Hirdetés

Aktív témák

  • Plokijuma

    aktív tag

    válasz vhw #48250 üzenetére

    Maximálisan egyetértek vhw.

    Mégis szokták mondani, hogy OP T-50-2, OP 1390 stb.
    Ennek ellenére az esetek nagy részében ezek a tankok mégis halottak egy perc után az esetek 80-90%-ában. Nagyon kevesen vannak, akik tényleg jól mennek light tankokkal, de azok hihetetlen mit tudnak véghez vinni és mekkora a befolyásuk a meccsre. Noh, ez a kb. 2-3% miatt mondják OP-nak egy-egy tankot.

    Fsb: akkor csak a te kedvedért másképp fogalmazok : Heavyvel játszok közt sokkal kisebb a szórás a képességekben, mivel heavyvel viszonylag könnyebb megtanulni játszani, mert eleve sokkal kevesebb taktikai lehetőséged van. (pl a bázisra neked esélyed nincs visszaérni, ha foglalják ; vagy sunyiba befoglalni az ellenség bázisát,; sunyiba kiölni vagy legalább spottolni az ellenséges artykat ; átmenni a másik csomóponthoz besegíteni ; zavarni/idegesíteni az ellenséget ; spottolni folyamatosan a saját artyjaidnak; gyorsan az ellenség mögé / oldalába kerülni; illetve minden egyes bekapott lövés sokkal súlyosabb következménnyel jár, mint egy heavynél). Egy heavyhez képest egy medium tanknak már sokkal nagyobb a taktikai repertoárja, de a lightnak messze a legnagyobb.

    Igen általában heavyk végzik a 'piszkos' munkát, mivel nekik megvan ehhez a megfelelő gun és páncélzat. Szvsz túl kicsik a pályák ahhoz, hogy a tényleges erejük a medeknek és light tankoknak meglátszódjon. Ilyen kis pályákon, a mobilitás kevésbé számít, mert a pályák nagy része 2-3 ponton teljesen fogható és védhető. Főleg, hogy a pálya egyik végéből a pálya túlsó felére simán át lehet lőni.

    Szerk.: Tessék, állításomat tényekkel támasztottam alá, nem a levegőbe beszéltem. Illetve a többiek is hasonló véleményen vannak a fórumon szemmel láthatóan.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák