Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csapoati

    nagyúr

    válasz .LnB #70494 üzenetére

    Engem tegnap egy allis gyíkarc (nem minden allis gyíkarc, mielőtt valaki félreértené :) ) csapott meg Dalaranban, Krasus Landingnél. Odateleportáltam, kimentem pisilni meg inni, mire visszaértem, elkapott egy rugó (mi más, a legaljasabb tacskók valahogy mindig azzal vannak ;] ). Milyen jó, hogy elvileg sanctuary az egész város. :D

    .LnB: A hunterem a Jaedenar szerveren van (régi Blackravenses kari, csak én már nem költöztem a TN-re :D ), régen ott kb 90-10 volt az arány a hordások javára. Ha allist láttam, az azonnal menekült mindig. Na az elmúlt pár évben valami megváltozhatott, mert most meg kb 20-80 az arány az allinak. Konkrétan alig tudtam átverekedni magam a MoP tartalmon, mert egyfolytában jöttek a halálfejes "hősök" legankelni. Nem húztam fel magam, mert instázgattam, vagy átlogoltam addig másik karira, míg lefekszenek az óvodások. :) Ettől függetlenül azért bosszantó úgy, hogy nem tudok egész nap játszani közel sem (bár nem is akarok).

    [ Szerkesztve ]

    tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Új hozzászólás Aktív témák