06
addikt
Gondolom offba(lokál topikban) meglehet kérdezni:
Mi az oka annak, hogy hirtelen tele lett az apró X-ekkel? Köze van a mostani helyzetnek hozzá(kell a pénz laptopra távmunkához) vagy mi? A gen váltás még odébb van ~8-9 hónappal, nem hiszem, hogy amiatt lenne eladó ennyi X 80k környékén.Azért is érdekelne az ok, mert megfordult a fejemben, hogy a patika állapotú, garanciális S-et elpasszolnám és minimális ráfordítással beszereznék egy X-et a helyére, de ha gyorsan elfogynának az X-ek, azért nem szeretnék media player/blu-ray olvasó nélkül maradni vagy sokáig hirdetni az S-t. 200k-t a nextgen nekem nem ér meg, majd ha beesik az ára 100k alá annak is.
-
Micsurin
nagyúr
AC Odyssey kérdés:
23-as vagyok most tartok még csak Xenia-nál de megjelent a Fate of Atlantis első küldije a The Heir of Memories. Nem fizetős most a DLC vagy mi? 3850-et ír a store pedig. Mindig ennyi? Megéri a másik is szvsz alap story után Season pass vagy csak Atlantis?Ha nem free most a DLC miért adta be a küldit?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #33318 üzenetére
"The Heir of Memories is a series of quests that has been added to Assassin's Creed: Odyssey in a free update. These tasks must be completed if you plan to get to Atlantis."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
Stalker regényeket ismeri valaki?
Switch Tax
-
-
Beniii06
addikt
Erre nem gondoltam, most, hogy sok minden bezár/utazni sem lehet, kinti szabadidő töltésnek valóban ez a legjobb módja vagy tömegközlekedés helyett.
Akkor menni fog fel apróra az S szerintem, csak én épp nem biciklire cserélem le.
Beárazós topikba érdemes írni(mik a tapasztalatok) vagy ott csak olyan árat írnak, ami "piaci ár alatt van és biztosan elmegy" kategória?
-
zsolti72837
addikt
válasz Beniii06 #33304 üzenetére
Az biztos, erre a diák sincsen felkészülve szerintem. Ahogy Def írta kínában még mindig óvatosak azért, lehet hogy itt is eltart annyi ideig.
Ez 14 napra szól ez igaz, viszont azt nem tudja senki, hogy meddig fogják meghosszabbítani.
Gazdaságba nagyon bele szól és főleg a kis- családi vállalatok fogják megszívni akik ebből élnek.st3v3np3t3r: A felsőoktatás egy kicsit könnyebb helyzetben van, de vannak sajnos olyan tanárok akiknek ez fejfájdalmat fog okozni, mert nem nagyon ért a számítástechnikához.
-
l.skywalker
félisten
válasz zsolti72837 #33325 üzenetére
Bezár globálisan az összes Apple store, Kínában most nyitnak újra. Mi ez ha nem egyértelmű jele annak hogy ott már minden rendben?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #33319 üzenetére
Oh értem úgy jött le ez is csak akkor volt free mikor az ep1. Köszönöm!
Egyébként ez se rossz lassan fullon vagyok 35-41-es nem main mission-őkkel.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #33326 üzenetére
Náluk már nincsen para, ott végigment a vírus úgy néz ki.
Már csak az a kérdés, hogy itt meddig fog tartani ez az egész.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Wesder
félisten
válasz zsolti72837 #33328 üzenetére
Hàt ja, ha kína azt mondta hogy vége, akkor az úgy is van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33322 üzenetére
Elfogadom képviselő úr viszont válaszát.
Önnek igaza van.Boldog karácsonyt.
-
válasz zsolti72837 #33325 üzenetére
nem csak a felsőoktatásban fog fejfájást okozni
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
mike1334
veterán
A Plague Inc. és a Pandemic nem akciós még?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
zsolti72837
addikt
válasz st3v3np3t3r #33331 üzenetére
A "lentebbiekről" ne is beszéljünk.
-
válasz zsolti72837 #33336 üzenetére
az szó szerint a legrosszabb migrén lesz majd... folyamatosan figyelem a magyar közlöny oldalát, hogy mikor adják a rendeleteket ezzel kapcsolatban...
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #33332 üzenetére
-
Ohh, yess!!! Van már kecske szimulátor (Goat Simulator), van már kenyér szimulátor (I'm bread), és végre jön a f@szverő szimulátor is.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #33321 üzenetére
Igazából inkább elbeszélések/kisregények.... Anno még a nyolcvanas évek elején jelent meg az első részlet "Piknik a senkiföldjén" címmel ha jól rémlik egy Galaktikában. A Sztrugackij fivéreknek még egy kötetük volt akkoriban forgalomban, a Nehéz istennek lenni/A hétfő szombaton kezdődik címmel. [link]
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #33343 üzenetére
Az elsőt olvastam, a másik kettő meg megvan a polcon...ha beüt az otthonmaradósdi el is olvasnám végre őket...de sajna 300 kilométerre vannak...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
-
Ehhez is nagy pofa kellett!
Trampli meg akarta venni a koronavírus elleni vakcinát,hogy exkluzívan csak amerikáé legyen remélem ezt a patkányt nem választják újra...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #33346 üzenetére
Akkor Bostonban már leszimuláltak mindent hónapokkal ezelőtt, hogy ez lesz és elfelejtették értesíteni a világot erről? Akkor most el is kellene hinni, hogy még két hónapig ez lesz?
Még csak egy hete sincs, amióta "veszélyhelyzet" van /pánik hangulat/, de máris kifordult mindenki önmagából, ha még erre rájön a 2 hónapos bezártság is, hosszú (hó)napok elé nézünk.
Legalább tavasz van és egyre tovább van világos, többet lehet lehet kint lenni a szabadban.Ja és amíg el nem felejtem, ahogy a BB topikban szokás írni, "mindenre IS van topik" : Koronavírus topik
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest