- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Junkie #23483 üzenetére
Pontosan ahogy mondod Annyi különbséggel, hogy nem kellett túlaggroznom, második boss heal debuffját egyszerűbb volt úgy megoldani, hogy hagytam petet meghalni, utána ress amíg boss engem ütött, majd feign death. Amúgy elite-ekre, insta solozásra mindenképp kell a tankolós pet. Hiába healeli magát a dps-es pet és van önressje, a több hp, illetve, hogy 1,5x akkorát healelek rajta, sokkal többet számít.
És igen, surv/mm-en esélytelen, survon kitargetolom a mobot és máris leaggroztam (ezért is mentem vissza többek közt BM-re, nem csak raidelni szeretnék a karakteremmel)-FreaK-:
Ha nem kellett manát töltenem, akkor nekem max. 1 mob tudott átjönni, mire levertem a kapunyitót.recruit-a-friend:
Csak lakhelyet nézi, egyik klántag tavaly pvp tournamenten kölcsön acc-ról ment.[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest