Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz ko9 #46055 üzenetére

    5 fős HC-kban, RF-ben gyakorlatilag mindegy. Szerintem normál raidekben sincs egyik a másikhoz képest hátrányban. Egyébként most jellemzően a disc-et preferálják (pontosabban a holy-t hanyagolják), valahogy úgy mint WotLK-ban. De ez talán most 5.1-gyel változik, mert kapott a holy egy kis buffot, mind a serenity, mind a santuary chakra 15% helyett 25%-kal növeli a single-target/area healt (megjegyzem a disc atonement healjét is buffolták, az most már 40 yardon belül healel a régi 15 helyett).

    Én azt mondom próbáld ki mindkettőt, és amelyik jobban bejön, jobban "kézreáll" a játék vele, annál maradj. Vagy időnként disc-ként, máskor holy-ként healelj. Nekem jobban fekszik a holy, raiden ezt használom, viszont nemrég dobtam a shadowt és lett helyette disc. Egyrészt már csak az August Celestial repu kell, azt a pár napi questet simán letudom discipline ágon, elég jó ott is a dps, másrészt 5 fősökben is tudok így dps-elni, gyakorlatilag 80%-ban atonement healel teljesíthetőek, holy-ként meg csak malmoztam sokszor. 15-18K overall dps megvan, még gyorsabb lesz egy-egy insta.

    Ha csak pusztán a számok érdekelnek, akkor discipline (legalábbis 5.1 előtt, most lehet még kisebb lett a különbség).

    Szerk.: na, Wolvi le is írta a lényeget, már csak az a kérdés, hogy kézreáll vagy kézre áll. :B De azt hiszem az utóbbi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák