Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sci-fi magyarázat szerintem:
A jármű még nem érkezett meg teljesen, ebben az állapotban valószínű átmehet tárgyakon sértetlenül. A kapu valóban nyitva volt mert még nem volt stabil az az idősík és csak a megálláskor stabilizálódott így a bezárt állapota maradt meg teljesen megálláskor. Többféle dimenzió és idősík magyarázata.
Időutazás még nem értettük meg és nem is fogjuk, akár mi történhet.
vagy csak simán hanyagok voltak az írók...de ez nem lehet lehetőség ilyen remekműnél[ Szerkesztve ]
-
Krugszvele
senior tag
Én még azon gondolkoztam, hogy utazhatott az időben, de aztán végülis ez a garázsos se kis baki!
-
nevemfel
senior tag
A hátsó kapun ment be, az elülsőn ment ki.
Rally against apathy draws small crowd
-
-
roadrunner64
csendes tag
Szerintem is a hátsó kapun ment be. Az elülső kapuval szemben a gazda háza van, 0:36-nál látszik is tisztán. És amikor kihajt a pajtából balra húzza a kormányt, ami így logikus is. 0:54-nél pedig az irányjelző fényében ugyan látszik egy sértetlen fal szerszámokkal, de mellette balról már nincs fal, mert arról a részről nem verődik vissza a narancssárga fény, sőt úgy látom, mintha az már a kert része lenne.
-
Erre én is gondoltam, de akkor ki csukta be mögötte a fészer kapuját, amin bement?
És ha megnézed a pajta kb 2-2.5-szer hosszabb mint a DeLorean, ezt 0:13-nál jól látni.
0:38-nál viszont nagyon közel van az autóhoz a hátsó fal, kb 1m.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
FLATRONW
őstag
Szerintem csak oldalt fordult az autó a szénában, majd pedig a fészer oldalán jött ki.
-
sidi
tag
válasz MasterDeeJay #1 üzenetére
Zseniális.
"Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
Vesa
veterán
A probléma megoldása: Sz*r volt a rendező!
Egyébként a házból is irreálisan gyorsan jönnek ki. Éppen csak felkapcsolódik a lámpa (az emeleten is), 1 sec múlva meg már ott áll az egész család a bejárati ajtóban, tehát ennyi idő alatt papucsot húztak, meggyújtották a petró lámpát, lejöttek az emeletről, kinyitották kulcsal az ajtót, és persze mindezt szinkronban a család minden tagja, külön-külön ágyakból és emelet/földszintről indulva. Olyan apróságokon meg, hogy ha a házon kívül elektromos lámpa van akkor minek a ptró, ne is akadjunk fenn...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen