Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tyielow

    aktív tag

    kb. 1,5 hónapja értem el a 60-as szintet, felhúztam egy DH-t, tankolni járok Mythic kulcsokat. Elég sokszor előfordul, hogy úgy mennek le a bossok hogy én maradok életben egyedül, és a maradék 100-150k hp-t egyedül csapkodom le a bossnak. Tegnap egy 10-es SoA-n ugyanez volt a helyzet, nagyon gyász volt a party, kínszenvedés, azért könyörögtünk, hogy vége legyen. Az első nekifutásra bebugolt a játék, nem spawnolt a lándzsa középen. Aztán második kör. Erre ez lett:

    Mondanom se kell, hogy ment az Alt+F4.
    Ezeken a random mythic partykon kiégek. 4-ből 3 gyászos. Vagy a tax nem megy, vagy behúznak mindenféle trash packokat az emberek ok nélkül, vagy szimplán semmi dps-t nem tolnak ki. Amit meg az altommal élek át 5-ös kulcsok környékén, borzalom. Szerintem az emberek 0-áson szereznek egy kettes kulcsot, azt még könnyedén kiütik, vagy valakik kiütik nekik egy partyban, majd az 5-ös kulccsal összeinvelnek egy partyt oda meg már egyszerűen elvéreznek.
    Saját klántársaknál is tapasztaltam, hogy emberek hogy el vannak tévedve, hogy majd bejön a full pvp gearben és talenttel mythicre, persze kapásból a 10-esre akar bejönni velem, hogy "csak jó lesz oda is"... nem... ne gyere... na mindegy. minden másnapra jut egy agyhúgykő. Majd hozzászokok.

    YouTube: toty1ka

Új hozzászólás Aktív témák