- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Dear Player,
Thank you for your concerns. We sincerely appreciate your interest in the game.
The players you specified were detected by the automated team kill system.
The violators will bear responsibility in accordance with the rules of the game World of Tanks.Please note that the team kill/damage system has been customized, tested multiple times and currently works stably.
Additional information on the automated system of teamkillers you will find on this page:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/32315-team-kill-autosystem/Ezekután hiába reportolom képpel, ráadásul blockolva nyomja.. semmi. Nem fogom én se rosszulérezni magam, ha valaki megint leblockol, hogy kilőjjem..
Elég sok ember markolva van nálam, aki már párszor beszívatott.. akkor nem félek mostmár én se előszőr lőni.[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
marked one94
őstag
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Ja és még annyit hogy a Tank Százados témához, hogy tegnap én is akartam egy másikat csinálni Tier8-ast de felőlem lehetett volna tier6-os is. Írtam is ide de senki se jelentkezett, 5en meg kevesen lettünk volna egy másikba.
You'll Never Walk Alone
-
yarsley
aktív tag
válasz Gyuri27 #24399 üzenetére
Jó a kv 3. De ügyes medek kiszedik pillanatok alatt.
Mar ha azt feltetelezed, hogy az ellenfel kv3mai egyedul fognak boklaszni, mig a ti medeitek (hu de szep szo! ) szepen csapatban. Eleg valoszinutlen...... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
Ma véletlenül kilőttem egy csapattársam (berohant elém miközben tüzeltem az ellenfelet). Kék lettem másik társam szépen ki is lőtt egyből. Viszont most a garázsban is kéken látszik a nevem, ez mikor múlik el vagy jár valami bűntetéssel?
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Dictator^
veterán
-
person
senior tag
válasz Dictator^ #24405 üzenetére
Tegnap én is a KV-t nyírtam ki elsőnek, sőt a napokban sem volt rá példa, de már utána kék lettem... Mondjuk elég sokat beleengedtem mire ki tudtam nyírni a T-50-el max hp-ról. Ezért nem is foglalkoztam már vele mikor kinyírtam a társát is. Elméletileg ma 14:00-kor letelik a 24 óra.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter1024
csendes tag
válasz MCGaiwer #24408 üzenetére
Úgy van, nem is kell TK a bekéküléshez. Volt, hogy belém jött a csapattárs, még kárt sem okozott, és az ütközés pillanatában bekékült.
Egyszer nekem is összejöhet, első tier X killem:
[link]De azért így is le lettem idiótázva, mert nem váltottam HE-re. 90 fokban tudtam lőni az oldalát, nem lett volna értelme HE-vel bohóckodni - szerintem. A tigrincsek ágyúját v. lőszerét amúgy is megpiszkálták a frissítéskor, szerintem sokkal rosszabb lett. A frissítés után eltűnt a lőszer, hajszál híján skuló nélkül indultam az első csatába...
PH! neutral
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
marked one94
őstag
válasz Dexter1024 #24412 üzenetére
Igen megpiszkálták most már az átlag sebzése 240 Panther2-vel olyan jó érzés 290-300 sebezni.
You'll Never Walk Alone
-
-vitya-
őstag
válasz diegho #24400 üzenetére
én eredetileg is utálom a karácsonyt... most meg méginkább. Persze, azért rajtam kívül mindenki másnak boldog karácsonyt.
IS4 sztorihoz: miért, mi volt mikor 2 isu meg 1 ojjectel mentünk előre az erdős/bozótos sávban? Mennyi ideig élt az e75 meg az is4, miután észrevettük? Amit észrevettünk, detektálás után max 2 másodpercig élt - bl10 powwa! ;-)
-=Витя=-
-
yarsley
aktív tag
válasz Gyuri27 #24411 üzenetére
Jah tier4es arty. SU5 es M7 priest kb 100-150hp-t sebez rajta, grill talan 200-250-et.
Ez kb egy loves egy masik kv3tol, de inkabb meg annal is kevesebb, ezert is nem nagyon eri meg artyt vinni...... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
diegho
nagyúr
válasz -vitya- #24416 üzenetére
De mi ott az E-75nél meg sem álltunk. Mentünk egymás mellett az egész utcát kitöltve, az a barom meg kigurult elénk keresztbe, mi meg menetből bumm és maradt 400hp-ja, biztos örült nekünk.
Amúgy szuper időzítése volt, hogy pont karácsony előtt pár nappal... 2 hónapja meg még... tudod milyen emberséges vagyok, ha velem történik ez, még idén eltemetik.
-
Dexter1024
csendes tag
válasz marked one94 #24415 üzenetére
Adatok alapján lehet, nálam a gyakorlatban viszont minden kevesebbet sebez. KV@107-el pl. sikerült Hetzeren 3x egymás után egy- és kétjegyű sebzést bevinnem, természetesen AP-vel. Régen ez oneshot volt. Vagy, Shermannel KV buditornyát hátulról, oldalról 12x lőttem át, mire kipusztult. Mindennel csak "critical", meg a minimum sebzés 10-20%-a. A két tigrincsel 3 napja killem nem volt, eddig. Sajnos én ezt tapasztalom.
PH! neutral
-
biggamer
veterán
Mindenkinek Boldogságos Karácsonyi Ünnepeket kívánok ezzel a kis videjóóóval !!!
biggamerHUNHa az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Gyuri27
félisten
válasz yarsley #24417 üzenetére
Nézzük meg mennyit sebez egy grille. Akár 680-t,
Amúgy meg 2 med és egy jó arty betart egy egész oldalt. Míg a többiek a másikon szétlövik amit kell. Illetve azt se feledjük a medeket lehet az oldalak között mozgatni. Kv erre lassúsága miatt nem alkalmas.
Hányszor volt, hogy mikor egyik oldalon jöttek a nagyok is7-4 stb-stb. A medek befoglalták a bázist.
Meg a kv széria látotávolsága elég gyenge. Nekem a vk3001-n van optika is. Mire látótávba ér a kv szétlövöm.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mynames
senior tag
-
diegho
nagyúr
Egyszerűen nincs olyan tier6 med, amit a KV-3 nem tud 2 lövéssel megölni, persze van olyan amihez mák kell a 2 lövéshez, de képes rá. Sebezni meg egyedül a D10T ami normálisan tudja, de még az is pattog róla, nem ám a 132pen-es német kis vacak. 3db KV-3 még nagyobb medeknek is gondot okoz nem ám tier6-nak. Lásd amikor Zsoltival voltunk és 400hp-val 100-ra lőttem 1v1 egy 1300hp-s Type-ot, vagy amikor hárman kikaptuk a T30-at minden gond nélkül. 1v1 egy béna KV-3at meg lehet ölni egy meddel, de ugyebár azért van a század, hogy soha ne lehessen semmi a hátunkban.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
-vitya-
őstag
válasz Gyuri27 #24429 üzenetére
pont azért érdekel ez a század dolog engem is, mert ha megfelelően szervezetten lép fel az ember, meg minden helyre a megfelelő tankot behozod, akkor abból brutálisan jó csata sülhet ki.
a kv3-nak tényleg nincs látótávja, de nem 10db kv3-al indulunk csatába. (mondjuk az is kemény lenne... megnézném a másik oldal kigúvadt szemét, hogy azon a vastömegen hogyan verekszik magukat át ;-) ) - kell, hogy legyen scout szerű tank, ezen a szinten ha csak tier4 tüzérséget lehet hozni, az nem is kell, meg kellenek a brutális tápos kv3-ak.
amúgy is teljesen OP érzésem szokott lenni, mikor a 3 kv3-al megyünk platoonban. bele sem merek gonsolni, hogy egy jól szervezett csapat esetén, ha koordináltan együtt mozog, és lő mondjuk 6 kv3, akkor az milyen tarolást tud véghez vinni.... wazzzz...
-=Витя=-
-
Gyuri27
félisten
válasz diegho #24430 üzenetére
Miért mennék közel?
Meg ha ti is 3-n vagytok meg mi is. Akkor én 460-ról be stoppolom. Mire beértek 380-ra 3 med szépen pusztit. Ha én vagyok + 2 bármilyen heavy meg pláne nincs miről beszélni.-vitya-: 10 kv3 pont nem jó. Néhány med addig belassitja őket mire a többi befoglalja a bázist. Vissza se érnek.
Randomban nem kevés ilyet látni.
Kell a csapatba egy vk28. Azzal ki lehet tapasztalni mi merre jön. A kv3 rá se tud fordulni full tempónál.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
-vitya-
őstag
nézzétek meg a wotdb-t, teljesen el van minden csúszva;-) már látszanak a franciák, csak bénán
-=Витя=-
-
D.Orion
veterán
Üdv! Mivel lehet csatát felvenni? Játéknak van valami beépített felvevője? Vagy marad a fraps? :S
VK3001H: 1581xp, 1695xp. Medal nincs, mert csak sebeztem a tankokat, megölni már nem tudtam őket, mert elmenekültek. T-43 konrétan 21hp-val távozott az összecsapásból, pedig előtte épp volt. KV-k pedig 52hp. ill. 60h-val menekültek el, pedig ők is fullon voltak előtte. Ja és ez volt a fedezékem. Én buta nem akkor készítettem képet mikor ott álltak mindannyian.
Wot oldalán van ám egy event. A lényege(ha jól értelmeztem), hogy fel kell töltened egy garázs képet egy jól sikerült csata után, és nyerhetsz ezt azt. Ezek jól sikerült csaták,de mégsem tölthetem fel, mert legalább egy medált kapnom kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz -vitya- #24438 üzenetére
Emlékeim szerint egyszer sem buktuk el a nyél gázon átmegyek a szélen taktikát, sőt volt amikor óriási fölényben játszó ellenséget vertünk meg így. Sose azt kell nézni, hogy mi hová helyezkedjünk, hanem hogy az ellenfél hová fog, ezt pedig a tankjaik alapján mindig megmondom már a visszaszámlálás lejárta előtt (vagy elmondom a 2 lehetséges variációt ahová mehetnek).
Gyuri: nem fogok német meddel menni, mert minek, jelenleg 475m látótávom van a KV-3-n 100% camo-val álló helyzetben, mert ugyebár úgy lövök, vagyis ha én állok és elindulsz felém, előbb én lövök, ami biztosan fájni fog. Ha megnézed Vitya és az én KV-3 statomat, láthatod, hogy elég jól megy ez nekünk ezzel a lassú döggel is.
[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz -vitya- #24435 üzenetére
Slugger mint scout? Pont az a boszme nagy lassu dog?
Gyuri: Te mennyit artiztal mert nekem grille nem tul sokszor lott at kv3-at. max valami nagy makkal oldalrol. Talan meg t29et is hamarabb lovok at mint a kv-t. Ha meg nem lovod at, akkor a toredeket sebzi annak a 600-nak
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
őstag
Karira meglett a MAUS
állandó acélfal medál és sharpshooter juhéj
Boldog karácsonyt az összes W.OT.fertözött kolegának -
diegho
nagyúr
válasz yarsley #24444 üzenetére
Én SU-5el szórakozok, sima KV-ra 0-20 között sebzek legtöbbször szemből, ha valami oknál fogva tudom lőni az oldalát, akkor jönnek a 100 körüliek, de 120 felettire nem emlékszem, KV-3ra rá se lövök, mert általában 0-t sebzek rá. A rekordom Stug-ra 1, azaz egy sebzés, pedig telibe lőttem, mert "We hit them hard"-ot mondott.
-
diegho
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
Minden Kedves fórumtársnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest