Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz Lokids #60026 üzenetére

    Azért veszíted el a Heating Up! proccodat, mert a közvetlenül utána érkező spelled nem critel. Ha Heating Up! proccod van, akkor végigcastolod a már amúgy is folyamatban lévő Fireball-t, és a legvégén Inferno Blast-tal "beváltod" a Heating Up!-ot Pyroblast!-ra, ezután tovább castolod a Fireballt-t egészen addig, amíg mind a 2 procc fent lesz, ilyenkor a kritelő Fireball után castolt Fireball legvégén elengeded az instant Pyroblastot, ha a kettő közül bármelyik crit, akkor kapsz egy új Pyroblast! proccot.

    Ha Living Bombot is használsz (amit amúgy Tectuson mindenki használ), akkor bizonyos helyzetekben az Inferno Blastot inkább akarod LB spread-re használni, mondjuk jó esetben (40-45% körüli crit) ezzel nem kell külön foglalkozni, mert 1-2 Fireball után jön a HU! és az INferno Blast egyszerre fogja "baváltani" a HU! proccot és teríteni a LB-ot is.

    Combustion után mindig Inferno Blast, mert az összes többi mobra át akarod vinni mind a 4 fire effectet (LB/Pyro/Ignite/Combustion). Ilyenkor lesz egy HU! proccod, de az InfernoBlast cooldownon lesz, szóval ilyenkor csak a szerencse dönt. Ezen kívül egyetlen olyan helyzetnek sem szabad előállnia, amikor HU! proccot nem tudsz IB-tal "beváltani".

    Amit soha ne csinálj: Van egy Pyroblast! proccod, castolod a Fireballokat, de nem akar jönni a HU! procc, és az Inferno Blast lejön a cooldownjáról. Ebben a helyzetben elvileg elhasználhatod az IB-ot azért, hogy előálljon a HU+Pyro! kettős buff, nade a chaincastolt Fireball miatt (ha az critelt, amit előre nem tudhatsz) felülírod a Pyro! proccodat, amit semmiképpen enm akarsz. Tehát csak castold tovább a Fireballt. Ha a Living Bomb felrobban, és az utolsó Fireballod nem kritelt, akkor miután feltetted újra a Living Bombot, utána eehasználhatod az Inferno Blastodat a kettős HU+Pyro érdekében, mert ilyenkor nem áll fenn a Pyro! buff felülírásának a veszélye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák