Hirdetés

Hirdetés

  • Asus Rog Ally(RC71L)

    lo Szép Napot Mindenkinek Szemezgettem ezzel a RoG Ally(ejtsd: Rodzs Eláj)-al, hogy kéne valami, ami hordozhatóbb mint egy...

  • ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!

    ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    válasz gejzanet #43892 üzenetére

    "Ilyenek, hogy hunternél etesd a pet-edet, hogy többet támadjon, legyen nálad löszer lehetőleg többféle és ha elfogy nincs lövöldözés, húzd fel a weapon skill-t, hogy ne misselj, A lock gazdálkodjon a soul shard-al, mert ha elfogy csak imp-et tud idézni a pethel a saját heal kárára megy és sorolhatnám. Ezek gondolkodás és beosztást igényeltek, ami most van máris bot egyszerű."

    Konkrétan melyik igényelt gondolkodást? Hunterpet etetés=idegesítő farm, esetleg vendorlátogatás husiért. Lőszer=AH-ba menés, megvevés, insta közepén felismerés, hogy elfogyott, elnézéskérés, kimenés, többiek várás. Weapon skill=elöször Blastedre menés, majd Shadow Labba menés, végül Dalaran alá a fákhoz menés, és pucéran ütögetés. Lockshard=insta elötti idegesítő farm.
    Mindegyiket egy 8 éves gyerek is meg tudja csinálni, szerinted ezektől volt komolyabb a játék? :D

    Nyílván butításnak tudod be pl. az 5 perces palabuffok félórásra cserélést is, hiszen be kellett osztani ki mit rak, kire, mikor. Gondolkodást igényelt, "sokkal" felnőttesebb dolog volt. :)
    Majd mész sok Challenge mód instát, azokhoz oda kell menni "gyalog", nem lesz odaidéződés. Ez is olyan felnőttes lesz, jujj, úgy várom.

    Tartom, hogy szerintem az eddigi legjobb kieg elé nézünk. Egyszerűen látszik, hogy valóban lesz mit csinálni mindig, nem lesz fővárosban üldögélés.

    Viszont most olvastam, hogy Pandaria közepén a fővárosban lesz két hatalmas épület a két frakciónak, fővárosban való üldögéléshez, minden vendorral, napi q-t adó NPC-kkel, portálokkal mindenhova, stb. És ebben az a legszebb, hogy ezek nem lesznek Sanctuary-k, azaz pvp on lesz mindenki. Hatalmas lesz pl. BS-en, ahol a hordások kb. 3x annyian vannak mint mi. Egy jól szervezett támadással nagyot írthatnak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák