Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz DrGonzo22 #64615 üzenetére

    Kevésbé vagyok már otthon a mage témában (garrisonos karakter csak), de ahogy olvastam, pont azokat a részeit szedték ki vagy módosították a firenek, amik által a jó méginkább ki tudott tűnni az átlagosok közül.
    Gondolok itt most az eszméletlen Combustion belövésére, vagy a Heating Up és a Hot Streak proccok megfelelő managelésére.

    Holy paladin egy érdekes jószág lesz. Tetszik a régi-új Light of Dawn (x fokos szögben healel előttem), meg a mastery is jópofa dolognak tűnik (minél közelebb vagy a healelt emberhez, vagy a healelt ember minél közelebb van a Beacon-hoz, annál többet healelsz).
    Érdekelne viszont, hogy megmarad-e ezen mastery mellett a Beacon of Faith, mert különben értelmét vesztené a pozicionálás minden olyan fighton amin nem KELL szóródni (egy beacon rangedre, egy meleebe és uccu neki max mastery heal).
    Vagy mi lenne ha a magamat sebzős, célpontot healelős spellel beállna 2 vagy 3 pala láncot alkotva a tankok és maguk között, így szinte kijátszva a self-sebzős komponensét az egésznek? Fingers crossed, érdekes dolgokat módosítottak, egyelőre tetszik ami látok, izgalmasabb lesz ezekkel a módosításokkal healelni, az biztos.

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák