Aktív témák
-
-
bullseye
addikt
válasz fsb1000 #30399 üzenetére
Azé' kemény lehet az életed. Bekapcsolod a rádiót, erre beszólnak a műsorvezetők – mintha az új adókról beszélnének, de valójában arról –, hogy szemét aki XP-re költ; bekapcsolod a tévét, egy csomó fekete NY-ban éppen arról beszél, hogy de jó a pénz, csak azért, hogy bekóstoljanak téged a prémium acc miatt; feljössz ide, itt is mindenki csak a tankokról beszél a WoT topikban, csak hogy alázzon...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
D.Orion
veterán
Most nem azért, de ha ollie-n kívűl ide betéved más mod is, akkor jó páran több nap szabi elé néztek. Mi lenne ha betartanátok egy aranyszabályt: Don't feed the troll!
Kinek nem inge...
-
fsb1000
nagyúr
válasz bullseye #30404 üzenetére
Ez nem az én életem....
Az én életem WoT-os részében jókat átszok, szeretek olyan közösségben lenni, ahol nem megy egymás pocskondiázása, nincs pro és noob, nem az MM a felelős a vesztes csatákért, nem hiszi senki hogy retardáltakkal kerül mindig egy csapatba és a századokból nem dobják ki a gyengébbeket.Teccik érteni?
Ebből akadnak konfliktok.... -
veterán
valaki árulja el nekem, hogyan tudom az xp-t free xp-vé alakítani elite tanknál...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
vJokka
aktív tag
Ilyennel sem találkoztam még : [link]
Egyszerre kaptam be két csomagot, azt a crew kiszállt Vicces, hogy túléltem a csatát, bár semmit sem tudtam kezdeni a vassal (legalább a gyógyítás működhetne ilyenkor is)."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
válasz fsb1000 #30363 üzenetére
Az is torzítja, ha be van kapcsolva a gyorsított kiképzés, mert azzal is plusz xp-t kap a legénység, ami nincs benne a statisztikában.
(#30367) GrooveHero: de, a halott legénység is kap XP-t, csak éppen a felét a szokásosnak. Ezért van az, hogy nem egyformán fejlődnek, pl az egyik 90%, a másik 88%-on áll a skillben. Ráadásul a tank kilövése sem jelenti a halálukat, bár akkor is meghallhat valamennyi.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
hú tegnap milyet alakítottam. PZ III ausf A-val kilőttem 2db tier 5-ös, heavy-t. felmentem mögéjük egy fennsíkra, fentről lőttem őket, csak a tornyot bírtam átlőni, ezek meg nem láttak rám, csak összevissza forogtak meg egymásnak ütköztek, szépen lövésenként 15%-al csökkentve az életüket kilőttem őket nem semmi volt, örültem a fejemnek
ma meglesz a 100 meccsem is, most 80 van....[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Antonius1978
addikt
válasz Murder3 #30246 üzenetére
Erdekes, nekem a Ferdinanddal nem okoz gondot hogy kinyirjak egy Tiger 2-t.
Ha van ra lehetoseg, akkor a tornyot lovom szembol, mivel ha velem harcol pont felem nez ugye.Nagyjabol a loveg mellett vagy valamennyivel folotte lovom at (eddig sikerult).
Malinovkas csataban ezzel a modszerrel 3 loves volt nekem a Tiger 2. -
MasterHUn
senior tag
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. január 30. 6:46:33
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 374 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 540reggel mentem 1 csatát alapfiókkal
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
Werewolf20
tag
Egy kérdés: Type-ra mi lenne a javaslat mint plussz felszerelés. Az én tippem: Gun laying drive mert lassan pontosodik...eléggé, WAR mert 7.1 óta sok a robbanás, és harmadiknak vertical stab vagy gun rammer.
It's not the destination...but the drive there
-
válasz Werewolf20 #30420 üzenetére
A type-pal mozogni kell folyamatosan, mint minden meddel, így felesleges a gun laying drive. vertical stab + venti + gun rammer, ezeket használom. Annyira nem sok az ammo rack, hogy érdemes legyen WAR, legalábbis szerintem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Simulacrum
senior tag
válasz virkir #30355 üzenetére
Nekem ez gyanús. Most csak amerikai heavy-kkel játszom. T32-őt kezdtem el 75%-os legénységgel. 130 ezer xp-nél tartok és 100%-os legénységnek 72%-os a javítás képessége. A ti általatok írt számok alapján már a következő skillnél kellene tartanom, de közel sem.
Vagy 75%-ról 100%-ra 45k kellene az 50k-ból esetleg? Akkor talán stimmelhet, de az is gyanús. -
válasz Simulacrum #30422 üzenetére
Mivel exponenciálisan nő a következő, százalékban mért fokhoz az XP mennyiség, ezért könnyen lehet.
-
MasterHUn
senior tag
válasz Werewolf20 #30420 üzenetére
vizes lőszerrekesz, töltés gyorsító, szellőzés, de szellőzés helyett mást is feltehetsz nekem 6.5mp 1 töltésidő
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
Zeratul
addikt
válasz GrooveHero #30367 üzenetére
halott legénység nem kap xp-t... Kap csak kevesebbet.
-
Nem is tudtam, hogy ilyen medál is van:
Victory!
Battle: Karelia 2012. január 30. 9:40:02
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 402
Credits received: 88 600
Battle Achievements: Abrams' Medal II Class, Confederate, SniperPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
ollie rakjál már be az 1.hsz-be engemet is: Djuree - Djuree
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Werewolf20
tag
A type-on ha feldobom a vert stabot akkor mellette kb felesleges a gun laying drive nem? Mert ha 20% al nagyobb a pontosságom mozgás közbe...akkor már megállásnál is jóval pontosabbról kezdem, csak mert gondolkodtam gunlayingbe mert nagyon lassan pontosodik...és néha el el fér egy két snipe shot.
Arra jutottam, hogy Rammer az kell mert lassabb mint a Panther II töltése, Vert stab mivel sokat kell sprintelni med lévén, és akkor a felsőre várva a tippet, vent vagy gun laying drive...
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Werewolf20 #30431 üzenetére
Kb. 20%-ot nem kell céloznod, de igazság szerint a VSTAB menet közben hoz látványos javulást, szerintem minden mediumra kötelező amire felmegy.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Werewolf20
tag
válasz Iron Funeral #30434 üzenetére
Szóval akkor kb hasztalan lenne mellé a gun laying drive? Hogy megállásnál gyorsabban tudjak leadni pár snipe shot ot?
-
Djuree
félisten
ezek a páncélvadászok mire jók tulképpen? nagy lövés de gyenge páncél? jól gondolom?
általában elég sok killt szednek össze...[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Werewolf20 #30435 üzenetére
Őszintén megmondom, nem lenne hasztalan, DE! Meg kell gondolnod, hogy nem-e lenne esetleg célszerűbb felraknod valami optikát (több utility a neked meg a csapatodnak ), illetve saját tapsztalatból ítéld meg, hogy mennyire zavaró az ammorack pukkanások/sérülések száma. Szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé, a saját szád íze szerint szereld fel a tankot, nincs kötelező equipment.
(#30436) Djuree: Jól látod, bár a későbbiek folyamán azért elég jól páncélozott TD-k is előfordulnak (Ferdinand, T28, T95, Object 704)
(#30438) Blom: a prem acc. +50% xp és +50% credit, nem dupla, és igen ha keveset játszasz akkor kvázi buktál jó sok aranyat.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Blom
aktív tag
hogy van ez a prémium acc, ha mondjuk befizetek egy hétre akkor egy hétig dupla xp és tp igaz?
és, ha az egy hét alatt csak kétszer tudok játszani akkor bukok egy csomó aranyat?
jól gondolom? -
Blom
aktív tag
válasz psycroptic #30439 üzenetére
köszönöm a segítséget.
akkor ez csak annak éri meg aki játszani tud egy egész napot.még azt szeretném kérdezni, hogy melyik lőszert érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #30414 üzenetére
A ferdinándokkal mintha változna a helyzet.
A pecs után visszahuzódtak, mint a többi a TD, de egyre gyakrabban tapasztalom, hogy jönnek támadni is néha, és ilyenkor elég sikeresek.A német TD vonalat hanyagoltam, de lehet újra el kezdem fejleszteni emiatt.
-
MasterHUn
senior tag
válasz echterion #30443 üzenetére
a pct= páncéltörő piros csíkos
RRO vagy HE= repeszromboló vagy high explosive ságra csíkoselméletileg az rro azt hivatott csinálni hogyha pncéltörővel penetrálsz egy enemyt majd közel ugyanott meglövöd repessszel akkor elméletileg 1 lövésből 600-1xxx lőnél bele mert a tankon belül robbanna elméletileg az RRO
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Szeretnék érdeklődni hogy várható e valamikor külön ''WOT vitafórum nyitása'' valamint
külön ''PHE'' fórum mert már q***a unalmas állandóan azt hallgatni hogy 10 en
en szájkaratéznak FSB1000 el vagy FSB1000 szájkaratézik 10 másik emberrel,
akár ez felváltva és keverve, nem beszélve a PHE ügyletekről.Nekem eddig semmi bajom nem volt de mostanára annyira eldurvult a dolog
hogy tiszta nevetséges az egész, nem lehet semmiről beszélgetni,
visszakeresni bármit mert minden értelmes hsz közt van 10 db fentebb és
lentebb említett OFF!!Légyszives tisztázzuk, ez a fórum a World of Tanks - Tankos MMO és nem
a ''balhézzunk FSB vs többiek vagy fordítva valamint PHE klán szövetség privát fórum''Nem lehetne egyszerűen megegyezni hogy nem reagáltok egymás HSZ-eire??
Akkor nem lenne sz*rrá offolva a topic.......
!?!?!?!?!?!?!?!?!
Mit kéne tenni hogy erre szülessen valami megoldás?
Irjak minden nap 72 es betűmérettel hátha.?!
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest